• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 ay kala ayrıldık

Gercekten çok üzülüyorum elimden hiçbişey gelmiyo gelebilecekken kıymet bilmediğim için hep olana değil olmayana takıldıgım için
O kadar şey yazılmış sana gram acaba bu kadınlar haklı mı demek yerine bir psikologun yolunu tutmak yerine hala kendinde suç buluyorsun
Git ağla o zaman bizim yapabileceğimiz bir şey yok.
Ağla dur.

Herkes beni suçluyor etrafımda standartlsrım alıstıgım hayat var dedim diye kırmızı çizgisini asmısım çocugun
Allah aşkına bu konuyu kapatın psikoljim bozuluyo benim iki ay oldu ayrılalı üstelik bende her şey çok guzelken aşk doluyken terkedildim başkasına gitti adam bariz şekilde bnde agliyorum ama kendini toplamak zorundasın sevmiyor işte seni bir anda vazgeçti çünkü aklında yoktun yoksun bende yoktum hayat böyle işte bu kadar kahır edip ksndini suçlama üstelik ne demek ya ne haddine kaynananın senin maaşına laf etmesi bu kadar ezik durma ezik olmayı bu kadar kabul etme ailen yok mu senin kızım nediyosun napiyosun diye böyle bı Tokat atacak biri yok mu göz göre göre sizofrenlik yolunda gidiyosun

Ama önce ortalıgı karıstırıp sonra istediğim tarihe zorladım önce şüphelendirip sonra annesi ile restlestim
Eğer gerçekten isteseydi o kadınla restleşen sen değil nişanlın olurdu. Hayır ben bu tarihte bu kızla evleneceğim derdi. İstemiyormuş anlamıyor musun?

Sen ne yaparsan yap zaten bitecekti. Bu sözleri söylesen de söylemesen de. Çünkü bitmesi gerekiyormuş. Çünkü evlenlenmeyecekmişsiniz. Bu kadar zorlama. Yardım al. Olayları algılamanda sıkıntı var çünkü. Dünyadaki son erkeği kaybetmişsin ve insanlığın sonu gelmiş gibi davranıyorsun.

O kadar şey yazılmış sana gram acaba bu kadınlar haklı mı demek yerine bir psikologun yolunu tutmak yerine hala kendinde suç buluyorsun
Git ağla o zaman bizim yapabileceğimiz bir şey yok.
Ağla dur.
Allah aşkına bu konuyu kapatın psikoljim bozuluyo benim iki ay oldu ayrılalı üstelik bende her şey çok guzelken aşk doluyken terkedildim başkasına gitti adam bariz şekilde bnde agliyorum ama kendini toplamak zorundasın sevmiyor işte seni bir anda vazgeçti çünkü aklında yoktun yoksun bende yoktum hayat böyle işte bu kadar kahır edip ksndini suçlama üstelik ne demek ya ne haddine kaynananın senin maaşına laf etmesi bu kadar ezik durma ezik olmayı bu kadar kabul etme ailen yok mu senin kızım nediyosun napiyosun diye böyle bı Tokat atacak biri yok mu göz göre göre sizofrenlik yolunda gidiyosun
dertleselim vvalla bitiğim tüm hayallerim ve gercekten bu olaya kadae cok mutluydum ben ama bencilmişim o mutlu degilmiş görememişim

