- 20 Ocak 2019
- 2.999
- 2.687
- 33
Gorumcemin kizi beyaz uzun abiye giymisti yetmemis birde tac taktirmisti gelin gibi ama tabikisi de benim.kadar guzel degildi
Sanki cocukmus gibi geldi görümce kızı tacta taktırdıgına göreGorumcemin kizi beyaz uzun abiye giymisti yetmemis birde tac taktirmisti gelin gibi ama tabikisi de benim.kadar guzel degildi
Yooo evliydi ayni zamanda iki aylikda hamileydi valla ifsa olmamak adina resim atamiyorumSanki cocukmus gibi geldi görümce kızı tacta taktırdıgına göre
Hem dediginiz gibi hemde guzel olurum tacla beyaz elbiseyle diye dusunmustur yoksa ne alaka ki dugunde boyle bi tarzHani güzel olsa da kim ona bakıp da aman ne de güzel olmus der. Geline özenmiş, gelinden rol çalmış algısı olmaz mı?
Yooo evliydi ayni zamanda iki aylikda hamileydi valla ifsa olmamak adina resim atamiyorum
pis kıskançlar
Sen de haklısın sevgili üye.Ben bunun hoş karşılanmadığını burada öğrendim. Tavrı da önemli normalde sidik yarıştıran bir tip mi mesela? Uzun değilmiş hani uzun olsa kabarık olsa neyse de. Gelinlik belli gelin belli ne problem var ki? Belki sadece o elbiseyi buldu içine sinen. Ben de kız kardeşim evlenirken beyaz elbise buldum ki o da çok beğendi bunu al dedi. Sırf toplumdaki bu düşünce yüzünden almadım. Ama bence saçma. Huzur olsun sevgi saygı olsun da ne önemi var yani beyaz giymiş