Düğüne 20 gün kala hayatım alt üst oldu!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni zaten mahvetmiş . Duygusallığını al yanına koy ve mantıgınla ilerle. Evlendikten sonra ayrılması çok daha zor . Bugünden annem ablam babam diyen adam evlenince daha neler der.
Kendini ondan kurtar . Yanlış yetıstırılmis bir insan çünkü

Sevgi ve aşk sizce böyle şeyler mi? Aldatma var, fiziksel şiddet var, psikolojik şiddet var ve siz hala birbirimizi çok sevdik, büyük bir aşk yaşadık diyorsunuz. Siz sevmişsiniz ve aşık olmuşsunuz evet ama ben karşı tarafın sevdiğini düşünmüyorum okuduklarımdan. Şiddet uyguladığı için pişman değil üstelik size kızabiliyor neden anlattın başkalarına diye.
Naçizane tavsiyem terapiye devam edin, eski nişanlınızla bütün iletişimi kesin ailesi de dahil ve yaralarınızı sarmaya odaklanın. Kendinizi sevdikçe bağlanma tipiniz ve hayatınıza aldığınız insanlar bile değişecek. Ama önce kendinizi sevmeye başlayın

Başlıgi "Cehennemden nasıl kurtuldum " olarak değiştirin.

Evlenseniz aldatilmanin, dayagin sonu gelmeyecek.

K A Ç I N

Aynen katılıyorum.

palm angels
Kendinizi sevmiyorsunuz. Şuan nasıl bir evlilikten kurtulduğunuzun farkında değilsiniz. Bugüne kadar ne yasadiysaniz 1000 katını yaşayacaksınız evlenince. Bu adamla evleneceğinize alın bir tabut girin icine.

Maalesef barışacak bu adamla. Belki de beyin sarsıntısı yaşadı. Allah yardımcisi olsun. Tek umudum adam barismaz inşallah.

Ama iyiyken mükemmeldik, sorun da bu zaten inanılmaz büyük bir aşk vardı. Bunlar olurken mükemmel şeyler de olurdu sürprizler yemekler şarkılar şiirler.
İyiyken mükemmeldiniz. Aldatmadigi, dövmediği, aşağılamadigi zamanlar mi? Nasıl mükemmel mesela? İyi günlerinizi anlatır mısınız?
Bu adam iyi günlerinizde size neler söylüyordu? Neler yapıyordu? İyiyken çok iyiydik nasıl bir cümle gerçekten soruyorum.

Psikoloğu bırakmayın. Size kendinize değer vermeyi, kendinizi sevmeyi ogretmeli. Özgüveniniz çok düşük.
Bir deftere her gün, ben çok değerliyim. Çok güzelim ve kendimi çok seviyorum yazın. İçinizdeki küçük çocuğa sarılın. Çok mutsuz çok çaresiz hissediyor. Ama değil. Bunları hergun söyleyin kendinize.

Sorunuz ayrılmalı mıyım degil, yaptıklarına ragmen seviyorum, nasıl vazgeçebilirim olmalı. Bütün bağlarınızı kopartın. Yaşınız 26, 50 yaşında değilsiniz. Birdaha sevebilir miyim psikolojisinden çıkın. Terapide neden böyle bir adama ilgi gösteriyorum konusuna odaklanın. Psikologunuz buna ağırlık vermediyse değiştirin. Terapi yapan birisini bulun. Gerekirse birkac kişiyi deneyin bu sekilde. Sevgi görme duyunuz fazla, fitratınız bu. Sevgiyi anlamlandırmanizda da sıkıntı var. Buralara odaklanin. Okumussunuz, kilo vermissiniz, fedakarsiniz neden baska birisi sizi sevmesin? Muhtemelen kilolu halinizde yaşadıginiz seyler sizi etkiledi. Daha zayıf fotoğraf atıp düştum dediğinde, düştüğün yerde kal deyip bu işi bitirmeliydiniz. Zaten kilo problemi yaşamanız hassas biri olduğunuzu ve çocuklukta bazı tramvalar yaşadığınızı gösteriyor. Bu adamı sizin bunları fark etmenize vesile olan, kilo vermenize ve kendinize güveninizin gelmesine (terapi ile) vesile olan biri olarak görün geride bırakın. Ayrıca ailen seni sevmiyor demiş aileniz hep arkanızda nasil sevmiyor. Muhtemelen siz sevgiden yakınıyorsunuz sık sık o da bunu kullanıyor. Sevgi algınıza odaklanın.

