görümce olanlar baya alındılar konuya
yahu bende gorumceyım ama junior kayınvalıdecılık oynamaya ne gerek var
tabıkı takılınacak kadar onemlı bır mesele degıl gorumce . ates olsak dustugumuz yerı yakarız
mesele o degıl mesele dusuncesızlık neden alınanlar oluyor ustlerıne bukadar gorumcelerı hemen savunmaya gecıyorsunuz
kımısının ıcıne o benım abım o benımcılık kacıyor her ıstedıgımı yaparım sen gelınsın gelınımsın tavrı oluyor oylelerı kendınde herseyı yapma hakkı buluyor bır gorumce olarak bunu kınamak gelınlerı destekleyerek onların mutlu olmasına sebep verıp kendı kardesımızın daha mutlu olmasına neden olmak verken ne bu degısık trıpler ?
Ne gerek var boyle sakaya eger istemiyorsa?Yıl olmuş 2019 düğünümde beyaz giyecekmiş muhabbeti mi hala ya bırakın kim ne giymek isterse giysin zaten kısa elbiseymiş yine tüm gözler sizde olacak gelin sizsiniz. Ben bizim geline beyaz elbise beğendim çok güzel aldım diye şaka yaptım da hemen kardeşime yazmış ablan düğünde beyaz giyecekmiş diye hey Yarabbim yaa
Bence de normal,sen gelinlik giyecegin için arka.planda istesende kalmazsin.ayrica artik dugunlerde ozellikle plaj konseptlilerde davetlilerin tumunun beyaz giydigi zamanlar oluyor gelin ve damata ek olarak . Bence olumsuz dusunmeyinGorumcemin beyaz kisa abiye giymesi normal mi
Benim düğünümde 3 kişi beyaz gitmisti kısa uzun dantelli hepsi vardı :) önemsemedim ben, sadece şaşırmıştım. özenmişler demekki. hepside kuzenimdi
Firsatini bulsa gelinligini giyip gelecekmis desenize... Kim ne derse desin, evlilik düğününde beyazi sadece gelin giyer ve oyle de olmalidir. Beyaz gomlek giyer, beyaz pantolon, bluz giyer beyazin yanina farkli renklerle kombinler yapar anlarim lakin full beyaz hele ki dantel detayli vs elbise giymeyi davetli olunan bir evlilik düğünü icin ben uygun bulmuyorum. O karmasada kimse buna takilmaz ama zaten tek basina gelinin bu detaya takilmasi kafidir. Bence sinir bozucu.Bunu giyen evli
Evleneli 3 yil olmus dis cekim yapamamis bu sene yapicakmis yahu banane bu yili benim evlenme mi beklemis