• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 ay kala ayrıldık

Kardeşim o zaman burada cabalayana kadar git eski nişanlıba dışarıda çay içelim konuşalım de.
Telefonumu bile açmaz o çünkü çözeriz merak etme diyip diyip kendi içine döndüğünde iyi hissettiğine karar vermiş mantıgıyla hareket ediyomus annesi ne drdiyse bir gün önce koala gibi sarılıp üzülme diyen cocuk ertesi gün el ele herşeyi basarırız dediğimde elimi verdiğimde elini çekti ne olduysa o arada

Telefonumu bile açmaz o çünkü çözeriz merak etme diyip diyip kendi içine döndüğünde iyi hissettiğine karar vermiş mantıgıyla hareket ediyomus annesi ne drdiyse bir gün önce koala gibi sarılıp üzülme diyen cocuk ertesi gün el ele herşeyi basarırız dediğimde elimi verdiğimde elini çekti ne olduysa o arada
O zaman sabırlı ol.Belki yazar ileride barisirsiniz.Seviyorsa barışmak için çözüm üretir.

Merhaba ben 26 yasımdayım 8,5 senelik bir ilişkim vardı birlikte gectiğimiz kasımda sözlendik , aralıkta nişanlandık eylülde de evlenecektik , fakat benim bazı korkularım oluşmaya basladı nisanlım (eski) maasını benden gizliyordu geçimle ilgili konustuğumuzda yanıt vermiyor gecistiriyordu ve annesi benim az kazancımı küçümsemeye baslamıstı , zamanla eski nisanlım da maasım konusunda rahatsızlıgını belli ediyordu ben de zamanla artacak kendi işimi yapmaya yeni basladım desem de çok inanmıyor gibiydi ben de sinirli olduğum bir gün ağzıma geleni zehir saçarcasına söyledim ben bencilim , hasta olursan sana bakmam beni de hasta ettin (ogun solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordum sinirim ondandı, serum falan almıstım, tabiki bunu yapmamı dogru bulmuyorum) işte serumu karşılayabilecek misin, biz asık mıyız alıskanlıkmı evlenmek istemiyorum gibi sözler sarfettim birkaç günn tartıstık bunlar hep mesaj yolu ile oldu sonra annesine de yazdım son zamanlarda daha sinirli olmaya basladı bu cocuk ya evde bana sinirlenirse alıstıgım hayat standartlsrım var nasıl olacak herşey gizleniyo vs dedim ortalık tabiki karıstı ama ben hatalıyım hem de çok ama sonra bulustuk cocuk dedi ki senin böyle sorulsrın varsa eylüldeki düğün iptal olsun bende buny duyunca aglamaya basladım iptal etmek istemıyorum dedim o ise yanıt vermeyince al yüzükleri o zaman git dedim o da gitti o gidimce ben pesinden gittim agladım lütfen dedim ayrılmak değildi niyetim dedim ama o da hırpalıycak mısın beni böyle hep dedi sonra evime döndüm ertesi gün affettiler gittim yalvar yakar açıkladım kendimi ama eylül iptaldi ben de sonraki gün cocuga dedim bak dedim ne hevesle tuttuk düğün yerimizi ne hevesle balayımızı aldık ucak biletleri sen 2-3 ay ettlemek istiyosun bastan bir yer bulmamız daha zor olacak dedim hak verdi bana herşey düzeldi sanarken ertesi gün ailem hazır değilsiniz diyoe dedi ben de ne olur kendimiz karar verelim dedim ıkna et lütfen dedim o da gitti eve çözemedi sonra benim ailemi sokmak istedi benim ailem kendiniz çözmelisiniz dedi sonra annem de geldi bulusmaya ama annesi affettik ama eylül plmaz dedi ertesi gün ben bidaha konusma gittim annesi eylül olursa ben gelmem dedi sonra baktım bu iş iyi yere gitmeyecek tamam erteleyelim diyecektim bulusmaya eski nisanlım gelmedi sonra da mesaj ile benden ayrıldı süreci sonlandırmayı sağlıklı bıluyormus yorulmuş (bugune kadar bir kere bile uyarmamıstı beni yoruldum dememişti ) kendimi çok suçlu hissediyorum siz ne düşünüyorsunuz
Tam olarak böyle bir adamla küçük yasta kisa süreli evlilik yaptım 1 ay sürdü aileme durumu anlatıp kaçtım ailemin yanuna gittim okudum kendimi gelistirdim çalıştım sonra karşıma hic evlenmemis terbiyeli saygili biri cikti yeni evliyim bes aydir kendisine hayranim aşığım çok ince düşünen bir esim var ailesinden de deger görüyorum eşimden de yani canım kurtulduğuna göbek at hayatına bak annesinden boşanmayan bir erkekle sen evlenemezsin

E tabi maaşını öğrenemediğin adamla prenses hayatı yaşayamama kaygısı bayağı büyük suç, sen böyle düşünmeye devam et, çok iyi gelir bünyene
Konu sahibi böyle gidersen seni sonunda hastaneye kapatacaklar. Çık dışarı gez. Saçını boyat bir işe başla . Aaa gencecik yaşında bir erkek için taktın anasına dedim ona bu oldu yüz defa yazdın aynı şeyleri. Yaşandı ve bitti artık

