Terbiysizlesmesyin ahlaksız o nedemek koca die yanmasydimKoca diye yanmasaydın da sana ait olan altınlara başkasına el sürdürtmeyen adamlarla evlenseydin.
Al sana saygı. Çileden çıkarıyorsunuz insanı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düğünümde Ablamın Taktiği Altin
- Konu Sahibi Yavuz58
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- altın borcu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
Kimsenin size saygısızlık yaptığı yok,kendinize yaptığınız saygısızlık ile kimseye fırsat vermiyorsunuz zaten.Saygısızlık yapmayın düzgün konuşun burda kaynanam diğer gelinlerine aynısını yapmış ben en kucukleriyim Ablam altınların bana kalmcgni bile bile taktı diğer ablamda aynı şekilde taktı qma benden onu geri beklemedi ben onu hediye olarak taktım sana dedi ama diğer ablam sunettimde taktgim altınla odestik dio ama ben benimde cocgim olr ona getir düşüncesiyle taktim
- 3 Şubat 2018
- 25.509
- 109.877
- 598
Cok kolay seyler dimi zorunda dglm bu kdr basil
Evet. Bu kadar basit. Esimin ailesi altinlara cökecegini bilsem bastan ailemin altin takmasini engellerdim. Niye kayinvalideye yediriyoruz da pardon? Onlara gücünüz yetmedigi icin ablaniza gücenmeniz komik kaciyor
Bana verilmicgni bile bile taktı ve geri bekledi diğer ablam daha küçük altın taktı bu sebebten geride beklemdiEe bu ablanın sorunu mu
- 27 Nisan 2012
- 15.284
- 17.993
- 498
ablanızı bağlamaz kv ye VERMESEYDİNİZ (sonraki yorumlarınızı okuyup gördüm)Hayır annem konuyu gündeme getirdi bende kirildgni söyledim oda kırılmaya hakkın yok ben senin düğününde taktım dedi ama taktiği altın bana kalmadiki
ablanız düğünde takmasaydı olmazdı çünkü ayıplanırdı.. o yüzden düğünde takmış
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.691
- 548
Terbiyeyi ablasıyla altın pazarlığı yapan birinden öğrenecek değilim.Terbiysizlesmesyin ahlaksız o nedemek koca die yanmasydim
Ablamda bana kalmicgni bile bile takmasymisOkudukca sok oluyorum. Dugunde kaynanana kaptirdigin altinlardan ablana ne? Kadin takmis mi takmis. Sahip ciksaydin. Ay bu insanlarin degisik dusunceleri beni oldurcek
- 3 Şubat 2018
- 25.509
- 109.877
- 598
Ablamda bana kalmicgni bile bile takmasymis
Siz gidin önce kayinvalidenize hesap sorun
- 29 Mayıs 2021
- 13.507
- 87.605
- 548
- 36
- 27 Nisan 2012
- 15.284
- 17.993
- 498
kv ye söz geçireme ablasına kafayı takOkudukca sok oluyorum. Dugunde kaynanana kaptirdigin altinlardan ablana ne? Kadin takmis mi takmis. Sahip ciksaydin. Ay bu insanlarin degisik dusunceleri beni oldurcek
pasif işte
bu arada kardeşimle aramda altın hesabı olmaz olamaz
çok şükür bin şükür
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
Böyle bir adamla evlenme motivasyonunuz neydi diyor aslında. Birçok yörede aileler kendi taktığı takılar geri geliyor diye onları gelinle damada vermiyor. Buna tamamız da eşiniz de ailesi de resmen hırsız gibi çökmüş sizin tarafın altınlarına. Böyle bir adama, aileye nasıl tamam dediniz?Terbiysizlesmesyin ahlaksız o nedemek koca die yanmasydim
- 18 Ekim 2017
- 6.164
- 38.654
- 548
- 33
3. Cocugu yapip bir de erkek tutturarak dogum + sunnet 2 gol daha atabilir. Kolay gelsin konu sahibi.abla size düğünde takmış 1-0
abla size 1. doğumda takmış 2-0
siz ablaya doğumda takmışsınız 2-1
siz ablaya sünnette takmışsınız 2-2.
skor eşit, alacak verecek kalmamış. düğün takılarını kayınvalidenizin alması sizin sorununuz. vermeseydiniz.
problem solved.
- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
Ayyy çileden çıkartıyorsunuz insanı ya. Ablan biliyorsa sen de biliyordun demekki altınların gideceğini. Gerekirse cadı gelin olsaydın da hakkını yedirmeseydin. Ailene söyleseydin düğünden sonra-önce taksaydı herkes. Göz yumup sonra faturayı başkasına kesmeye ne alışmışsınız. Kardeşinle çıkar hesabı yap,altınını kaptır faturayı ablana kes,sonra burda saygıdan söz et.Siz öğrenin saygıyı. Saygının en güzeli kendine gösterdiği saygıdır insanın bunuda öğrenin.Ablamda bana kalmicgni bile bile takmasymis
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.691
- 548
Dimi ya çek köşeye de ki bunlar altinlari bana birakmaz. Bir takı takacaksanız çantama koyun. Yok illa göstere göstere taktıracak, bununla "hava" atacak, sonra da ağlayacak.Madem düğün takılarının eş ailesine gideceği bu kadar kesin, ailenize niye altın taktırıyorsunuz? Hiçbir şey yapamasam onu engellerim yahu, garip garip işler.
- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
- 31 Ekim 2016
- 4.756
- 20.518
- 308
- 34
aaaa olur mu? sonra ağzınızı açıp tek kelime edemediğiniz eş ailesi ne derdi? bunu göze alabilecek cesaret var mı sizde? anca ailenize çıksın sesiniz.Ablamda bana kalmicgni bile bile takmasymis
- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
Kardeşimle aramda böylebir konu olsa çok üzülürümDoğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
- 28 Ocak 2021
- 1.480
- 3.686
- 83
- 37
ya ablanıza bunu nasıl sordunuz mesala ben sana altın takmıştım sen bana neden takmıyosun falan mı dediniz böyle bir konuya nasıl girdiniz ayy ben kardeşime hayatta diyemem böyle bişey ki o evlenirken ben işsizdim annem benim yerime hediye taktı ben evlenirken de yine annem onun yerine bana hediye taktıSaygısızlık yapmayın düzgün konuşun burda kaynanam diğer gelinlerine aynısını yapmış ben en kucukleriyim Ablam altınların bana kalmcgni bile bile taktı diğer ablamda aynı şekilde taktı qma benden onu geri beklemedi ben onu hediye olarak taktım sana dedi ama diğer ablam sunettimde taktgim altınla odestik dio ama ben benimde cocgim olr ona getir düşüncesiyle taktim
ama doğumunda hediyesini falan aldım şimdi ben sana hediye aldım sende bana alacaksın falan mı diyeyim hayatta demem