Hayatımda okuduğum en toksik ilişki bu. Siz ileride ya birbirinizi keserdiniz ya da çocuk falan yapıp hayatlarını mahvederdiniz. Bence kader bile engel olmuş da bu ihtimaller tüm dünyadan silinmiş.
Çok kötü çok. Okumuş etmiş kızsın ama cidden hala daha dediğin laflara bak. Bir silkelen kendine gel. Bu adam ne kadar kaba, şiddet yanlısı, uzlaşama denen şeyden yoksun biriyse sen de en az o kadar safsın.
Aç lütfen gözünü ailen izin vermemesi aklı başında insanların olduğunun kanıtı. Okurken içime sıkıntı geldi.
itaat edeceksin yoksa giderim
Burada nasıl bir adam anlamalıydınız.
Beni aldattığını yakaladım yani 2 ay içinde 3 4 kız olmuş.
Millet bu yüzden boşanıyor bile siz 1 tane değil 4 tanesini affetmişsiniz.
Yetmemiş üzerine dayak atan birini affetmişsiniz
küçük küçük şiddetler oldu artık ben de karşılık veriyordum saygı kalmadı küfür hakaret gırla gidiyordu.
Saygı yoksa sevgi yoktur. Kendinizi kandırmayın.
Boğazıma yapışmalar kafama vurmalar falan
Bunu kendinize yaptırırken hiç mi utanmadınız?
Babası bana 4 erkek torun vereceksin dedi.
Babası neyse oğlu da oymuş. Evlenip artık ilgisiz kocanla onun aynı kafadan 4 ERKEK çocuğuna bakarsın. Lütfen dünyada bu adamdan 4 tane daha olmasın
Ya da keşke sussa mıydım?
Sussaydın da dövülerek, hakaretler içinde mi yaşasaydın?
Kaçırayım seni dedi saçmalama dedim. Git babamla konuş diyorum yok diyor korkuyor.
Babanlar sana sahip çıkıyor. En azından bir şey olsa gidecek kapın var. Kaçırsa onu da yok edecek bu adamla sıkışıp kalacaksın.
Sen herkese sana vurduğumu söylemişsin. Bizi mahvettin sen bensiz yaşayamazsın.
Vurmuş çünkü yalan mı!!!!??? Yalan mı!?
Kendi vururken suçlu değil de siz onun kendi iredesiyle DEFALARCA yaptığı bu şiddeti söyleyince mi suçlu oluyorsunuz.
Sizi manipüle ediyor. Bensiz mutlu olamazsın diye sizi kandırıyor. İnanamayın. Asıl bu adamla mutlu olamazsınız. Aynı şu anda olmadığınız gibi. Uzaklaşın bu adamdan.
Katiliniz mi olacak ne olacak belli değil. Cidden çok üzülüyorum kızıyorum bu kadınlar kendine ne yapıyor? Bu adamlara niye taviz veriyor?