ben sızın yazıyıdEvet ben sizin tarafınızdayim zaten bir bayan demiste milllet marsi konuşuyor diye ona yazdim onu. Bence siz bu konuda haklısınız diye de söylemiştim kafaniz karıştı sanırım
Evet ben sizin tarafınızdayim zaten bir bayan demiste milllet marsi konuşuyor diye ona yazdim onu. Bence siz bu konuda haklısınız diye de söylemiştim kafaniz karıştı sanırım
Yapin yada yapmayin diyemem sonra olacak olanlara gore dusunun. Ben cok takmadim kendi zihniyeti diye yeri gelmisti baskasinin dugununde soyleyiverdim. Oda ozur diledi gecti gitti. Ama araniz bozulacak esinizle sorun olacaksa o toplara girmeyin derim benbende yapıstırıcam dugunden sonra daha zoruna gıdecek
kınada benımle beraber kırmızı gıyenlere nedımelerım dıye paylasıcam
dugun ıcın de tekrar gelın olmaya heveslenen gorumcem etıketı altında paylasıcam
Zaten başka zaman kendi gelinliğini giyip çektirecekmiş.dıs mekanda cekım yapılmadı dıye hevesı kursagında kaldıysa boş beleşcılık yapmasın bırgun musaıt zamanında fotocuya gıtsın taksı parasını da ben vereyım hatta gıtsın elbısesını gıysın cekınsın nedır yanı hazır fotografcı gelmısken yandan yandan surdan cekıleyım mantıgı mı olur ne kafa ya
görümcemin düğününde yapmayı planladığım şeyGorumcemin beyaz kisa abiye giymesi normal mi
aynen oyle operaya veya tıyatroya gıderken ozenerek gıyınmek veya takım gıbı şık gıyınmek gıbı ... adabı muaseretDüğünde gelin dışında iddialı bir beyaz kıyafet giymek nasıl desem nezaket mi, adab-ı muaseret mi, saygı mi hepsinden sanırım... Giyilmez diye bir kanun yok elbet ancak tercihini o özel günde başka bie renkten yana kullanmak daha şık bir harekettir bence.
aynen oyle operaya veya tıyatroya gıderken ozenerek gıyınmek veya takım gıbı şık gıyınmek gıbı ... adabı muaseret
Yazdiginizi beğenmedim, beğenme zorunluluğum mu var ?
Gelinden baskasinin beyaz giymesi bana gore yanlis.Gorumcemin beyaz kisa abiye giymesi normal mi
Normal değil tabiki . Uzun kısa hiç fark etmez ben dugunumde beyaz elbise giyen kişinin iyi niyetli olduğunu düşünmem çünkü o gün herkes bilir ki beyaz geline özel bi renktir.Gorumcemin beyaz kisa abiye giymesi normal mi