- 1 Mayıs 2021
- 408
- 17
- 48
- 30
- Konu Sahibi nisanlimterketti
-
Bacım maalesef yaptıklarının dediklerinin sorumluluğunu alacaksın. demeseydim etmeseydim bu saatten sonra boş. Bunları dedin ve bitti. Adama bi aydınlanma geldi ben bunla evlensem mutlu olmaıcam başlarım 8 seneye önümde yıllar var dedi seni sildi. Bu kadar basit aşkmış çok seviyormuş. Bir anda hiç ummadığının anda bitebilir. Bende öyle bitirdim ve dönüp arkama bile bakmadım
O koştumu pesinizden pekiBacım maalesef yaptıklarının dediklerinin sorumluluğunu alacaksın. demeseydim etmeseydim bu saatten sonra boş. Bunları dedin ve bitti. Adama bi aydınlanma geldi ben bunla evlensem mutlu olmaıcam başlarım 8 seneye önümde yıllar var dedi seni sildi. Bu kadar basit aşkmış çok seviyormuş. Bir anda hiç ummadığının anda bitebilir. Bende öyle bitirdim ve dönüp arkama bile bakmadım
Onlar halime üzülüyolar elden de bişey gelmıyoCanım ailenin tepkisini merak ettim.
Onlar da senin kadar üzülüyorlar mı sana kızıyorlar mı ?
Yoksa aman kuzum boşver kurtuldun deyip teselli mi ediyorlar ?
Tövbe de lütfen. Günaha girme. Sadece çay değil kahve de koyuyorum. Haksızlık etme. Benden tavsiye kapısında yat. Evlenmezse ölecek hastalığı varmış ona yakalanmışım de. Bir de 30 sayfayı tekrar oku. Kim yanlış davranmış bulabilecek misin bakalım.Ben de çok güveniyordum bu olay oldu Allahtan korkun bence bu sekilde büyük konusuyorsunuz yaralı bir insana karşı çok yanlış davranıyorsunuz ve çok saygısız bir insansınız ve çay koymaktan baska bir işiniz pldugunu da hiç sanmıyorum devamında düşündüğümü söyleyip günaha girmek istemiyorum…
Evet ailesiyle beraber geldiler hemde kaçkere ama inan insan kafasında gerçekten bitiriyorsa hiç geriye dönüp bakmak istemiyor. Heleki geleceğinin olmadığını ve sizinle mutlu olamayacağını düşünüyorsa. Biraz da ailesine düşkünse ve dediklerini önemsiyorsa sizde önünüze bakın derim. Heleki böyle ısrarcı tavırlarınız konuşmalarınız ona iletiliyorsa emin olun daha itici geliyorsunuzdur.O koştumu pesinizden peki
Bahane arıyormuş onlar, sen ısrarla anlamak istemiyorsun.Nasıl bu kadar katı sekilde benden vazgectı onu anlamadım annesi senin ailen bizi istemiyor demişti annemde arayıp öyle birsey yok dese de ona da inanmadılar sanırım
İşte ben ısrarcı davrandım ondan mı kactı paşa paşa ertelemeyi kabul etsem farklı mı olurdu ama nikah gunumuz bile alınmıştı hata yüzünden ertelemmesin istedim ki o da yani istiyosun o zaman gelinlikçiyi iptal etme dedi sonra aileyle konusunca vazgecti yani benden o sekilde vazgectiğini düşünmüyorum sonra bişet olmuş olmalıEvet ailesiyle beraber geldiler hemde kaçkere ama inan insan kafasında gerçekten bitiriyorsa hiç geriye dönüp bakmak istemiyor. Heleki geleceğinin olmadığını ve sizinle mutlu olamayacağını düşünüyorsa. Biraz da ailesine düşkünse ve dediklerini önemsiyorsa sizde önünüze bakın derim. Heleki böyle ısrarcı tavırlarınız konuşmalarınız ona iletiliyorsa emin olun daha itici geliyorsunuzdur.
Vallahi hiç böyle bir şey görmedim.Bahane arıyormuş onlar, sen ısrarla anlamak istemiyorsun.
Bak kızım biz sana günlerdir dünyanın tesellisini verdik, gerekçeleri saydık, tuzağa düştün dedik ama anlamıyorsun. Artık sert çıkma zamanı geldi. Şu yaptığınla gerçekten kendini küçültüyorsun sadece.Ben de çok güveniyordum bu olay oldu Allahtan korkun bence bu sekilde büyük konusuyorsunuz yaralı bir insana karşı çok yanlış davranıyorsunuz ve çok saygısız bir insansınız ve çay koymaktan baska bir işiniz pldugunu da hiç sanmıyorum devamında düşündüğümü söyleyip günaha girmek istemiyorum…
Evet dogru ama o benim en yakın arkadasım ailem abim babam sevgilim herseyimdi bide bir kavga bild olmadan bittiBak kızım biz sana günlerdir dünyanın tesellisini verdik, gerekçeleri saydık, tuzağa düştün dedik ama anlamıyorsun. Artık sert çıkma zamanı geldi. Şu yaptığınla gerçekten kendini küçültüyorsun sadece.