Merhaba ben 26 yasımdayım 8,5 senelik bir ilişkim vardı birlikte gectiğimiz kasımda sözlendik , aralıkta nişanlandık eylülde de evlenecektik , fakat benim bazı korkularım oluşmaya basladı nisanlım (eski) maasını benden gizliyordu geçimle ilgili konustuğumuzda yanıt vermiyor gecistiriyordu ve annesi benim az kazancımı küçümsemeye baslamıstı , zamanla eski nisanlım da maasım konusunda rahatsızlıgını belli ediyordu ben de zamanla artacak kendi işimi yapmaya yeni basladım desem de çok inanmıyor gibiydi ben de sinirli olduğum bir gün ağzıma geleni zehir saçarcasına söyledim ben bencilim , hasta olursan sana bakmam beni de hasta ettin (ogun solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordum sinirim ondandı, serum falan almıstım, tabiki bunu yapmamı dogru bulmuyorum) işte serumu karşılayabilecek misin, biz asık mıyız alıskanlıkmı evlenmek istemiyorum gibi sözler sarfettim birkaç günn tartıstık bunlar hep mesaj yolu ile oldu sonra annesine de yazdım son zamanlarda daha sinirli olmaya basladı bu cocuk ya evde bana sinirlenirse alıstıgım hayat standartlsrım var nasıl olacak herşey gizleniyo vs dedim ortalık tabiki karıstı ama ben hatalıyım hem de çok ama sonra bulustuk cocuk dedi ki senin böyle sorulsrın varsa eylüldeki düğün iptal olsun bende buny duyunca aglamaya basladım iptal etmek istemıyorum dedim o ise yanıt vermeyince al yüzükleri o zaman git dedim o da gitti o gidimce ben pesinden gittim agladım lütfen dedim ayrılmak değildi niyetim dedim ama o da hırpalıycak mısın beni böyle hep dedi sonra evime döndüm ertesi gün affettiler gittim yalvar yakar açıkladım kendimi ama eylül iptaldi ben de sonraki gün cocuga dedim bak dedim ne hevesle tuttuk düğün yerimizi ne hevesle balayımızı aldık ucak biletleri sen 2-3 ay ettlemek istiyosun bastan bir yer bulmamız daha zor olacak dedim hak verdi bana herşey düzeldi sanarken ertesi gün ailem hazır değilsiniz diyoe dedi ben de ne olur kendimiz karar verelim dedim ıkna et lütfen dedim o da gitti eve çözemedi sonra benim ailemi sokmak istedi benim ailem kendiniz çözmelisiniz dedi sonra annem de geldi bulusmaya ama annesi affettik ama eylül plmaz dedi ertesi gün ben bidaha konusma gittim annesi eylül olursa ben gelmem dedi sonra baktım bu iş iyi yere gitmeyecek tamam erteleyelim diyecektim bulusmaya eski nisanlım gelmedi sonra da mesaj ile benden ayrıldı süreci sonlandırmayı sağlıklı bıluyormus yorulmuş (bugune kadar bir kere bile uyarmamıstı beni yoruldum dememişti ) kendimi çok suçlu hissediyorum siz ne düşünüyorsunuz
Anladığım kadarıyla annesi pek istemiyormuş seni kapora yansın falan derken işin oluruna değil de olmazina gitmişler hepsi geçer gider zor şeyler yaşamışsın ama en azından evlenince farketmedin bunu olmuş olan hayırlı olandır üzülme bence.

İlişkimi sağlam temelde tutmamışım onun isteklerini önemsememişim şimdi anladım ama çok geçç
Gerçekten sizin alginizda ciddi bir sorun var idrak edemiyorsunuz vallahi içim şişti ne içiyorsunuz siz ya bu nasıl bir saçmalık zaten bütün üyeler herşeyi söylemiş ama siz de saplantı olmuş bu durum gidip yatarak tedavi görmeniz şart aileniz görmüyor mu su durumunuzu bütün omrunuzu bir adama mi adadiniz ya bu kadar mı düştün bu aşk sevgi falan değil çok tehlikeli bir saplantıli ruh hali
Allah aşkına sakın cevap olarak ama şöyle böyle benim yüzümden yazmayın asla umrumda değil kendini bu denli süpürge eden birine üzülmem burda o kadar akillca öneriler yazılmış umrunda olmamış bozuk plak gibi aynı valla gidisatiniz iç açıcı değil acilen yatarak tedavi olun