Allah askina yasadiklariniz kolay degil ,ilerde iyi ki evlenmemisim diyeceginiz biri cikacak karsiniza emin olun.

O yuzden hic üzülmeyin .

Ama iyiyken mükemmeldik, sorun da bu zaten inanılmaz büyük bir aşk vardı. Bunlar olurken mükemmel şeyler de olurdu sürprizler yemekler şarkılar şiirler.
Ay dalga mı geçiyorsunuz ya ne mükemmeli, mükemmel olmanız için kusursuz olmanız lazım kusursuz musunuz? Şiddet görmüşsünüz afedersiniz hayatınıza mıcmıslar çok büyük bi aşk vardı diyosunuz hala.

Böyle sevgi olcaksa hiç olmasın daha iyi
Uğruna seviyorum geçer mi dediğin şey aldatma ve şiddet sonrasını okumadım, ama bir uzmandan yardım al bunun adı sevgi değil zira, şuan kurtulduğuna göbek atman gerekirdi

Bu adam(adam dediğine bakma lafın gelişi) gelse senden sülalenden özür dilese yoluna mücevherle donatılmış halılar serse de barışma. Hepsini sırf göz boyamak için yapar. Sonrasında içine düşeceğin cehennemi tahmin bile edemezsin. Yemin ederim dert oldu ya. Bi insan kendi kendini nasıl yakar ateşe nasıl yürürün örneğisin resmen.

Şok içerisindeyim dayat, aldatma üstelik aileis aile değil kusura bakma sen dqf mısın ya otur şükür namazı kıl düğünlerin ertelendiğine rabbim sana işaret vermiş ya anlamamışsın sakın barışma sakın

O kadar da değil.
Ne nefret dolu bir yorum bu !İnsanlar buraya dert anlatıp çare bulmaya geliyor hakaret duymaya değil.
Her türlü kötülüğü yaşayıp da daha hala seviyorum diyorsa bir insan sonuna kadar hakediyordur yaşadıklarını. Hepimizin aklı, mantığı var. Yaşadıklarımızı da bu filtreden geçirmek gerek. Bu kadar dayağa, hakarete, kötülüğe maruz kalıp da daha hala bırakıp gitmiyorsa hayatından memnundur demek. Çook büyük bir aşk yaşanmış ya işte yaşamaya devam etsinler işte.
Konu sahibi yediği dayaktan çok takıları, görümceyi, kaynanası falan dert ediyor. Dayak yemiş olmasının önemi yok onun için. Burada kaldırıp da onun gönlünü etmek için boş yorumlar yapmayacağım. Fikrimi beyan ettim. Bir kez daha söylüyorum. Sonuna kadar hak etmiş yaşadıklarını. Tüm bunları bitirmek elinde olduğu halde bitirmeyip, daha büyüklerini yutmaya devam etmiş demekki rahatsız da değil bu durumdan. Ben de evlensinler diyorum işte. Başkasının başı yanacağına, zaten halinden memnun olan bu kişiyle evlensinler işte.

Siz gidemeyin diye bu tamamen. Size dibi yaşatırken tepeyi de yaşatacak ki siz gitmeyin. Hep kötü olsa devam edemezdiniz zaten. Cehennemi yaşatırken birden size cenneti de gösterecek ki ona bağımlı kalacaksınız. Hepsi taktik. Ben bu yüzden hemcinslerime ilişkinin daha ilk günlerinde müthiş romantik jestler yapan kişilerden kaçın diyorum. Sağlıklı bir ilişkide duygu yoğunluğu seviyesi bir yükselip bir alçalmaz. Kripto para değil bu, öyle dalgalanmaz. Dipten başlayıp istikrarlı şekilde yükselir. Bugüne kadar istisnasız benim gördüğüm çok yoğun duygularla başlayan ilişkilerin ömrü birkaç ay oluyor.

Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız.

haklısınız

Günaydın, evet çok teşekkürler. Bundan sonra söz konusu bir barışma yok. Son buluşmamız alkolün de etkisinde biraz fazla duygusaldı ama net ve mantıklı (arada sırada olsa da) bakınca zaten ömürlük bir sorunla evlenmiş olurdum. Maddi manevi her şeyi sorun olan ailesine tapan bir kukla o da sadece benim üzerimde güçlü gösteriyordu kendini tıpkı babasının annesine yaptığı gibi.

Evet Allaha şükür olmamasında vardır bir hayır dedim hep acelemiz yok ya dedim ama demek ki varmış bir sebebi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…