• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 ay kala ayrıldık

İlk öncelikle giden gitmis neden hala konuşup kendinizi üzüyorsunuz değermiş bir insan için tamam belki kolay olmayacak ama kendinize oylanacak şeyler bulun zaten calisiyormussunuz ama bir hobi edinebilirsiniz kafanızı başka şeylerle yorun aklınıza getirecek şeylerden uzak durun bakın görün nasil anlatacaksınız kesinlikle kendinizde suç bulmayın az uz yıl değil isterseniz bir psikiyatri den randevu alın kendinizi rahatlatin ve kendinize yeni bir sayfa açın size tavsiyem budur
Hobi bulmak gerçekten işe yarayacak mı?çok komik online eğitimle psikolog mu oldunuz?Basma kalıp hep aynı laflar orijinal bir yorumunuz yoksa bence yazmamalısınız.

Hobi bulmak gerçekten işe yarayacak mı?çok komik online eğitimle psikolog mu oldunuz?Basma kalıp hep aynı laflar orijinal bir yorumunuz yoksa bence yazmamalısınız.
Tamam size böyle yapana siz dönün nediyrlim başka dön mu diyelim böyle yapana nediyelim yani ben unutmasını sağlamak için dedim lütfen kötüye çekmeyin kişi kendinden bilir işi ondan heralde kötüye çektiniz ben burda iyi şeyler söylüyorum ayrıca sana girip çıkan ne konu sahibi senmisinde üstüne alınıp yorum yapıyorsun

Tamam size böyle yapana siz dönün nediyrlim başka dön mu diyelim böyle yapana nediyelim yani ben unutmasını sağlamak için dedim lütfen kötüye çekmeyin kişi kendinden bilir işi ondan heralde kötüye çektiniz ben burda iyi şeyler söylüyorum ayrıca sana girip çıkan ne konu sahibi senmisinde üstüne alınıp yorum yapıyorsun
Girip çıkan bu ne biçim bir konuşma tarzı off seviye yerlerde.Siz istediğinizi yazın size serbest

Yapmayın kendinizi suçlayıp durmayın. Geri dönse ne yapacaksınız yazık ya. Kendinize değer verin lütfen. Iyi biri olabilir ama artık bitmiş olabilir evet kabullenmek zor ama gururunuz olsun yaşınız genç daha iyi birine denk gelirsiniz. Bu günler için utanirsiniz o zaman.

Eski kocam 6 aydır çalışmıyor diye kapının önüne attım boşadım suratına da dedim erkek diye seni yanımda mı gezdireceğim diyerek.
Puh size 2.5 yıl eşiniz bile değil onu erkek diye kolunuza mı takıyorsunuz.
😅
Gülünç ya.
İyi yere kapak atmış. Ayrılmayacaksanız kurcalamayın alın besleyin doyurunda benim gibi insanlara denk geliyorlar sonra itin şeyine sokup atıyoruz kapı önüne 🤣 siz sıkı sıkı sarılın

2,5 değil 8,5 yıl bu arada ben maddiyattan gittim sandı o da maalesef ama benim sorunum o değildi

arkasınsan koşup ağlamak yalvarmak nedir ya? 8.5 sene beraber olacaksın, arkasını dönüp gidecek he? Onu var ya naparım ! Asla geri dönmemek üzere öyle güzel terkederim ki bir daha öyle terkedilemez…

Peki mantıgımla hareket ediyorum artık diyen erkek bir daha kesin dönmez dimi
Seven insan ne olursa olsun vazgeçmez bunu unutmayın. İnsanlar sevdikleri için ne lafları yiyip yutuyor hiç mi şahit olmadınız. Eski nişanlınızın size karşı olan sevgisi azalmış yada bitmiş bu da bahanesi olmuş.

Daha önce de yazdım tekrar yazıyorum. Aileniz ev veriyor eski kaynananız onu bile beğenmiyor şu anda ev tutmak kolay mı? Sizin maaşınızı beğenmiyorlar eski nişanlınız maaşınız konusunda garanti istiyor ama size maaşını bile söylemiyor asıl sizin onu terk etmeniz gerekirdi ama siz hala keşke deyip duruyorsunuz. Bakın annesinin bir sözü ile nişan bozuyor ama siz kendi aileniz bu kadar verici iken onlara çektiriyorsunuz bi kendinize gelin artık.

Evlenmeyi sonuç olarak görüyorsunuz ama annesinin lafıyla hareket eden bir eşle zaten mutlu olamazdınız. Annesi her şeyin için de bulunacaktı evliliğinizde karar merci o olacaktı anlayın artık

Seven insan ne olursa olsun vazgeçmez bunu unutmayın. İnsanlar sevdikleri için ne lafları yiyip yutuyor hiç mi şahit olmadınız. Eski nişanlınızın size karşı olan sevgisi azalmış yada bitmiş bu da bahanesi olmuş.

