• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 ay kala ayrıldık

sizin çok bos vaktiniz var belliki istenmediğiniz sayfaya yanıt yazıyorsunuz hala daha esinizle çay için bu sayfayı mesgul etmeyin beni algılayamayan sizsiniz maalesef ki hemfe bir travma yasamadan psikolojiniz bozuk benim en azından psikolojimin bozuk olması için sebebim var
Var valla vaktim. Üstelik sadece çay değil kahve de içiyorum. :kahve: Ve ben kendimi çok seviyorum. Sen de kendini sev. Hayatında birleri olsa da sev olmasa da sev. Terk edilsen de sev evlensen de sev. Ama önce kendini sev ve yaptıklarınla, sözlerinle barış.

Ayrıca yazdıklarımı anlamamışsın. "O kadar yıl geçti yaşanmışlıklar var" dedin ben de "20 yıllık evli çocuklu insanlar bile ayrılmaları gerektiğinde ayrılıyorlar, evli bile değildin onlar bile zamanla atlatıyor sen neden atlatamayasın ki?" demek istemiştim. Lakin anlamamışsın. Doğal. :işsiz:

E ben bir çay koyayım bari. :KK48:

Evlenip bosanmaktan bahsetmedim ben evli olup kocasıyla çay içerken bana evlenemediğim için aman canım üzülme demesine tepki verdim ben evlenip bosanmak daha iyi veya daha kötü demedim tabiki bosanmak daha kötü
Gene haklı o kişi.Her evlenen oturup kocasıyla çay mi içiyor.Ask acısı çekiyor olabilirsin.Bende nisan attim.Benden 8 yaş küçük kuzenim nişanlı hatta 10 yaş küçük kuzenim ve erkek ne yapayım.Hayat bu.

Her gün stres yaşamaktansa sessiz sakin olmak iyidir.

Ama benim yaptıgım hadsizkik kalkıp annesine ve cocuga alıstıgım hayat ben prenses gibi büyüdüm dersem ailenle kal derler dimi ama
E tabi maaşını öğrenemediğin adamla prenses hayatı yaşayamama kaygısı bayağı büyük suç, sen böyle düşünmeye devam et, çok iyi gelir bünyene

Gerci bende de hata ertelemek istiyorum hazır mıyım bilmiyorum diyip sonra ertelensin dendiğinde korkup hayır hayır istiyorum diye tutturmak çok yanlıstu ama o anki panikle yanlıs tutum sergiledim korktum kaybetmekten yapıstım cocuga ama daha cok kaybettim hemde tamamen oysa tamam diyebilirdim

Kızım senin arkadaşın kankan akraban hatta bir işin yok mu, neden 24 saat burada takılıp aynı şeyleri düşünerek kendine eziyet ediyorsun. Aklından zorun mu var, mazoşistsin misin? Bak böyle iyileşilmez. Hastalıklı bir ruh hali bu. Kafayı yer gençliğine yazık edersin. Var sayalım ki hata sende, geçti gitti artık, önündeki maçlara bakacaksın. Karşıdakilerin umurunda değil sen de unutmaya bak. Akıl hastanesinde alacaksın sonunda soluğu. Çevrendekiler ah yazık acısından hastanelere düştü demez, deliymiş ondan ayrılmışlar der, o saatten sonra hayatına sağlıklı bir insan da girmez. Salaklık yapmaktan vazgeç. Adam yeni ufuklara yelken açtı sen halâ aynı yerdesin. Ayrıca bunlar senin o küçücük hayat lükslerini de çok göreceklerdi sana, mutlu falan olmayacaktın, bi toparlan artık. Evlenemedim de evlenemedim, ne oldu evlenemeyimce öldün mü, ay ne zannediyorsunuz bu evliliği ya, taht koyup tepesine sizi oturtup sonsuza kadar etrafınızda yelpaze sallamıyorlar. Ne pembik insanmışsın da böyle acılara gark olmayı meziyet marifet sayıp devam ediyorsun. Senin bu yaptığına acı çekmek değil aptallık denir sadece

Kızım senin arkadaşın kankan akraban hatta bir işin yok mu, neden 24 saat burada takılıp aynı şeyleri düşünerek kendine eziyet ediyorsun. Aklından zorun mu var, mazoşistsin misin? Bak böyle iyileşilmez. Hastalıklı bir ruh hali bu. Kafayı yer gençliğine yazık edersin. Var sayalım ki hata sende, geçti gitti artık, önündeki maçlara bakacaksın. Karşıdakilerin umurunda değil sen de unutmaya bak. Akıl hastanesinde alacaksın sonunda soluğu. Çevrendekiler ah yazık acısından hastanelere düştü demez, deliymiş ondan ayrılmışlar der, o saatten sonra hayatına sağlıklı bir insan da girmez. Salaklık yapmaktan vazgeç. Adam yeni ufuklara yelken açtı sen halâ aynı yerdesin. Ayrıca bunlar senin o küçücük hayat lükslerini de çok göreceklerdi sana, mutlu falan olmayacaktın, bi toparlan artık. Evlenemedim de evlenemedim, ne oldu evlenemeyimce öldün mü, ay ne zannediyorsunuz bu evliliği ya, taht koyup tepesine sizi oturtup sonsuza kadar etrafınızda yelpaze sallamıyorlar. Ne pembik insanmışsın da böyle acılara gark olmayı meziyet marifet sayıp devam ediyorsun. Senin bu yaptığına acı çekmek değil aptallık denir sadece
onlar hayst lükslerimi minik bulmsdı çok şey istiycem sandılsr ben bencilim alıştıgım hayst var dersem onlsrda kal baba evinde derler haklı olarak

Ben annesine mesaj atmasaydım yetişkin gibi oturup konussaydım böyle olmayacaktı hiç bisey bir de hadi annesini katıyosun haksızken susup otırmak yerine hala daha bildiğimi okuyarak ısrar ettim kaybetmekten korkup tamamen kaybettim

Ben annesine mesaj atmasaydım yetişkin gibi oturup konussaydım böyle olmayacaktı hiç bisey bir de hadi annesini katıyosun haksızken susup otırmak yerine hala daha bildiğimi okuyarak ısrar ettim kaybetmekten korkup tamamen kaybettim
Annenin telefonunu atsana bana çok konuşasım geldi kadıncağızla

Annenin telefonunu atsana bana çok konuşasım geldi kadıncağızla
Güldürdünüz inananın annem de çok üzülüyo halime ama eski nisanlımı tanısanız sok oldu herkes ayrılmasına cunku ilk olay oldu düzelince aramız koala gibi bırakmadı sarıldı beni hatta ailemin yanında sarılma dedim bırakmadı hiç çok korkmustu ayrılıktan ama sonra erteledin ertelemedin mükasası yordu vazgecti

Back