Sana bu yorumları yazan insanlar o yoldan geçti zaten, biliyorlar ki konuşuyorlar. İlişki bitince yas tutulur sonra geçer, sen sindirmeye bile çalışmıyorsun. Sonun hiç iyi değil. Kızım olsan boğardım seni, muhakeme ve sorgulama yeteneğin sıfır. Varsa yoksa hayallerin, sanki dünyada bir tek senin hayallerin yıkıldı, hayat senin yaşadığın gibi bir şey değil. Kendine ve ailene zulmederek varacağın bir yer yok. Hatandan ders ql yoluna devam et. Kaç haftadır seni toparlamaya çalışıyoruz sen aynı yerdesin, olmaz böyle
Farketmez, bitmiş bitmiştir. Bu da sana ders olsun, hiçkimseyi bu kadar her şeyin yapma böyle çakılırsınEvet dogru ama o benim en yakın arkadasım ailem abim babam sevgilim herseyimdi bide bir kavga bild olmadan bitti
Boşver. Gel gidelim. Bence gerçekten insan olamaz, olsa olsa amatör işi yapay zekadır. Başka bir açıklaması olamaz şu yazdıklarının.Bak kızım biz sana günlerdir dünyanın tesellisini verdik, gerekçeleri saydık, tuzağa düştün dedik ama anlamıyorsun. Artık sert çıkma zamanı geldi. Şu yaptığınla gerçekten kendini küçültüyorsun sadece.
Sana bu yorumları yazan insanlar o yoldan geçti zaten, biliyorlar ki konuşuyorlar. İlişki bitince yas tutulur sonra geçer, sen sindirmeye bile çalışmıyorsun. Sonun hiç iyi değil. Kızım olsan boğardım seni, muhakeme ve sorgulama yeteneğin sıfır. Varsa yoksa hayallerin, sanki dünyada bir tek senin hayallerin yıkıldı, hayat senin yaşadığın gibi bir şey değil. Kendine ve ailene zulmederek varacağın bir yer yok. Hatandan ders ql yoluna devam et. Kaç haftadır seni toparlamaya çalışıyoruz sen aynı yerdesin, olmaz böyle
Şu kadar sözden sonra nişanlına hak veriyorum. Saplantılı bir kişilikten kurtulmuş resmen adam. Kötülük yapayım derken iyilik bulmuş.Cocuk bana sans vermişken ben bildiğimi okumaya çalıştım ama bana çözemiyorum dedi çöz dedim çözmeye calışıyorum dedi sonra çözeriz dedi sonra ayrıldı net deseydi ertelerdim
Acıyorum kız. Bunun gibi bir lise arkadaşım vardı. Ayrılırlar çocuk başkasıyla çıkar çıktığı kıza dünyayı dar ederdi benim manyak. Ne yaptı ne etti ağladı zırladı evlendi ilk aşkıyla şimdi gene mutsuz, yıllarca teselli ettik ikna etmeye çalıştık dinlemedi halt etti evlendi. Zavallı tipler aslında bunlar. Gör bak bu çocuk nişanlansa kız tarafına nişan attırı bu acitasyonla, evlenecek bu adamla. Tanıyorum ben bu modeliBoşver. Gel gidelim. Bence gerçekten insan olamaz, olsa olsa amatör işi yapay zekadır. Başka bir açıklaması olamaz şu yazdıklarının.
Tövbe de lütfen. Günaha girme. Sadece çay değil kahve de koyuyorum. Haksızlık etme. Benden tavsiye kapısında yat. Evlenmezse ölecek hastalığı varmış ona yakalanmışım de. Bir de 30 sayfayı tekrar oku. Kim yanlış davranmış bulabilecek misin bakalım.
başka ne gibi maharetleriniz var sayın lütfen 10 taneyi gecmeyeceği için merakla bekliyorumBoşver. Gel gidelim. Bence gerçekten insan olamaz, olsa olsa amatör işi yapay zekadır. Başka bir açıklaması olamaz şu yazdıklarının.
fikir verebilirsiniz ama zavallı diyerek hakaret edemezsiniz bana veya kimseyeAcıyorum kız. Bunun gibi bir lise arkadaşım vardı. Ayrılırlar çocuk başkasıyla çıkar çıktığı kıza dünyayı dar ederdi benim manyak. Ne yaptı ne etti ağladı zırladı evlendi ilk aşkıyla şimdi gene mutsuz, yıllarca teselli ettik ikna etmeye çalıştık dinlemedi halt etti evlendi. Zavallı tipler aslında bunlar. Gör bak bu çocuk nişanlansa kız tarafına nişan attırı bu acitasyonla, evlenecek bu adamla. Tanıyorum ben bu modeli
Ben bunları zamanında onun yüzüne de söyledim. Doğrular çünküfikir verebilirsiniz ama zavallı diyerek hakaret edemezsiniz bana veya kimseye
Ayrıca saygısızlık edecekler sayfamdan gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?