• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 ay kala ayrıldık

Onu çok özlüyorum anılarımızı onca yılı o ise arkamdan senelerdir alıskanlıkmış hala beni kafasında bitiremedi mi demiş ortak arkadasımıza saka gibi değilmi
Hayır şaka gibi değil, erkekler böyle. Bitirmiş, yoluna bakıyor. Çoktan yeni arayışlara başlamıştır, siz de artik geride bırakın, yolunuza bakın.

Geçen onca zamana ve 26 sayfaya rağmen konu sahibinin aynı noktada olması hayret verici. Adam bence bu yüzden ayrılmak istemiş ve geri de dönmek istememiş olabilir. Ben adamın tarafındayım bu sefer. Verilmiş sadakası varmış. Tüm bu olanlar adam daha mutlu olacağı başka birini bulsun diye bence.
Vallahi bende aynı şeyi düşünmeye başladım. Konu sahibi burda böyleyse, ilişkisinde de, hayatında da böyledir. Adam bilmem kaç sene iyi dayanmış diyesi geliyor artık insanın.

Geçen onca zamana ve 26 sayfaya rağmen konu sahibinin aynı noktada olması hayret verici. Adam bence bu yüzden ayrılmak istemiş ve geri de dönmek istememiş olabilir. Ben adamın tarafındayım bu sefer. Verilmiş sadakası varmış. Tüm bu olanlar adam daha mutlu olacağı başka birini bulsun diye bence.
Dünyanın en zeki insanısınız sanırım hayatınızda bunları yasamamanız ümidiyle …

Vallahi bende aynı şeyi düşünmeye başladım. Konu sahibi burda böyleyse, ilişkisinde de, hayatında da böyledir. Adam bilmem kaç sene iyi dayanmış diyesi geliyor artık insanın.
Vallahi hiç tanımadan sadece şuraya yazdıklarıyla darladı hepimizi.

Oğlanın anası da muhtemelen önce erteleyelim sonra ben oğlumu yavaş yavaş vazgeçiririm diye plan yapmıştır. Sanıyor ki ertelense sonra evlenecekti.

Sana söylenecek çok laf var ama aklın mı eksik acaba diyeyim. Bu kadar da olunmaz.

O maaşını söylemez söylemez ama sen 20binden aşağı kazanamazsın diyenin oğluyla evlenemediğin için ağlaman aklı ziyan bir durum. Yok kızım git kapılarında yat alsınlar seni, böyle başka enayi bulamazlar.
Onca anı onca hayal aşk olunca insan aptallasıyor

Millet 20 yıllık evliliğini bitiriyor senin kadar ağlamıyor. Yaşın ne başın ne zaten ne yaşadın ki? Sanırsın her gece aynı yastığa baş koydun, adamdan çocuğun var... Anılarım da anılarım.

O aptallığı at bir zahmet üzerinden, böyle adi bir aile ile muhatap ettiğin insanlara çok yazık, bir de üzerine celladının arkasından ağlayan bir kızla cebelleşiyorlar. Baban malını üzerlerine yapsa daha yok mu diyeceklermiş, git bi zeka testi falan yaptır, en azından kendini öğrenmiş olursun

Millet 20 yıllık evliliğini bitiriyor senin kadar ağlamıyor. Yaşın ne başın ne zaten ne yaşadın ki? Sanırsın her gece aynı yastığa baş koydun, adamdan çocuğun var... Anılarım da anılarım.
Evli ve cocuklu birisi evlenme ve aile kurma hayali olan birisinin yıkılan haayallerini anlayamaz maalesef hosunuza gitmiyorsa da yanıt yazmayın engelleyin geçin

O aptallığı at bir zahmet üzerinden, böyle adi bir aile ile muhatap ettiğin insanlara çok yazık, bir de üzerine celladının arkasından ağlayan bir kızla cebelleşiyorlar. Baban malını üzerlerine yapsa daha yok mu diyeceklermiş, git bi zeka testi falan yaptır, en azından kendini öğrenmiş olursun
Bu olay olana kadar dünyanın en iyi insanı gibiydi bir tanısanız arkadasları da şokta bu o olamaz o seni bırakmazdı hayatta diyorlar

Evli ve cocuklu birisi evlenme ve aile kurma hayali olan birisinin yıkılan haayallerini anlayamaz maalesef hosunuza gitmiyorsa da yanıt yazmayın engelleyin geçin
:işsiz:

Çok haklısın. Evli ve çocuklu bir insanın ayrılması ile senin büyük aşkının bitişinin acısını kıyaslamamam lazımdı.

Keşke ertelemeyi kabul etseydin. Aralık gibi daha iyi bir yerde evlenirdiniz. Gül gibi geçinir giderdiniz. Seninle mutlu olma şansını nasıl kaçırdı anlamıyorum. Sen o an bitsin demeseydin bitmezdi. Keşke demeseydin. Neden dedin? Keşke erteleseydin. Keşke ertelemeyi kabul etseydin. Keşke sonra evlenelim deseydin. Keşke maaşını sormasaydın. Keşke keşke bla bla. (Gerekenleri söyledim, görevim bitti.)

İyi ağlamalar. Sen bu kafayla daha çooook adam kaçırırsın. Hayatta iyi geçmişe takılmalar diliyorum sana. Bir arpa boyu yol alamadan, geçmişe takılarak geleceğini mahvetmede başarılar.

:işsiz:

Çok haklısın. Evli ve çocuklu bir insanın ayrılması ile senin büyük aşkının bitişinin acısını kıyaslamamam lazımdı.

