Düğüne 20 gün kala hayatım alt üst oldu!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk aşk sonsuz değildir, ilk aşkla evlenmek çoğu zaman yapılan en büyük aptallıktır. İlişki tecrübesi kazanmak için pek çok insanla sevgili olup gerçekten ne istediğinizi öğrenerek evlenmek özünde en doğrusudur.

O dizdiğin ayakkabılar var ya, çoğu zaman ağlayarak giyecektin onları, hatta moraran yerlerinin ağrısından eğilemeyip inleyerek giyecektin. Yat kalk şükret
Çok haklısınız çok teşekkürler.

Psikoloğum da böyle söyledi. Erkek o... dedi. Böyle bağlıyolar ded.
O psikolog nasıl bir psikologmuş? Bizim komşu Şadiye teyzeye gelsen o da aynı şeyi söylerdi, hem de bedavaya. :KK57:
Hayır yani, benim yorumum bile daha usturuplu, herhalde daha çok teknik bilgi içeriyordur.
Psikolog olan bazı üyeler vardı, kızlar seanslarınızda bu üslupla konuşuyor musunuz?:KK53:

Ailen izin verse kosa kosa gidip kollarina atlicaksın gibi geldi hala seviyomus. Okumak cahilliginden bir gram eksiltmemis. Sevgi ask bu degil. Umarım bi gun gercek sevgiyi bulursun. Bu yasadıklarını unutacak kadar cok sevilirsin

Bazı kadınlarda var bu. Hükmedilmek istiyorlar. İzin vermesin, hayatımı yönetsin, yeri geldi mi cezalandırsın kafası. Kendilerini daha aşağı seviye bir varlık olarak görüyorlar. Erkek ise daha güçlü, karizmatik ve irade sahibi olan yüksek seviye bir varlık. Aslında itaat etmek hoşlarına gidiyor. Biraz da "Stockholm sendromu" baş gösteriyor tabi. Cazibe merkezinden uzaklaşmak güç geliyor.
Şu an ofisinin önüne bir buket gülle gelse, azıcık alttan alıp özür dilese konu sahibi kabul eder. Ailesini falan da ezer geçer. yeter ki adam ağzına bir parmak bal sürsün. Bunun gazıyla her şeyi ama her şeyi yapar. Çünkü alıştığı yaşam şekli o. Sıkışmış, esir olunmuş bir kişilik onun için alışıldık. :KK14:
Bence gülü alıp kendisi gider.

O psikolog nasıl bir psikologmuş? Bizim komşu Şadiye teyzeye gelsen o da aynı şeyi söylerdi, hem de bedavaya. :KK57:
Hayır yani, benim yorumum bile daha usturuplu, herhalde daha çok teknik bilgi içeriyordur.
Psikolog olan bazı üyeler vardı, kızlar seanslarınızda bu üslupla konuşuyor musunuz?:KK53:
Hahahah yok adam artık nasıl bi raddeye geldi siz düşünün

Bence gülü alıp kendisi gider.
Valla adam az daha ararsa gider mi gider. Konu sahibinde henüz bir kabullenme yok çünkü. ha çoğu kişi de evlense boşanırdı demiş. Katılmıyorum. Ölse de boşamazdı bence, kavga gürültü, şiddet, ihanet, hepsini çeker yine de devam ederdi. Hiç mi görmediniz böyle evlilikler?

Hayatımda okuduğum en toksik ilişki bu. Siz ileride ya birbirinizi keserdiniz ya da çocuk falan yapıp hayatlarını mahvederdiniz. Bence kader bile engel olmuş da bu ihtimaller tüm dünyadan silinmiş.

Çok kötü çok. Okumuş etmiş kızsın ama cidden hala daha dediğin laflara bak. Bir silkelen kendine gel. Bu adam ne kadar kaba, şiddet yanlısı, uzlaşama denen şeyden yoksun biriyse sen de en az o kadar safsın.

