Sen gerçekten buna inanıyor musun? Nolacaktı ben söyleyeyim. Sen alttan alsaydın başka bir konudan sorun çıkarıp bilemedin 1 aya bu çocuk zaten ayrılacaktı. Sen diyorsun ya nasıl bir anda silip atabildi. İşte bir anda silip atmadı zaten. Hep aklındaymış ama seni parmağında oynatıyorsa mantık evliliği olur belki kafasındaymış. Çocuk çoook önceden beri seni sevmeyi bırakmış, dediği gibi alışkanlıktan yanındaymış. O söylediği aşk sözlerinin hiçbirini samimi olmadan demiş zaten. Seninle sadece zaman geçirmiş. Evlilik yoluna girdi diye ölüp bitmiyordu bence çünkü bak zaten bir mesajla isterse evlilik yolundan da çıkılıyor. Yani anlayacağım çok uzun süre berabermişsiniz zaten çocuk da sıkılmış. Bunu idrak et. İki yüzlülük yapmış o seni siz daha ilişki içindeyken unutmuş bile ama sen farkında değilmişsin. Bir anda böyle ayrılalım deyince sen de biz iyiydik ama deyip şoka girdin, senin unutma zamanın şimdi başladı. O zaten çok önceden unuttuğu için hiç zorlanmadı.
Asla övdüğüm bir şey değil zaten çocukken cesaretim yokken yaptığım bir şeydi , bence çok yanlış bir şey ama ben de sevgilimden uzun süre önce sıkılmama rağmen sırf zaman geçirmek için sırf alışkanlıktan sırf düzenin bozulmasın diye ayrılmadığım aşk oyunu oynadığım zamanlar oldu. Daha fazla yapamadım en ufak şeyi batmaya başladı ayrılalım dedim, umrumda olmadı çünkü zaten çok önceden bitmişti ama o bilmiyordu işte. Ben de mutluydum ben de yanında bu dönem çok eğlendim. O da demiştir mutluyduk noldu diye. Artık akıllandım vicdanen sırf alışkanlık diye kimsenin yanında durmuyorum. Ama duran çok insan var özellikle erkeklerde. Sizinki niye öyle olmasın?
Bir de alttan alsan hadi bunu aldın yarın şunu aldın. Senin hislerin yok mu o zaman sırf erkek bulalım diye kukla gibi oynatsınlar bizi, biz de her şeye tamam diye boyun bükelim. Bir kendine gel allah aşkına. Fevriliği kendi için bırak ağzından çıkana üslubuna dikkat et ama sınırlarını koruduğun için asla üzülme. Sonra sırf başkaları istiyor diye mutsuz bir hayat yaşayıp ölürsün.
Kendini suçlamayı acilen bırakmalısın. Bak yaşadıklarından ders al. Senin de yanlışın var üslup olarak, karşıdakinin de. Gelecek ilişkinde sen daha düzgün davranırsın, bu ilişkinden öğrendiğin üzere de anneci olmayan, parasını saklayan adamlarla beraber omadığını anlamış olursun. Her türlü geliştin aslında. Çok iyi bir deneyim oldu. Bunu düşün. Çok uzun yıllar tek bir adamla beraber bir ilişki içindeymiş üstelik çok da küçük yaştan beri bu yüzden göremiyorsun ama inan ki bu ayrılık en çok sana iyi gelecek. Sen şimdi hep iyi şeyleri düşünüyorsun, kötü anılarınızı sa düşün. Bu adam sana bir kahve bile ısmarlamamış allah aşkına ya! Milletin sevgilileri neler neler yapıyor. Sen uzun yıl tek bu erkekle beraber olduğun için gözlerin kapamış resmen.
Sana tavsiyem kesinlikle göz ardı etmeden dediğimi yap, sana çok iyi geleceğine eminim. Manipüle edildiğini anlayıp şu anki haline şükredeceksin. Şimdi gir internete ve hemen online sipariş oluştur ve şu kitabı al "SENİ YORAN HER ŞEYİ BIRAK" hemen okumaya başla bana çok teşekkür edeceksin.