• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünümde Ablamın Taktiği Altin

Abla olarak benim sorumlu olmadgim altinida benden beklemsi doğrumu bana gelmicegini bile bile takip beklmesis
Yapmayın gözünüzü seveyim.Ablanız da sizde kendinizce kurnazlık ve bencillik ediyorsunuz. Ablam evlendi küçüktüm bir hediyem olmadı. Ama içimden gelerek çok hediye aldım ve inanın aldığım bir biblo bile onu çok mutlu etti. Hediye denir buna. Hani "içtenlikle"alınır. Görev addedilince,zorunluluk olunca ne önemi kıymeti var ki?Ay ben halamın çeyizime "beni düşünüp içinden gelerek"aldığı kaseyi her kullanışta seviyorum halacım aldı diye. Değerlerinize bu kadar kör olmayın. Bu ne yaa...

Niye saymiyorsunuz pardon size takmış kaynananiza mi takmış . İyi o da ilk çocuğuna goturuleni saymasin ilk elin günahı olmaz . Ablana gücün yetiyor keşke kaynanaya yetse ya . Bilezikler ceyrekler gitmiş sen hala ablani kandırma peşindesin ben ablan olsam hayatta görüşmem senle . O tarafa yağdır bu tarafa gelince sayma
Ablam altınların bana kalmicagini bile bile taktı

Düğündeki sayilmazmis kaynanası çökmüş 🤣 o da ablasından alacak
onu da anlamadım. diyelim erkek tarafı bunca yıldır aldıklarını topluyor, e o zaman kız tarafının taktıklarını neden alıyorlar. o tarafa ne takmışlar ki hakkı? kız tarafı altınlarını da almışlar. saçmalık ya.

Ablam altınların bana kalmicagini bile bile taktı
Hanımefendi hala aynı noktadasınız.Besbelli kurnazlık etmiş. Tamam bundan sonra herkes içinden geleni alsın ya da almasın. Oyunu bozun.Bu hesaplarla hayat geçmez,yorar.

Hayır annem konuyu gündeme getirdi bende kirildgni söyledim oda kırılmaya hakkın yok ben senin düğününde taktım dedi ama taktiği altın bana kalmadiki
Iyi de altınlarınızın size kalıp kalmaması sizin eşinizle olan sorununuz. Ablanız sizd düğünde altın takmış mi takmış. Ee daha ne

Hanimafendi ozman kaynanamın düğünde aldığı bütün altınları paraları benimki götürmem gerekiyor ben düğünümde taltgi altını saymadım evlendim ondan sonra çocuk görme sünnet vs takı takmaya baslrm kendi cocguma gelir die
Ya götürseydin işte. Niye ağzını açıp kaynananın eline saydın?

Ben anlamdan kendi cocuguna taktiği altinimi benim çocuğuma yakmasını bekledim.ablam dugumdeki altınların bana kalmicagini biliuordu
Ablanız düğünde takılan altınların size kalmayacağını biliyordu ama siz bilmiyordunuz öyle mi?

Doğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
Siz hediyelesmemissiniz ki. Siz birbirinize emanet birakmissiniz. Bu acidan bakinca abla hakli

Ya götürseydin işte. Niye ağzını açıp kaynananın eline saydın?
Saygısızlık yapmayın düzgün konuşun burda kaynanam diğer gelinlerine aynısını yapmış ben en kucukleriyim Ablam altınların bana kalmcgni bile bile taktı diğer ablamda aynı şekilde taktı qma benden onu geri beklemedi ben onu hediye olarak taktım sana dedi ama diğer ablam sunettimde taktgim altınla odestik dio ama ben benimde cocgim olr ona getir düşüncesiyle taktim

Kaynananızın kendi eşinin dostunun taktığı altınlara çökmesi tamam da ailenizin taktığı altınları vermeniz nasıl bir avelliktir? Çok mu umutsuz vakaydınız, aileniz ve siz buna neden izin verdiniz?

Saygısızlık yapmayın düzgün konuşun burda kaynanam diğer gelinlerine aynısını yapmış ben en kucukleriyim Ablam altınların bana kalmcgni bile bile taktı diğer ablamda aynı şekilde taktı qma benden onu geri beklemedi ben onu hediye olarak taktım sana dedi ama diğer ablam sunettimde taktgim altınla odestik dio ama ben benimde cocgim olr ona getir düşüncesiyle taktim

Eh digerlerine de yapti diye sizde izin vermek zorunda degilsiniz ki.

Düğün dernek vs takılan altınlar borç değil hediyedir.
Kim de ne imkan varsa ona göre hediyesini yapar.

Kaynananızın kendi eşinin dostunun taktığı altınlara çökmesi tamam da ailenizin taktığı altınları vermeniz nasıl bir avelliktir? Çok mu umutsuz vakaydınız, aileniz ve siz buna neden izin verdiniz?

Cok kolay seyler dimi zorunda dglm bu kdr basil

Koca diye yanmasaydın da sana ait olan altınlara başkasına el sürdürtmeyen adamlarla evlenseydin.

Al sana saygı. Çileden çıkarıyorsunuz insanı.

Back