Keşke ertelemeyi kabul etseydin. Aralık gibi daha iyi bir yerde evlenirdiniz. Gül gibi geçinir giderdiniz. Seninle mutlu olma şansını nasıl kaçırdı anlamıyorum. Sen o an bitsin demeseydin bitmezdi. Keşke demeseydin. Neden dedin? Keşke erteleseydin. Keşke ertelemeyi kabul etseydin. Keşke sonra evlenelim deseydin. Keşke maaşını sormasaydın. Keşke keşke bla bla. (Gerekenleri söyledim, görevim bitti.)

İyi ağlamalar. Sen bu kafayla daha çooook adam kaçırırsın. Hayatta iyi geçmişe takılmalar diliyorum sana. Bir arpa boyu yol alamadan, geçmişe takılarak geleceğini mahvetmede başarılar.
Ben evlenip bosanmayla bir tutmadım ben genç kız hayallerimden bahsettim kıyas yapmanız zaten saçma siz Size söylenecek çok söz var ama saygısızlasmak istemiyorum çünkü ben saygıszlasırssm siz çok seviyesiz konusacaksınız belli tesekkür ederim basarı dileğinize

Merhaba ben 26 yasımdayım 8,5 senelik bir ilişkim vardı birlikte gectiğimiz kasımda sözlendik , aralıkta nişanlandık eylülde de evlenecektik , fakat benim bazı korkularım oluşmaya basladı nisanlım (eski) maasını benden gizliyordu geçimle ilgili konustuğumuzda yanıt vermiyor gecistiriyordu ve annesi benim az kazancımı küçümsemeye baslamıstı , zamanla eski nisanlım da maasım konusunda rahatsızlıgını belli ediyordu ben de zamanla artacak kendi işimi yapmaya yeni basladım desem de çok inanmıyor gibiydi ben de sinirli olduğum bir gün ağzıma geleni zehir saçarcasına söyledim ben bencilim , hasta olursan sana bakmam beni de hasta ettin (ogun solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordum sinirim ondandı, serum falan almıstım, tabiki bunu yapmamı dogru bulmuyorum) işte serumu karşılayabilecek misin, biz asık mıyız alıskanlıkmı evlenmek istemiyorum gibi sözler sarfettim birkaç günn tartıstık bunlar hep mesaj yolu ile oldu sonra annesine de yazdım son zamanlarda daha sinirli olmaya basladı bu cocuk ya evde bana sinirlenirse alıstıgım hayat standartlsrım var nasıl olacak herşey gizleniyo vs dedim ortalık tabiki karıstı ama ben hatalıyım hem de çok ama sonra bulustuk cocuk dedi ki senin böyle sorulsrın varsa eylüldeki düğün iptal olsun bende buny duyunca aglamaya basladım iptal etmek istemıyorum dedim o ise yanıt vermeyince al yüzükleri o zaman git dedim o da gitti o gidimce ben pesinden gittim agladım lütfen dedim ayrılmak değildi niyetim dedim ama o da hırpalıycak mısın beni böyle hep dedi sonra evime döndüm ertesi gün affettiler gittim yalvar yakar açıkladım kendimi ama eylül iptaldi ben de sonraki gün cocuga dedim bak dedim ne hevesle tuttuk düğün yerimizi ne hevesle balayımızı aldık ucak biletleri sen 2-3 ay ettlemek istiyosun bastan bir yer bulmamız daha zor olacak dedim hak verdi bana herşey düzeldi sanarken ertesi gün ailem hazır değilsiniz diyoe dedi ben de ne olur kendimiz karar verelim dedim ıkna et lütfen dedim o da gitti eve çözemedi sonra benim ailemi sokmak istedi benim ailem kendiniz çözmelisiniz dedi sonra annem de geldi bulusmaya ama annesi affettik ama eylül plmaz dedi ertesi gün ben bidaha konusma gittim annesi eylül olursa ben gelmem dedi sonra baktım bu iş iyi yere gitmeyecek tamam erteleyelim diyecektim bulusmaya eski nisanlım gelmedi sonra da mesaj ile benden ayrıldı süreci sonlandırmayı sağlıklı bıluyormus yorulmuş (bugune kadar bir kere bile uyarmamıstı beni yoruldum dememişti ) kendimi çok suçlu hissediyorum siz ne düşünüyorsunuz
İyi yapmışsın
Arkana bakma
Zaten 16 yasında tanımışsın çocuk yaşta başlamış ilişki
Muhtemelen alışkanlık

çok acımasız yorumlar yapılıyor burada, neyse bence konu sahibi kafanda her an mahkeme kurup kendini suçlu bulmaktan biraz sıyrılman gerekiyor tam olarak yaptığın bu bence, ama Allah’a havale et, belli ki işler senin düşündüğün gibi değildi, yani sevgisi o kadar da büyük değildi, ya da yetmedi, buraya kadar yetti. Seni anlıyorum yakın zamanda ben de terk edildim saçma bir sebepten.

İlk öncelikle giden gitmis neden hala konuşup kendinizi üzüyorsunuz değermiş bir insan için tamam belki kolay olmayacak ama kendinize oylanacak şeyler bulun zaten calisiyormussunuz ama bir hobi edinebilirsiniz kafanızı başka şeylerle yorun aklınıza getirecek şeylerden uzak durun bakın görün nasil anlatacaksınız kesinlikle kendinizde suç bulmayın az uz yıl değil isterseniz bir psikiyatri den randevu alın kendinizi rahatlatin ve kendinize yeni bir sayfa açın size tavsiyem budur

Ben hala daha toparlansın istiyorum çünkü çocuk gerçekten öyle kötü biri değildi ben çok arada derede bıraktım annesiyle kendi aramda bide süphelerimle kafasınj karıstırdım onun hatası silip atmak

Back