Bence konu sahibinin tek sorunu bizim içimizden yaptığımız konuşmaları burda yapıyor olması.Aynı dönemde ayrıldık bende sürekli aynı şeyleri düşünüyorum ama arkadaşlarım bile sorsa bitti alışıyorum diyorum aslında alışma filan yok.Sürekli unuttum alıştım diye diye alışırız.Önce kendini kandırmak gerekiyor.Acıya tutunmak diye bir durum var sanki o acıyı bırakırsak aradaki bag kopacakmış hissi.Dışardan bakınca kopar gitsin diyor insan ama içerde olunca mantık kalmıyor.Bir başkasına yorum yapmak kolay uygulamak zor.

Konu sahibi böyle gidersen seni sonunda hastaneye kapatacaklar. Çık dışarı gez. Saçını boyat bir işe başla . Aaa gencecik yaşında bir erkek için taktın anasına dedim ona bu oldu yüz defa yazdın aynı şeyleri. Yaşandı ve bitti artık
Sadece birkaç cümle yüklenmiş yapay zeka ile konuşuyor olmayalım? Ben biraz şüpheleniyorum açıkçası. Deneme falan yapıyor olmasınlar? :işsiz:

Sadece birkaç cümle yüklenmiş yapay zeka ile konuşuyor olmayalım? Ben biraz şüpheleniyorum açıkçası. Deneme falan yapıyor olmasınlar? :işsiz:
insanlaeın yasadıklarını bu sekilde küçümsemeniz çok yanlıs yarın basınıza ne gelecegini bilemezsiniz böyle tepki vermem demeyin ben de böyle tepki vermem diyordum ama öyle olmadı güllik gülistanlık ilişkiler bile bu hale gelebiliyor güvenmeyin suanki mutluluğunuza Allah korusun diyin bence

Evet aklım hafiften kaçırdım çünkü ilişkiler bu sekilde 3 gun önce harika iken iletişim kesilerek bitmemeli 8,5 senelikse ve evlenme yolundaysanız
Senin yüzüne tokat gibi çarpacak bir cevaba ihtiyacın var. Konu başından beri bize bunu dedirttirmek istiyorsun diyelim bari:
Git konuş eski nişanlınla. Kapısına git son bir kez konuşmalıyız de. Ama aradığın cevabı bulamayacaksın ve kafanı daha da karıştıracak o kişi bunu da bil. Kendini illaki rezil etmek istiyorsun. Yalvararak kalacağın bir ilişki istiyorsan buyur.

Git ve ona de ki ben sana takıntılı kaldım. Düzgünce söyle bitti hayatta iki dünya bir araya gelse seninle olmayacağım de o zaman ancak öyle bende yolyma bakabilirim. Benim iyiliğim için de dersin. O da egosu şişerek cevabını verir Sen de rahatlarsın ailen de rahatlar ne diyeyim artık 🥱🥱

Nasıl bu kadar katı sekilde benden vazgectı onu anlamadım annesi senin ailen bizi istemiyor demişti annemde arayıp öyle birsey yok dese de ona da inanmadılar sanırım

insanlaeın yasadıklarını bu sekilde küçümsemeniz çok yanlıs yarın basınıza ne gelecegini bilemezsiniz böyle tepki vermem demeyin ben de böyle tepki vermem diyordum ama öyle olmadı güllik gülistanlık ilişkiler bile bu hale gelebiliyor güvenmeyin suanki mutluluğunuza Allah korusun diyin bence
Beş cümle değilmiş. Haksızlık etmeyim. :KK45: Şu an buraya yorum yazma sebebim ilişkime çok güvenmem. Ama sen güvenme dediğinde bir aydınlanma yaşadım. Bu aydınlanmanın şerefine gidip çay koyayım müsadenizle.:kahve:

Bacım maalesef yaptıklarının dediklerinin sorumluluğunu alacaksın. demeseydim etmeseydim bu saatten sonra boş. Bunları dedin ve bitti. Adama bi aydınlanma geldi ben bunla evlensem mutlu olmaıcam başlarım 8 seneye önümde yıllar var dedi seni sildi. Bu kadar basit aşkmış çok seviyormuş. Bir anda hiç ummadığının anda bitebilir. Bende öyle bitirdim ve dönüp arkama bile bakmadım

Beş cümle değilmiş. Haksızlık etmeyim. :KK45: Şu an buraya yorum yazma sebebim ilişkime çok güvenmem. Ama sen güvenme dediğinde bir aydınlanma yaşadım. Bu aydınlanmanın şerefine gidip çay koyayım müsadenizle.:kahve:
Ben de çok güveniyordum bu olay oldu Allahtan korkun bence bu sekilde büyük konusuyorsunuz yaralı bir insana karşı çok yanlış davranıyorsunuz ve çok saygısız bir insansınız ve çay koymaktan baska bir işiniz pldugunu da hiç sanmıyorum devamında düşündüğümü söyleyip günaha girmek istemiyorum…

Back