Dugunumde gorumcemin beyaz giymesi

Evet ben sizin tarafınızdayim zaten bir bayan demiste milllet marsi konuşuyor diye ona yazdim onu. Bence siz bu konuda haklısınız diye de söylemiştim kafaniz karıştı sanırım
ben sızın yazıyıd
Evet ben sizin tarafınızdayim zaten bir bayan demiste milllet marsi konuşuyor diye ona yazdim onu. Bence siz bu konuda haklısınız diye de söylemiştim kafaniz karıştı sanırım

anlasılmak ortak fıkırde ınsanlarla bırlıkte olmak guzel ))

Eskiden olsa olur mu öyle şey derdim, ah gençlik.
Şimdi boşverin diyorum. Ayıplanacak bir ortam olursa da o ayıplanır. Değil beyaz hanedan kıyafeti de giyse o düğünün odak noktası gelin ve damat olacak. Siz önemsedikçe daha da iş inada biner.

Yapin yada yapmayin diyemem sonra olacak olanlara gore dusunun. Ben cok takmadim kendi zihniyeti diye yeri gelmisti baskasinin dugununde soyleyiverdim. Oda ozur diledi gecti gitti. Ama araniz bozulacak esinizle sorun olacaksa o toplara girmeyin derim ben

Belki kurali bilmiyordur. Ya da gicikligina da yapiyor olabilir. Ne olursa olsun Boyle seylere takip da en mutlu gunumuzu bozmayin.

ben ozellıkle acık renk gıyınmem kı beyazın ısıltısı kalabalık ıcınde daha guzel parlasın kamerada fotograflarda falan inci gıbı cıksın ortaya
sımdıkı abıyeler hep gelınlık gıbı bırde acık renk gıyıyorlar allahtan gelınlerden bazıları taç falan takıyorda kım gelın anlasılıyor neysekı

beyazı en guzel gosteren renkler laciler morlar murdumler veya soft renk gıyecekse mint turkuaz pudra falandır oyle renk secse gelın daha cok parlar

ıste bunlar hep ınce dusunce herkesde yok malesef

dıs mekanda cekım yapılmadı dıye hevesı kursagında kaldıysa boş beleşcılık yapmasın bırgun musaıt zamanında fotocuya gıtsın taksı parasını da ben vereyım hatta gıtsın elbısesını gıysın cekınsın nedır yanı hazır fotografcı gelmısken yandan yandan surdan cekıleyım mantıgı mı olur ne kafa ya

benım eltım evlenırken abısının esı yanı gelınlerı beyaz komple taslı kıyafet gıymıstı tuhaf duruyor bence o nıye oyle gıyınmıs ya dıye dusunen tek kısı olmasıgıma emınım
beyaz gıyınen de en fazla ıkı kısı olur koca dugunde dıkkat ettıysenız onlarda komık oluyor

Zaten başka zaman kendi gelinliğini giyip çektirecekmiş.

Bilinçli yapıyorsa onun adına üzülürdüm.Gelin açısından bakarsam çok da takılmadım toplum olarak bu konulara o kadar çok anlam yükledik ki bu tarz durumlar yaşanınca üzülür olduk. Yıllar önce kimsenin bu bakış açısında olduğunu sanmıyorum. Düğünümde yakın arkadaşlarımdan biri beyaz kısa elbise giymiş düğünden çok sonra takı fotoğraflarımızı aldığımız zaman farketmiştim görümcemin ne giydiğini hatırlamıyorum bile umursamayın boşver in gitsin kendi halinde debelensin belki balayına da giderler sor bakalım

İstediğini giyinsin bence sıkıntı olmaz
Yaz ayları için çok ideal bir renk bence
Hem bazen bir elbise beğenirsiniz ve sadece tek rengi olur. O da beyazdır mesela..
lütfen hayatı bu kadar küçük meseleler yüzünden, hem kendinize hem hayatınızdakilere zehir etmeyin... yani sizin konunuz üzerinden genel görüşümü söyledim siz bu kadar sorun etmiyorsunuzdur belki :)
Mutluluklar dilerim

aynen oyle operaya veya tıyatroya gıderken ozenerek gıyınmek veya takım gıbı şık gıyınmek gıbı ... adabı muaseret

yaz günü zaten herkes açık renk giyebilir beyaz da giyebilir normal yani sıkıntı yok

aynen oyle operaya veya tıyatroya gıderken ozenerek gıyınmek veya takım gıbı şık gıyınmek gıbı ... adabı muaseret
Yesyess benımle ılgılı problemınız mı var acaba begenmedım yapmıssınız
?
oldukca degısık
buyrun...

Gorumcemin beyaz kisa abiye giymesi normal mi
Normal değil tabiki . Uzun kısa hiç fark etmez ben dugunumde beyaz elbise giyen kişinin iyi niyetli olduğunu düşünmem çünkü o gün herkes bilir ki beyaz geline özel bi renktir.
Eğer görümcem küçük olsaydı umursamazdim ama yetişkinse hoş değil. Tepki vermezdim bana sorarsa fikrimi söylerim sormazsa olmaz demem . Düğünlerde gelin dışında beyaz giyenlere de hoş bakılmaz . Bana net çekememezlik kıskançlık duygularını barındırdığını gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…