- 13 Ağustos 2022
- 8.723
- 4.447
- 103
- 31
- Konu Sahibi nisanlimterketti
Sen hala burada konuşuyor musun ! Git nisanlinsa konuşsana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DiyetisyenimMesleğin neydi?
Eski nisanlım mesajıma dönmez bileSen hala burada konuşuyor musun ! Git nisanlinsa konuşsana.
Belki Eylül geçtikten sonra için biraz soğur hala eylülde evleniriz diye ümidin varEski nisanlım mesajıma dönmez bile
Belki Eylül geçtikten sonra için biraz soğur hala eylülde evleniriz diye ümidin var
Git kapısının önüne çok ciddiyim. Senin kafayı tek bu toplar belli kiEski nisanlım mesajıma dönmez bile
Nişanlınla konuşmak istiyorsan sen konuş.Yada süs bir köşede aşk acısı cek.Milletin kafasını sisirdin.Eski nisanlım mesajıma dönmez bile
Gidince bence daha beter olmak var. Ayrılık mesajından sonra sevse özlese en azından konu sahibine hissettirirdi ama adam da tık yok.Git kapısının önüne çok ciddiyim. Senin kafayı tek bu toplar belli ki
Bencede sevdiğini özlediğinş düşünmüyorum öyle olsa biseyler yapardı arazi oldu adamGidince bence daha beter olmak var. Ayrılık mesajından sonra sevse özlese en azından konu sahibine hissettirirdi ama adam da tık yok.
Ama böyle de bozuk plak gibi takılmış vaziyette. Gitsin yuzlessin en azından hayatına devam eder.Gidince bence daha beter olmak var. Ayrılık mesajından sonra sevse özlese en azından konu sahibine hissettirirdi ama adam da tık yok.
Doğru diyorsun bazende yüzleşmek gerek gerçeklerle,kabullenemiyor bir türlü.Ama böyle de bozuk plak gibi takılmış vaziyette. Gitsin yuzlessin en azından hayatına devam eder.
Instagramda hala takipleşiyor musunuz yapmayın bunuİnstagramda sürekli tskip ettiği takipçisi arttıyo arada azalıyo sonra artoyo bir haltlar yiyo kesin
Uzman beni ümitlendirdi net bitişlerde mutlaka geri dönüşler olur diye o yuzden bıraktımÖyle demeseydim, böyle yapmasaydım demenin şu anda size ne faydası var? Diyorsunuz ki 3 gün öncesine çok iyidi beni çok seviyordu annesi bana karşı iyidi. Tabi ki öyle olmalı ki sizde o insanları sevmişsiniz size kötü davransalar sevmezdiniz ama neticede samimi değilmişler demek bu şekilde bitmiş. Sizi sevseydi zaten emin olsaydı ertelemek istemezdi düğünü. Ertelemeyi kabul etsenizde bir yerden bir şey çıkardı. Düğünü ertelemek istemesinden bu belli. Şu anda sizin psikolojinizi hiç iyi görmedim ben mantıklı düşünemiyorsunuz. Bir ilişkinin bitmesi dünyanın sonu değil. Uzun bir ilişki üzülmeniz yıpranmanız normal elbette ama o benim her şeyimdi şeklinde düşünmeniz normal değil kendinizi bu kafadan çıkarın. Çünkü herseyiniz olan bir insan sizi bırakmaz bakın aileniz sizi terk ediyor mu? Size artık kıymet vermeyen birine neden bu kadar mana veriyorsunuz? Bu psikolojiden tek başına çıkmanız biraz zor gibi görünüyor destek alsanız keşke. İnanın bir uzamanla konuşmak insana çok iyi geliyor. Daha fazla kendiniz yıpratmayın ve iyi olmaya karar verin lütfen. Üzülmek normal gene üzülün ama bu şekilde kendinizi suçlayıp sürekli ayn şeyleri düşünürseniz iyi olamazsınız. Hem üzülün hemde bir yandan iyi olmaya çalışın farklı şeyler yapın sürekli aynı şeyleri düşünmeyin.
Nuran bunu sen mi diyorsun. Kocan dönsün diye burada sürekli konu açıyorsun be bacımNişanlınla konuşmak istiyorsan sen konuş.Yada süs bir köşede aşk acısı cek.Milletin kafasını sisirdin.
Kızsal hırslar değil o kendi hırsınızkızsal hırslar