Aç lütfen gözünü ailen izin vermemesi aklı başında insanların olduğunun kanıtı. Okurken içime sıkıntı geldi.

itaat edeceksin yoksa giderim
Burada nasıl bir adam anlamalıydınız.
Beni aldattığını yakaladım yani 2 ay içinde 3 4 kız olmuş.
Millet bu yüzden boşanıyor bile siz 1 tane değil 4 tanesini affetmişsiniz.
ilk şiddetini yaşadım
Yetmemiş üzerine dayak atan birini affetmişsiniz
küçük küçük şiddetler oldu artık ben de karşılık veriyordum saygı kalmadı küfür hakaret gırla gidiyordu.
Saygı yoksa sevgi yoktur. Kendinizi kandırmayın.
Boğazıma yapışmalar kafama vurmalar falan
Bunu kendinize yaptırırken hiç mi utanmadınız?
Babası bana 4 erkek torun vereceksin dedi.
Babası neyse oğlu da oymuş. Evlenip artık ilgisiz kocanla onun aynı kafadan 4 ERKEK çocuğuna bakarsın. Lütfen dünyada bu adamdan 4 tane daha olmasın
Ya da keşke sussa mıydım?
Sussaydın da dövülerek, hakaretler içinde mi yaşasaydın?
Kaçırayım seni dedi saçmalama dedim. Git babamla konuş diyorum yok diyor korkuyor.
Babanlar sana sahip çıkıyor. En azından bir şey olsa gidecek kapın var. Kaçırsa onu da yok edecek bu adamla sıkışıp kalacaksın.
Sen herkese sana vurduğumu söylemişsin. Bizi mahvettin sen bensiz yaşayamazsın.
Vurmuş çünkü yalan mı!!!!??? Yalan mı!?
Kendi vururken suçlu değil de siz onun kendi iredesiyle DEFALARCA yaptığı bu şiddeti söyleyince mi suçlu oluyorsunuz.

Sizi manipüle ediyor. Bensiz mutlu olamazsın diye sizi kandırıyor. İnanamayın. Asıl bu adamla mutlu olamazsınız. Aynı şu anda olmadığınız gibi. Uzaklaşın bu adamdan.

Katiliniz mi olacak ne olacak belli değil. Cidden çok üzülüyorum kızıyorum bu kadınlar kendine ne yapıyor? Bu adamlara niye taviz veriyor?

Hahahah yok adam artık nasıl bi raddeye geldi siz düşünün
Siz o psikoloğun diplomasını falan bir kontrol edin en iyisi mi. Hatta direkt başka bir psikolog araştırsanız daha iyi.
Ha yok derseniz de gelin beş çayında bana anlatın. Erkeklerin yedi sülalesine beraber söveriz. :KK53: Para da almam yani. Gelirken pasta getirseniz kafi.

ikincisinde ciddi bir tepki koydum bir daha hiç yapmadı. Ben de dayak meraklısı değilim tabi ki iki kere de affetmek benim hatamdı tabi ki haklısınız.
Bir kere o eşik geçildi mi, hep geçilir. Üstelik fiziksel şiddetle bitmemiş. Adam sizi aşağılayarak, küçük düşürerek sadece kendisi sizi kabul edermiş gibi yapıyor…
Yok öyle bir şey.
Gerçekten tek şansınız o olmayacak. Ha diyelim ki tek şansınız o, yalnız kalın bu adamla olmayın, daha mutlu olursunuz.
Surekli insanların içinde aşağılanarak, hakarete uğrayarak, ailesine paspas olarak ömür mü geçer?

Aslında şöyle babası annesine hepimizin önünde s… çekti kadın yerine geri oturdu oda böyle gördüğü için hep annesi gibi birini istediğini söylerdi

ayy aile boyu felaketlermiş
olay sadece çocukta da bitmiyor yani
her yeni mesaj bana bu üye gerçek olabilir mi dedirtiyor??

Siz o psikoloğun diplomasını falan bir kontrol edin en iyisi mi? Hatta direkt başka bir psikolog araştırsanız daha iyi.
Ha yok derseniz de gelin beş çayında bana anlatın. Erkeklerin yedi sülalesine beraber söveriz. :KK53: Para da almam yani. Gelirken pasta getirseniz kafi.
Adam koç mezunu odtü Yükseklisans gelirim vallahi çok isterim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X