Bak bitmiş olması senin için en hayırlısı. Evlensen de bu işin sonu yok. Ailende istemiyor onlarda istemiyorken zaten inan ki olmuyor.
Yaşadığım bir durumu anlatayım. Yaşanması gerekiyormuş, yaşandı. Ben hep bunu dedim düşündüm sende öyle yap.
2 sene boyunca peşimden koştu onu istemedim tepeden konuştum hep asla seninle olmam diyordum. Kısmet ya işte bir gün buna tamam dedim sevgili falan olduk 1 sene içerisinde evlilik kararı aldık ama babam hiç istemedi daha tanışmamıştı bile. Dedik kız babası kabullenmiyor ondandır. Ben tanıştım o tanıştı kadınlar aile arasında tanıştı etti buraya kadar herhangi bir sorun yok ama babam hala yok diyor. Erkeklerle büyüklerle gelindi tanışma faslına sonrada istemeye gelecekler. Bu zamana kadar da bir yerde adam akıllı oturup çay simit bile yiyip içmişliğimiz yoktur arabada sokak köşelerinde serseri gibi dururduk ya da ben yapardım herşeyi sal.k gibi para isterdi parada gönderirdim aptalım ya işte. Çalışıyor sözde ama para nerde nereye gidiyor bilmiyorum. Annesinin doldurması da olabilir günah almak istemem ama çünkü telefonum bozuktu telefon alacaktı sonra geldi dedi ki ya benimle evlenmezsen gibi konuştu göz ardı ettim salağım işte. Kuzenlerimle falan konuşup görüşüyorlar araba satılmış ev alınacakmış gibi bir mevzular oldu ama bu kuzenlerime öyle tutarsız konuşmuş ki bizimkiler işkillenmiş bunların tanışmaya geldikleri gün ters köşe yapmışlar herkesin foya ortaya çıktı tabi bunlar kalktı gitti. Ben iki gözü iki çeşme ağlarım bu kapıda bekler yalvarır eder ama benim için bitti. Bu yazar eder annesi kapıya gelir yalvarır eder ben yine dayanamayıp konuşmaya başladım ama bizimkiler köpürüyor kızıyor bir yanım istiyor bir yanım istemiyor Sonra bir pat diye bitirdim inan sonra zerre pişman olmadım bitirdiğime ayrıldığıma salakmışım kendimi kullandırmışım başka birşey değil. Tek üzüntüm o gün abimle babamı ağlattı ölsem unutmam öbür dünyada iki elim yakasında olacak. Kimseyi istemiyorum dedim iş ev modundaydım. Bir gün biri çıktı karşıma bunu istiyorum olursa bu yoksa başkada kimseyi istemem dedim 1 sene bakıştık başka bir işlev yok. Sonra bir şekilde konuşmaya başladık şimdi 15 aylık evliyiz
iyi ki bitirmişim iyi ki eşimle karşılaşmışım şimdi çok mutluyumm. Şimdi sende çok üzüleceksin üzül ama yaşanması gerekiyormuş yaşandı böyle düşün sonra inan karşına çok mutlu olacağını birini Rabbim çıkarıyor.
Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin lütfen