Daha önce de yazdım tekrar yazıyorum. Aileniz ev veriyor eski kaynananız onu bile beğenmiyor şu anda ev tutmak kolay mı? Sizin maaşınızı beğenmiyorlar eski nişanlınız maaşınız konusunda garanti istiyor ama size maaşını bile söylemiyor asıl sizin onu terk etmeniz gerekirdi ama siz hala keşke deyip duruyorsunuz. Bakın annesinin bir sözü ile nişan bozuyor ama siz kendi aileniz bu kadar verici iken onlara çektiriyorsunuz bi kendinize gelin artık.

Evlenmeyi sonuç olarak görüyorsunuz ama annesinin lafıyla hareket eden bir eşle zaten mutlu olamazdınız. Annesi her şeyin için de bulunacaktı evliliğinizde karar merci o olacaktı anlayın artık
O da vazgecmemişti tüm sözlerime ragmen ama ben öyle çok bogdum ki eylüldeki düğün ertelenmesin ev hazır vs diye o kafaso karıssıkken bir de annesi bosanırsınız diyip durdugu için bana inanmadı kaybetmemek için diyorum sandı kaçtı yoksa tamam diyecek gibiydi

O da vazgecmemişti tüm sözlerime ragmen ama ben öyle çok bogdum ki eylüldeki düğün ertelenmesin ev hazır vs diye o kafaso karıssıkken bir de annesi bosanırsınız diyip durdugu için bana inanmadı kaybetmemek için diyorum sandı kaçtı yoksa tamam diyecek gibiydi
Bu pahalılıkta adam düğünü ertelemeyi düşünüyorsa evlenmekten emin olmadığı içindir. Yıllarca birlikte olmuşsunuz sizi tanıyamamış 2-3 ayda mı tanıyacaktı. Annesinin etkisinde kalan biri olmadığı hayırlı olmuş ama şu anda bunu anlayamıyorsunuz. Evlenseniz hayatınız annesini memnun etmekle geçecekti

Evli ve cocuklu birisi evlenme ve aile kurma hayali olan birisinin yıkılan haayallerini anlayamaz maalesef hosunuza gitmiyorsa da yanıt yazmayın engelleyin geçin
Kusura bakmada bu yorum hiç hosuma gitmedi.Evlensen alnında dul damgası olacaktı.Baba evine çocukla dönecektin.Sen kolay mı sanıyorsun herşeyi hayatı.

Kusura bakmada bu yorum hiç hosuma gitmedi.Evlensen alnında dul damgası olacaktı.Baba evine çocukla dönecektin.Sen kolay mı sanıyorsun herşeyi hayatı.
Boşver uğraşma. Anlamıyor. Şu yazdıkları zaten bundan sonra da hiçbir şeyi anlamayacağının kanıtı.

İlk başlarda minnoş minnoş teselli ettik ama bilinci bulanık. Tedavi falan görmesi lazım.

İnşallah şu yazdığı satırları ileride yaşamaz. Evlensin çoluğuyla çocuğuyla boşansın da bugünkü acısı ile o günkü acısını kıyaslasın bakalım. Zaman anlamadıklarını insana yavaş yavaş anlatır. :KK51: Burada değil 28 sayfa 280 sayfa da yazılsa faydası yok. Hala birleri teselli etmeye çalışıyor. İnsanların zamanına yazık.

Evlenip bosanmaktan bahsetmedim ben evli olup kocasıyla çay içerken bana evlenemediğim için aman canım üzülme demesine tepki verdim ben evlenip bosanmak daha iyi veya daha kötü demedim tabiki bosanmak daha kötü

Boşver uğraşma. Anlamıyor. Şu yazdıkları zaten bundan sonra da hiçbir şeyi anlamayacağının kanıtı.

İlk başlarda minnoş minnoş teselli ettik ama bilinci bulanık. Tedavi falan görmesi lazım.

İnşallah şu yazdığı satırları ileride yaşamaz. Evlensin çoluğuyla çocuğuyla boşansın da bugünkü acısı ile o günkü acısını kıyaslasın bakalım. Zaman anlamadıklarını insana yavaş yavaş anlatır. :KK51: Burada değil 28 sayfa 280 sayfa da yazılsa faydası yok. Hala birleri teselli etmeye çalışıyor. İnsanların zamanına yazık.
sizin çok bos vaktiniz var belliki istenmediğiniz sayfaya yanıt yazıyorsunuz hala daha esinizle çay için bu sayfayı mesgul etmeyin beni algılayamayan sizsiniz maalesef ki hemfe bir travma yasamadan psikolojiniz bozuk benim en azından psikolojimin bozuk olması için sebebim var

Back