Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla- kardeş arasında yok sana altın verdim sen vermedim vs gibi mevzular resmen aile bağı zedelemek için biçilmiş kaftan. Durumu yoktur, o an müsait değildir vermemiş olabilir. Bir yerde bu düğünler doğumlar resmen bana kim ne hediye alacak olayına kaçmaya başladı. İşin tadı kaçtı. Aşın artık bunlarıDoğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
Altınları kaynananın alacağını abla nereden bilsin ayol? Madem barizdi deli misiniz siz anne tarafına altın takmayın bana kaynanam alacak diyemediniz mi? Kaynanaya gık etmeyip ablaniza bunun hesabını yapmanız hâlâ utanç verici.
Alıp kenara koysaydınız o zaman. Daha garanti değil mi?Ben ona taktım oda bana taksın die
O zaman sana takan arkadaşının düğününde kaynananın kapısını cal, altın borcunu işte. Bu saçma hikayede onlara hak verdin de ablanı ne üzüyorsunBen ona taktım oda bana taksın die
E sende geri bekliyorsun tatlım sen niye bekliyorsun ablani eleştirirkenBana verilmicgni bile bile taktı ve geri bekledi diğer ablam daha küçük altın taktı bu sebebten geride beklemdi
İnsanların doğru düzgün market alış verişi yapamadığı bir dönemde altın üzerinden hediyeleşmek artık zorluyor herkesiAbla- kardeş arasında yok sana altın verdim sen vermedim vs gibi mevzular resmen aile bağı zedelemek için biçilmiş kaftan. Durumu yoktur, o an müsait değildir vermemiş olabilir. Bir yerde bu düğünler doğumlar resmen bana kim ne hediye alacak olayına kaçmaya başladı. İşin tadı kaçtı. Aşın artık bunları
Bunun ablana taktığın altınla ne bağlantısı var acaba?düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
Bunun ablana taktığın altınla ne bağlantısı var acaba?
Mükemmel yorumlamaAblanızla altın paslaşacağınıza,kendi hakkınız olan altınlara sahip çıksaydınız keşke.
Haydaa ablanız düğünde takı taktığı için suçlu oldu haAblam altınların bana kalmicagini bile bile taktı
Bu ablanızın sorunu değil o takmış altını, üzerine düşeni yapmış. Siz altınınıza sahip çıkamadıysa ablanız ne yapsın. Kardeş misiniz tüccar mı belli değil böyle bir şey olur mu yaHayır düğünde takılan hiç bir altın bize verilmedi salonda kaynanam aldı diğer gelinlere de o seklde yapmis
Doğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
Abla kardeş arasında geçecek konu mu bu, inanamıyorum. Ablam doğum yapar, altın takarım. Ablam sünnet yapar, altın takarım. Üstüne ben doğum yaparım, ablam bi takım kıyafet hediye getirir. Eee?? Ablanız da aynı kafada. Düğününde taktığımı ona sayıyorum diyor. Pes.. Taktığınız takılara hediye değil de bumerang gözüyle bakıyorsanız, evet ablanız haklı. Çünkü ilk altın fırlatışını, düğününüzde o yapmış. Yani en son ona dönmesi gerekiyorDoğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
Düğünde takılan altınların ne olduğu ablanızi bağlamaz. O takmışmi altın evet takmis. Siz ister alırsınız ister kaynananiza verirsiniz. O ablanizi ilgilendirmez. Ablaniz halkı ona saymalisiniz. Çocuğa takılan altınida kaynananiz alsa onudami ablanizdan tekrar isteyeceksiniz. Kardeşler arası zihniyetiniz çirkin. Benimde ablam var daha hiç ne taktik ne takmadik diye bakmadim hiç bir zaman.Hanimafendi ozman kaynanamın düğünde aldığı bütün altınları paraları benimki götürmem gerekiyor ben düğünümde taltgi altını saymadım evlendim ondan sonra çocuk görme sünnet vs takı takmaya baslrm kendi cocguma gelir die