• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 ay kala ayrıldık

Sen benim aldatılmayı hakettıgımi söylerken yakınlıgımız gayet ıyıydı hayatım canım
Aldatılmayı hakediyorsun demedim bu kafayla daha çok aldatılırsın tecrübelerini heybene koy kendine çeki düzen ver bundan sonrası iyi olsun dedim. Okuduğunu anlama sıfır.

Kötü niyetlisiniz nasıl insanlarla aynı dünyada yasıyoruz ya yazma kardesım benı tanıyo musun tanımıyosun nazımı çeker çekmez ne seviye naz yapmısım kimim hangi şartlarda buyudum vs hakkında zerre fikrin yok kötü niyetli yorumları kabul etmıyorum ne nazmış da oymuş buymuş sen ne biliyosun da bu sekılde konuşuyosun benim hatalarım illaki var ama bos konusan yorum yapmasın toplumda 2 kelimeyi biraraya getiremeyen kişiler burda klavye delikanlılığı yapıyor oldu canım oldu
2 kelimeyi yan yana getiremeyen ben miyim😅

Sana hergun yazıyorum seviyorsan git konuş.Ama birşeyler düzeleceğini sanmıyorum.Yok barisamam diyorsan da burada sayfalar dolusu dil dökme.

benim eşimde düğünü 5 ay erteleyelim demişti,ama maddi olarak sıkışmıştık o an çalışmıyordu,sonra borç bulup dediğimiz tarih te yapmıştık.sizin yazınızı ilk oldugumda adamın istemdiği anlamıştım.isteyen insan onu bunu bahane yapmaz kusura bakmayın.sebebide belliymiş zaten.önünüze bakın lütfen bırakın dengesiz insanları o kız çeksin siz değil.

Back