Getirdi getirmedi ben goturdüm diye cetele tutmak dogru degil. O an durumu neyse onu yapar herkes . Altinımı getirdi geri ben geri gotirdum vok sacma bir durum. Sizde kimse kimseye altin verip almasin en iyisiDoğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düğünümde Ablamın Taktiği Altin
- Konu Sahibi Yavuz58
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- altın borcu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Haziran 2018
- 1.399
- 2.346
- 133
Hadi arkadaş, komşu vs. ya bir nebze ben şunu taktım o takmadı muhabbetini anlıyorum ama kardeşler arasında çok tuhaf bence böyle bir muhabbet. Kardeşime fazla fazla yapmak isterim ben, çocuklarıma ne taktığından bağımsız olarak ama görümceme istememDoğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.864
- 158
- 36
- 19 Nisan 2014
- 4.398
- 12.812
- 498
Ailenizin taktığı takıları bile elinizden alan kayınvalide hatasız, ses çıkarmayan eşiniz hatasız, ablanız mı hatalı burada?
Kardeşler arasında böyle şeylerin lafı olmaz ama madem ki siz hesap yapıyorsunuz, ablanız da hem hesap kitap yapmakta hem de iddiasında haklı. Siz tamamen haksızsınız.
Kardeşler arasında böyle şeylerin lafı olmaz ama madem ki siz hesap yapıyorsunuz, ablanız da hem hesap kitap yapmakta hem de iddiasında haklı. Siz tamamen haksızsınız.
- 15 Temmuz 2019
- 4.227
- 6.707
- 158
- 15 Temmuz 2019
- 4.227
- 6.707
- 158
58 li oldugum için biliyorum çok var böyleleri. Çoğunlukla Anadolu geleneği benceKardesler arasi boyle hesaplari hos bulmuyorum. Hatta cok garip. Nasil kardessiniz siz
El icin bile boyle beklentiye girilmemeli.
58i gorunce sasirmiyorum ama
Belki o an durumu yoktur yani neden ne taktığını değilde neden taktı acaba maddi anlamda sıkışık mı diye düşünmüyorsunuz kardeşlik bu değil kesinlikle.Doğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
- 1 Aralık 2021
- 12.789
- 43.690
- 548
- 34
Bende ordayım da bunların aile yapısı farklı etrafımda hiç denk gelmedim yabancı birinden bile istemeye utanır insan58 li oldugum için biliyorum çok var böyleleri. Çoğunlukla Anadolu geleneği bence
- 9 Nisan 2011
- 544
- 522
- 323
- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.166
- 468
- 12 Kasım 2010
- 2.885
- 16.648
- 408
- 39
Hayır kocanız hangi hadle size laf edecek hadi kendi tarafının altınlarını verdi , nasıl bir.yüzsüzlük ki karısının boynundan ne onun ne ailesinim tek bir katkısı olmadığı sizin ailenizin karşılığını ödeyeceği altını anasına veriyor. Azıcık gururlu davranıp en azından sizin tarafın taktıklarını size verseymiş. Siz ablanızdan önce kocanızdan hesap sorun. Ablanızın yerinde olsam sizi tek kalemde silerim. Zira sizden akraba da kardeş de olmaz.Eşim laf etmedi aslinda çok anlayışlı biri ama ben teyze olrk taktim oda teyze olrk taksın isterdim ama o düğününde taktgima say dedi
- 16 Mayıs 2022
- 843
- 930
- 33
Ben de merak ederdim ama büyütecek bir şey değil sonuçta yazılı bir kanun yok. Durumu olsa getirirdi bence, durumu varsa bile başka sebebi vardır belki. Zorla altınımı isterim demeyeceğinize göre boşverin gitsin bidakine de siz takmazsınız geçen taktığıma saydım dersinizDoğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
Bende oyle oldugum icin dedim58 li oldugum için biliyorum çok var böyleleri. Çoğunlukla Anadolu geleneği bence
Burda yanlış olan takılan altınları geri gelir diye düşünmek. Normalde evlilik, doğum sünnet gibi durumlarda zaten hediye veya altın verilir. Benim çocuğum yok yeğenlerime hep veriyorum. Geri gelmesini beklemiyorum. Çünkü o özel günlerde onlara hediye vermeliyim ya da altın takmalıyım diye düşünüyorum.
- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
- 18 Şubat 2018
- 12.205
- 2
- 54.762
- 598
- 44
- 4 Kasım 2022
- 2.435