- 30 Mart 2023
- 3.372
- 9.950
- 78
- Konu Sahibi nisanlimterketti
Sabah git annenin yanına anne doktora gidelim de. Beraber gidin.ağlamalarımla onu da delirttim çok üzülüyo bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah git annenin yanına anne doktora gidelim de. Beraber gidin.ağlamalarımla onu da delirttim çok üzülüyo bana
Allah aşkına git psikiyatriden destek al. Yok şöyle oldu da yok böyle oldu da...hepsi laf. Çok seviyor olsa anasının ağzına bakmazdi, sevmiyormuş işte. Önüne bak, kimler neler neler yaşıyor, hiç birimiz bende dahil nişan attık diye ölmedik...Ama çocuk üzülme dedi çözmeye çalıstı annemle bidaha konusalım dedi ama her annesiyle konustugumda annesini sinirlendirdim en sonunda benden vazgcecti mantıgıma uymuyor diyşp bıçak gibi silip nasıl atabildi beni
Ama o benim cocukluğum ve gençliğimdi çok hayaller kurduk birlikge ve nisan atmanjn bile adabı vardır mesajla terk edip gitti bir helallik bile almadı hayallerım ve çeyizlerimle kalakaldımAllah aşkına git psikiyatriden destek al. Yok şöyle oldu da yok böyle oldu da...hepsi laf. Çok seviyor olsa anasının ağzına bakmazdi, sevmiyormuş işte. Önüne bak, kimler neler neler yaşıyor, hiç birimiz bende dahil nişan attık diye ölmedik...
Yaşadıkların değil yaşayamadıkların içine oturmuş. Ondan da kendini suçlu hissediyorsun. Bence Allah sana göstermiş herşey anlattığın gibiyse, ilerde de kavgalar olurdu. Evliyken boşanmak daha ağırına giderdi.Merhaba ben 26 yasımdayım 8,5 senelik bir ilişkim vardı birlikte gectiğimiz kasımda sözlendik , aralıkta nişanlandık eylülde de evlenecektik , fakat benim bazı korkularım oluşmaya basladı nisanlım (eski) maasını benden gizliyordu geçimle ilgili konustuğumuzda yanıt vermiyor gecistiriyordu ve annesi benim az kazancımı küçümsemeye baslamıstı , zamanla eski nisanlım da maasım konusunda rahatsızlıgını belli ediyordu ben de zamanla artacak kendi işimi yapmaya yeni basladım desem de çok inanmıyor gibiydi ben de sinirli olduğum bir gün ağzıma geleni zehir saçarcasına söyledim ben bencilim , hasta olursan sana bakmam beni de hasta ettin (ogun solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordum sinirim ondandı, serum falan almıstım, tabiki bunu yapmamı dogru bulmuyorum) işte serumu karşılayabilecek misin, biz asık mıyız alıskanlıkmı evlenmek istemiyorum gibi sözler sarfettim birkaç günn tartıstık bunlar hep mesaj yolu ile oldu sonra annesine de yazdım son zamanlarda daha sinirli olmaya basladı bu cocuk ya evde bana sinirlenirse alıstıgım hayat standartlsrım var nasıl olacak herşey gizleniyo vs dedim ortalık tabiki karıstı ama ben hatalıyım hem de çok ama sonra bulustuk cocuk dedi ki senin böyle sorulsrın varsa eylüldeki düğün iptal olsun bende buny duyunca aglamaya basladım iptal etmek istemıyorum dedim o ise yanıt vermeyince al yüzükleri o zaman git dedim o da gitti o gidimce ben pesinden gittim agladım lütfen dedim ayrılmak değildi niyetim dedim ama o da hırpalıycak mısın beni böyle hep dedi sonra evime döndüm ertesi gün affettiler gittim yalvar yakar açıkladım kendimi ama eylül iptaldi ben de sonraki gün cocuga dedim bak dedim ne hevesle tuttuk düğün yerimizi ne hevesle balayımızı aldık ucak biletleri sen 2-3 ay ettlemek istiyosun bastan bir yer bulmamız daha zor olacak dedim hak verdi bana herşey düzeldi sanarken ertesi gün ailem hazır değilsiniz diyoe dedi ben de ne olur kendimiz karar verelim dedim ıkna et lütfen dedim o da gitti eve çözemedi sonra benim ailemi sokmak istedi benim ailem kendiniz çözmelisiniz dedi sonra annem de geldi bulusmaya ama annesi affettik ama eylül plmaz dedi ertesi gün ben bidaha konusma gittim annesi eylül olursa ben gelmem dedi sonra baktım bu iş iyi yere gitmeyecek tamam erteleyelim diyecektim bulusmaya eski nisanlım gelmedi sonra da mesaj ile benden ayrıldı süreci sonlandırmayı sağlıklı bıluyormus yorulmuş (bugune kadar bir kere bile uyarmamıstı beni yoruldum dememişti ) kendimi çok suçlu hissediyorum siz ne düşünüyorsunuz
Ama çok iyi de biriydi hep sefkstliydi ama sınırımı aşmışım benYaşadıkların değil yaşayamadıkların içine oturmuş. Ondan da kendini suçlu hissediyorsun. Bence Allah sana göstermiş herşey anlattığın gibiyse, ilerde de kavgalar olurdu. Evliyken boşanmak daha ağırına giderdi.
