Düğüne 20 gün kala hayatım alt üst oldu!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz sevmemissiniz. Siz sizi aslinda sevmeyen birine sizi kabul ettirme cabasina girmissiniz sadece. Sunu da eklemek isterim: Psikolojik destek alin. Hala gözünüz acilmamis. Ayni hatalari tekrarlarsiniz ilerde. Allah ailenize de sabir versin. Kil payi böyle dünürlerden kurtulmuslar. Cocugunu büyüt okut böyle insanlarla muhatap olsun. Allah korusun, hepimizin evladi var

e belliymiş baştan

Evet fiziksel 3 gün spora gidiyorum ama çocukluğumdan beri iriyim çocukken çok dalga geçerlerdi sonra bi saldım tam saldım 90lara çıkmıştım 70 oldum bu sefer de çatlak sarkık derken haklısınız.

ihanetin adı yoksa affı da yoktur bunu unutmayın

Hepiniz çok haklısınız yüzüme dan diye vurulması iyi de geldi aslında salaklık bende başta dedim ya. Kerizin önde gideniyim 2 senem çöp.

Ben zaten bir tedavi sürecindeyim ona dönmek değil niyetim nasıl unuturum nasıl başkasını severim diye sordum. Haklısınız yazdıklarınızda ama lütfen kırmayın yeteri kadar kırıldım
burada herkes sizi pohpohlayamaz. bence tedavinizin de sagligi icin konunuzu kapattirin, burada farkli konularda kafa dagitmaya calisin. sosyal hayatinizda da bu kisiyle ilgili oldukca az konusun. zamanla gecmeyecek sey yok. su an ne yazilirsa yazilsin size sihirli degnek degmeyecek.

+1

başta kilomla dalga geçti

Bana zayıf kızların fotosunu atıp düştüm dedi.

bana tamamen itaat edeceksin yoksa giderim dedi.

tek gecelik aldatması

2 ay içinde 3 4 kız olmuş.

sporu bırakmak istemiyorum diye bir vurdu kulağım zarar gördü 2 ay damla kullandım.

saydı sövdü vurdu bana paragöz dedi

Nişanlım da aradı sen benim anneme cevap veremezsin dedi

sinir krizi geçirdi bağırdı çağırdı susacaksın dedi

Nişanlım aradı düğün iptal bitmiştir seninle işimiz dedi kapadı yüzüme beni de gruptan attı

annem sana istediğini der sen susmalıydın

1300₺ parayı geri istedi

5 sene sonra sürüneceksin.

yine siktir çekti

Vazgeçmeniz için daha ne yapması gerekirdi?

Bence sorun sizin kendinize değer vermemeniz,karşıdaki insanda bunu anlamış hep burdan yürümüş size. kendinizi size ezik hissettirerek sizi beslemiş cunku sizin de ihtiyacınız olan şey bu cunku başka türlüsünü bilmiyorsunuz. YouTube da aşkım kapışmak ın hangi erkeklerden uzak durmalısınız diye bir videosu var. kendinize ait farkındalık oluşturmak isterseniz lütfen o video yu izleyin. Bunu kendinize neden yapıyorsunuz bütün olay orda anlatılıyor. Umarım aileciğiniz sizinle daha çok üzülmez…

tamam teşekkürler.

Bana bir arkadaşım bunları yaşadım dese eve kapardım onu ama sanki kimse benim kadar hissedemez sevgimi gibi geliyor.. Ben sana bunları (aldatma) yapsaydım napardın dedim terk ederdim dedi.

yani ne bileyim eroinden kurtulmak için reçel falan bile vermezler zorunlu bir izolasyon süreci vardır ya hani
acaba sizi de böyle bir hafta kitaplarla netflixle berbaer bir odaya kitleyip telefonu ve her türlü sosyal medyayı sizden uzak mı tutsalar acaba? Hani böyle bir arınma ancak sizi kurtarabilir bence.

Kurtulmuşsun kuzum geçmiş olsun. Tedavin biraz uzun sürer ama geçer inşallah, tekrar seversin tabi neden sevmeyesin, hatta iyi ki ayrılmışım diye şükredersin. Bütün hayatın şu anlattığın şekilde geçsin ister misin? Engelle o adamı seni suçlayamasın, çünkü suçlu sen değilsin, ona sadık bir köpek lazımmış, sen olamamışsın, iyi ki de olamamışsın. O döverken suçlu değil sen anlatınca suçlusun ne güzel kafa o, ben böyleyim diyorsa git seni böyle kabul edecek birini bul ben bunlarla yaşayacak adam değilim de. Sevgi için bu adam ve işkencesi çekilmez.

Konuda tek hak verdigim nokta aileniz sizi sevmiyor bitirmek icin cok gec kalmissiniz coktan bitmeliymis kibar insanlarmis
Bu nedir ayol allah akil fikir versin.

Her hangi bir pohpoh beklemedim nasıl unuturum için fikir istedim. Neyse teşekkürler zaman ayırdığınız için.

Hepiniz çok haklısınız yüzüme dan diye vurulması iyi de geldi aslında salaklık bende başta dedim ya. Kerizin önde gideniyim 2 senem çöp.

Iki sene cöp degil tecrübe. Derslerini cikar. Bundan sonra sacma salak insanlarla muhatap olma. Bunlar dann kat kat daha iyisine layiksin

Sadaka verin kurtulduğunuz için. Deldirdiniz mi böyle aileye gelin gidemedim diye bir de üzülüyor musunuz? Şuan emekleriniz boşa gitti diye bu üzüntü hali. Cimrilik eden heryerde herşeyin içinde bir sülale. Bundan 1 2 sene sonra buraya yazardınız çocuğumla ne yapacağım şimdi diye.

Ayrıca maddi imkanlarınız adamı ve ailesini cezbetmiş. Yapsaydı mantık evliliği yapacakmış. Ailede hazıra konacak oğlumuz diye sevinmiş sizi sevmedikleri halde.

Çıkın bir tatil yapın ortamdan uzaklaşın biraz sosyalleşin. Heryerden de engelleyin. Hayat daha ne insanlar çıkaracaktır önünüze

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…