- 23 Kasım 2010
- 1.255
- 201
Zaten gerçeği gözünle görmüşsün.Allahın sevdiği kuluymuşsunki başında görmüşsün!
Böyle bir adam seni sevdiğini söylese ne olur söylemese ne olur. Yaşanmış duyguları unutmak zordur ancak karşına ADAM GİBİ ADAM çıktığı vakit bu yazdıklarına gerçekten kendin güleceksin. Ailesinin etkisi altında kalan bir erkek evlendiğiniz vakitte sana bin beterini yaşatacaktı.
Unutma canım balık baştan kokar ve bi insan ne ise odur. Asla değiştiremezsin. kendini yıpratırsın.
zor olacak belki ama unutacaksın.Kendini yıprattığına değmez .
Bana desteklerinizden dolayi cok tsk ederim hepinizede arkadaslar. Bugun kendimi gecmis gunlerle karsilasinca cok daha iyim. Yine aklima geliyor icin aciyor ama azaldi acim. Sadece acaba diyip duruyorum kendime. Acaba eski nisanlimin dedigini yapsaydm he diyom gecseydm cidden kapimizi kapadiktan sonra onlar disarda kalirmiydi yada yine ayni sekilde devam edermiydi. Ben zor insanim cocuk bana cidden iyi dayandi ama onun yipranma nedeni annesinin baskisina ugramasi bende hep diyince ailen soyle boyle biseyler yap beni kiiyolar eziyorlar dedikce guya demis babasigile nisanlim aliniyor dikkat edin konusmalariniza diye ama hicbir degisiklik yoktu. Ayni devam ediyorlardi ayrics bu aile zatrn sorunlu bir aile baba sinir hastasi...ben yinede hakkimi helal ediyorum hepsine allah bilir neyin iyi nyin kotu oldugunu oda bana yeter