Benim nisanlimda düğün öncesi beni aldatıp o kızla evlendi? 6 yıllıktı ilişkim. Ay bak şimdi aklıma geldi, nikahında benim aldığım takım elbiseyi giymisti galibaAma o benim cocukluğum ve gençliğimdi çok hayaller kurduk birlikge ve nisan atmanjn bile adabı vardır mesajla terk edip gitti bir helallik bile almadı hayallerım ve çeyizlerimle kalakaldım
Sonra nasıl atlattınız ama benimkinşn kötü yanı o benim onu yarılyolds maddiyattan sebep bıraktıgımı düşündü ben değil sen bırakıyosun dedi ysptıklarınla dedi keske o da suçlu olsaydı o zaman atlatırdım hemenBenim nisanlimda düğün öncesi beni aldatıp o kızla evlendi? 6 yıllıktı ilişkim. Ay bak şimdi aklıma geldi, nikahında benim aldığım takım elbiseyi giymisti galibadur bir ölüp geliyorum
![]()
Bu kadar yoruma gözünüzü kulağınızı kapadınız, adam manipuleci yerine melek oldu sizin için, hala neyi sorguluyorsunuz ki?Sonra nasıl atlattınız ama benimkinşn kötü yanı o benim onu yarılyolds maddiyattan sebep bıraktıgımı düşündü ben değil sen bırakıyosun dedi ysptıklarınla dedi keske o da suçlu olsaydı o zaman atlatırdım hemen
Affettiler ama düğünü ertlemeyince basa dönüldü geecekten klinik vakaya döndümBu kadar yoruma gözünüzü kulağınızı kapadınız, adam manipuleci yerine melek oldu sizin için, hala neyi sorguluyorsunuz ki?
Ya gidin acil destek alın, ya da gidin adamın kapısında yatın, ağlayın, af dilenin. Buradan duymak istediğiniz tarzda yorumlar çıkmıyor işte, gördünüz. Bozuk plak gibisiniz, aşırı yordunuz.