Gerçekten sizin alginizda ciddi bir sorun var idrak edemiyorsunuz vallahi içim şişti ne içiyorsunuz siz ya bu nasıl bir saçmalık zaten bütün üyeler herşeyi söylemiş ama siz de saplantı olmuş bu durum gidip yatarak tedavi görmeniz şart aileniz görmüyor mu su durumunuzu bütün omrunuzu bir adama mi adadiniz ya bu kadar mı düştün bu aşk sevgi falan değil çok tehlikeli bir saplantıli ruh hali
Allah aşkına sakın cevap olarak ama şöyle böyle benim yüzümden yazmayın asla umrumda değil kendini bu denli süpürge eden birine üzülmem burda o kadar akillca öneriler yazılmış umrunda olmamış bozuk plak gibi aynı valla gidisatiniz iç açıcı değil acilen yatarak tedavi olun
İlişki içindeyken hiç süpürge etmedim o hep agzmın içine bakıyordu kaybedimce anladım hatamı keskelere geçtim

İlişki içindeyken hiç süpürge etmedim o hep agzmın içine bakıyordu kaybedimce anladım hatamı keskelere geçtim
Tamam ağlamaya devam et kenarda insan e ederse kendine eder senin düşmana ihtiyacın yok inan kendi kendini imha ediyorsun gencecik kadınsın ya yok hayallerim yuvam koca anası falan fıstık hayallerinin şeklini değiştir bı dışarı çık dış dünyayı gör imkanin varsa görmediğin şehirleri gör farklı gruplara katil insan kendini dönüştürür eğer isterse olan olmuş bitmiş gitmiş hala aynı muhabbet ceviriyorsun
Evet çok hatalisin ama bu kadar saplantılı oldugun için bak sana insanlar neler yazdı tedavi ol ciddi bir tedaviye ihtiyacın var benim de bir kızım var 11 yaşında dualar ediyorum ilerde kendini bilmezin biri yüzünden bu hale gelirse ne bileyim dayanamam herhalde çünkü elimden geldiğince kendisimene kadar kıymetli olduğunu değer görmediği sevilmedigi sevmediği bir yerde bir iliskide olmaması gerektiğini yaşına göre anlatıyorum okuyoruz sohbet ediyoruz hayat elin sümüklüsu için böyle kendini heba etmeyecek kadar değerli ama gorebilene
Neyse yine ben hataliyim yazarsan bayilirim tedavi ol

Tamam ağlamaya devam et kenarda insan e ederse kendine eder senin düşmana ihtiyacın yok inan kendi kendini imha ediyorsun gencecik kadınsın ya yok hayallerim yuvam koca anası falan fıstık hayallerinin şeklini değiştir bı dışarı çık dış dünyayı gör imkanin varsa görmediğin şehirleri gör farklı gruplara katil insan kendini dönüştürür eğer isterse olan olmuş bitmiş gitmiş hala aynı muhabbet ceviriyorsun
Evet çok hatalisin ama bu kadar saplantılı oldugun için bak sana insanlar neler yazdı tedavi ol ciddi bir tedaviye ihtiyacın var benim de bir kızım var 11 yaşında dualar ediyorum ilerde kendini bilmezin biri yüzünden bu hale gelirse ne bileyim dayanamam herhalde çünkü elimden geldiğince kendisimene kadar kıymetli olduğunu değer görmediği sevilmedigi sevmediği bir yerde bir iliskide olmaması gerektiğini yaşına göre anlatıyorum okuyoruz sohbet ediyoruz hayat elin sümüklüsu için böyle kendini heba etmeyecek kadar değerli ama gorebilene
Neyse yine ben hataliyim yazarsan bayilirim tedavi ol
O bana cok sevgı doluydı hep sevıyodu harıka davranıyordu tek hatası maasını saklamak oldu ben ise neler neler söyledşm cocuk da gururuna yedirememiştir o yuzden üzülüyorum aksi olsa inanın üzülmezdim

O bana cok sevgı doluydı hep sevıyodu harıka davranıyordu tek hatası maasını saklamak oldu ben ise neler neler söyledşm cocuk da gururuna yedirememiştir o yuzden üzülüyorum aksi olsa inanın üzülmezdim
Hehe ok tamam yazma daha yazık bu konuyu okuyup cevapladigima alıntı yapma cevap verme lütfen umrumda değil ye bitir kendini

Back