Konu sahibinin onca emekle yazılmış yorumlara cevabı:
"Ben ısrar ettim vazgeçtirdim çocuk çözcem dedi bak güzel olacak dedi ben ısrar ettim oysa çözcem dedi. Annesine yazdım ondan oldu. Gelinlikçi tamam dedi. Kasım dedi zart dedi zurt dedi, ısrar ettim bıraktı beni alışkanlıkmış 3 gün önce çok aşıktı ben bozdum her şeyi standartlarım var dedim"
BUNALDIK. Biz buradan bunaldık. Bunu demek istemezdim ama onlar da bunalmış belli ki.
Oku şu cümleyi. Kaç sayfadır bunu yazıyorsun. Biz anladık ama sen anlayamadın. Senin yazdıklarını herkes görüyor zaten tekrar tekrar yazmaya gerek var mı? Bize artık yalvarırım düzgün cümle kur. Aklın başında değil, papağan gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Haliyle biz de yorulduk artık. Yardım etmek istiyoruz ama sen yardım istemiyorsun resmen. Ne yapacaksın bundan sonra amacın ne? Mesela buna cevap ver. Yalvaracak mısın, unutacak mısın, sadece dert mi yanıyorsun ne yani? Eğer bir şey yapmayacaksan harekete geçmeyeceksen sence de bu konuyu bırakma zamanı geldi de geçmedi mi? Bitmiş artık BİTMİŞ. Herkes b*ktan şeyler yaşıyor ama ayağa kalkıp devam ediyor. Hayat kimseye adil değil. Kimseye. Mağduru oynayıp pişmanlıklarla dolu bir hayat yaşamak istiyorsan buyur devam et. Ama böylece yalnızca kendine kötülük yapacaksın.