Analı oğullu narsist bir aileye düşecektin. Yazık etme kendine daha iyilerine layıksın. Kendini enayi yerine koydurmadan hakkını aramışsın ama deli sevdan da peşini bırakmamış. Emin ol daha iyisi olduğu için bitti ilişkinAma çok iyi de biriydi hep sefkstliydi ama sınırımı aşmışım ben
Asıl Ali Cabbar senmişsin beeBenim nisanlimda düğün öncesi beni aldatıp o kızla evlendi? 6 yıllıktı ilişkim. Ay bak şimdi aklıma geldi, nikahında benim aldığım takım elbiseyi giymisti galibadur bir ölüp geliyorum
![]()
Evlenirken annesine nolur izin verin diye yalvarmak nedir Allah askina ne kadar buyuk kavga olursa olsun çok çocukca. Hele ki gülerken ki resmi atip bakin çok mutluyuz izin verin falan demek marketten oyuncak isteyen 5 yasinda cocuk gibi o da nolur anne diye sevimli gorunmeye calisirya.Ama annesini ikna etmek için gülerkenki resmimizi attım bakın tartısma üstüne bile mutluyuz ne olur izin verin evlenmemize dedim o da oğluna kızdı birde sırıtıyo musun dedi o da ben ona hep sevgi dolu bakarım ki dedi ben inanmıyorum beni sevmediğine
Psikiyatri ye gidip ilaç kullandım, birde ben yoğun çalışıyordum. O tempo derin düşünmemi önledi. Bir süre sonrada sevgilim oldu zaten.Sonra nasıl atlattınız ama benimkinşn kötü yanı o benim onu yarılyolds maddiyattan sebep bıraktıgımı düşündü ben değil sen bırakıyosun dedi ysptıklarınla dedi keske o da suçlu olsaydı o zaman atlatırdım hemen
Aile de sorunlu eski nişanlında ayrılmakta çok iyi yapmışsın,Merhaba ben 26 yasımdayım 8,5 senelik bir ilişkim vardı birlikte gectiğimiz kasımda sözlendik , aralıkta nişanlandık eylülde de evlenecektik , fakat benim bazı korkularım oluşmaya basladı nisanlım (eski) maasını benden gizliyordu geçimle ilgili konustuğumuzda yanıt vermiyor gecistiriyordu ve annesi benim az kazancımı küçümsemeye baslamıstı , zamanla eski nisanlım da maasım konusunda rahatsızlıgını belli ediyordu ben de zamanla artacak kendi işimi yapmaya yeni basladım desem de çok inanmıyor gibiydi ben de sinirli olduğum bir gün ağzıma geleni zehir saçarcasına söyledim ben bencilim , hasta olursan sana bakmam beni de hasta ettin (ogun solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordum sinirim ondandı, serum falan almıstım, tabiki bunu yapmamı dogru bulmuyorum) işte serumu karşılayabilecek misin, biz asık mıyız alıskanlıkmı evlenmek istemiyorum gibi sözler sarfettim birkaç günn tartıstık bunlar hep mesaj yolu ile oldu sonra annesine de yazdım son zamanlarda daha sinirli olmaya basladı bu cocuk ya evde bana sinirlenirse alıstıgım hayat standartlsrım var nasıl olacak herşey gizleniyo vs dedim ortalık tabiki karıstı ama ben hatalıyım hem de çok ama sonra bulustuk cocuk dedi ki senin böyle sorulsrın varsa eylüldeki düğün iptal olsun bende buny duyunca aglamaya basladım iptal etmek istemıyorum dedim o ise yanıt vermeyince al yüzükleri o zaman git dedim o da gitti o gidimce ben pesinden gittim agladım lütfen dedim ayrılmak değildi niyetim dedim ama o da hırpalıycak mısın beni böyle hep dedi sonra evime döndüm ertesi gün affettiler gittim yalvar yakar açıkladım kendimi ama eylül iptaldi ben de sonraki gün cocuga dedim bak dedim ne hevesle tuttuk düğün yerimizi ne hevesle balayımızı aldık ucak biletleri sen 2-3 ay ettlemek istiyosun bastan bir yer bulmamız daha zor olacak dedim hak verdi bana herşey düzeldi sanarken ertesi gün ailem hazır değilsiniz diyoe dedi ben de ne olur kendimiz karar verelim dedim ıkna et lütfen dedim o da gitti eve çözemedi sonra benim ailemi sokmak istedi benim ailem kendiniz çözmelisiniz dedi sonra annem de geldi bulusmaya ama annesi affettik ama eylül plmaz dedi ertesi gün ben bidaha konusma gittim annesi eylül olursa ben gelmem dedi sonra baktım bu iş iyi yere gitmeyecek tamam erteleyelim diyecektim bulusmaya eski nisanlım gelmedi sonra da mesaj ile benden ayrıldı süreci sonlandırmayı sağlıklı bıluyormus yorulmuş (bugune kadar bir kere bile uyarmamıstı beni yoruldum dememişti ) kendimi çok suçlu hissediyorum siz ne düşünüyorsunuz
Ne aşkmış ki ilk sorunda hemen her şeyi iptal edip gitmişAma ben şımarıklık yapmamalı yüzüğü eline vermemeliydim veya hadi verdim eylül diye ısrar etmemeliydim ama neden ettin derseniz evimiz hazırdı evden çıkıs elbisem bekarlıga vedam hazırdı annesinin düğün yerinin kaporası yansın bir sey olmaz demesi gücüme gitti ama bende çocuk bana çok asıkkken çok kırmış olmalıyım güvenini
Hiç bir zaman aşka inanmadım genç kızların hayatı kabus oluyor ,okulu bırakıyorlar,işi bırakıyorlar aşk uğrunaNe aşkmış ki ilk sorunda hemen her şeyi iptal edip gitmiş
Sen gerçekten buna inanıyor musun? Nolacaktı ben söyleyeyim. Sen alttan alsaydın başka bir konudan sorun çıkarıp bilemedin 1 aya bu çocuk zaten ayrılacaktı. Sen diyorsun ya nasıl bir anda silip atabildi. İşte bir anda silip atmadı zaten. Hep aklındaymış ama seni parmağında oynatıyorsa mantık evliliği olur belki kafasındaymış. Çocuk çoook önceden beri seni sevmeyi bırakmış, dediği gibi alışkanlıktan yanındaymış. O söylediği aşk sözlerinin hiçbirini samimi olmadan demiş zaten. Seninle sadece zaman geçirmiş. Evlilik yoluna girdi diye ölüp bitmiyordu bence çünkü bak zaten bir mesajla isterse evlilik yolundan da çıkılıyor. Yani anlayacağım çok uzun süre berabermişsiniz zaten çocuk da sıkılmış. Bunu idrak et. İki yüzlülük yapmış o seni siz daha ilişki içindeyken unutmuş bile ama sen farkında değilmişsin. Bir anda böyle ayrılalım deyince sen de biz iyiydik ama deyip şoka girdin, senin unutma zamanın şimdi başladı. O zaten çok önceden unuttuğu için hiç zorlanmadı.Ama hayallerimden oldum ben gercekten anlayamıyorum ben o sözleri demesem evleniyordu benle güle oynaya
Bu yazı beni mahfetti.........Sen gerçekten buna inanıyor musun? Nolacaktı ben söyleyeyim. Sen alttan alsaydın başka bir konudan sorun çıkarıp bilemedin 1 aya bu çocuk zaten ayrılacaktı. Sen diyorsun ya nasıl bir anda silip atabildi. İşte bir anda silip atmadı zaten. Hep aklındaymış ama seni parmağında oynatıyorsa mantık evliliği olur belki kafasındaymış. Çocuk çoook önceden beri seni sevmeyi bırakmış, dediği gibi alışkanlıktan yanındaymış. O söylediği aşk sözlerinin hiçbirini samimi olmadan demiş zaten. Seninle sadece zaman geçirmiş. Evlilik yoluna girdi diye ölüp bitmiyordu bence çünkü bak zaten bir mesajla isterse evlilik yolundan da çıkılıyor. Yani anlayacağım çok uzun süre berabermişsiniz zaten çocuk da sıkılmış. Bunu idrak et. İki yüzlülük yapmış o seni siz daha ilişki içindeyken unutmuş bile ama sen farkında değilmişsin. Bir anda böyle ayrılalım deyince sen de biz iyiydik ama deyip şoka girdin, senin unutma zamanın şimdi başladı. O zaten çok önceden unuttuğu için hiç zorlanmadı.
Asla övdüğüm bir şey değil zaten çocukken cesaretim yokken yaptığım bir şeydi , bence çok yanlış bir şey ama ben de sevgilimden uzun süre önce sıkılmama rağmen sırf zaman geçirmek için sırf alışkanlıktan sırf düzenin bozulmasın diye ayrılmadığım aşk oyunu oynadığım zamanlar oldu. Daha fazla yapamadım en ufak şeyi batmaya başladı ayrılalım dedim, umrumda olmadı çünkü zaten çok önceden bitmişti ama o bilmiyordu işte. Ben de mutluydum ben de yanında bu dönem çok eğlendim. O da demiştir mutluyduk noldu diye. Artık akıllandım vicdanen sırf alışkanlık diye kimsenin yanında durmuyorum. Ama duran çok insan var özellikle erkeklerde. Sizinki niye öyle olmasın?
Bir de alttan alsan hadi bunu aldın yarın şunu aldın. Senin hislerin yok mu o zaman sırf erkek bulalım diye kukla gibi oynatsınlar bizi, biz de her şeye tamam diye boyun bükelim. Bir kendine gel allah aşkına. Fevriliği kendi için bırak ağzından çıkana üslubuna dikkat et ama sınırlarını koruduğun için asla üzülme. Sonra sırf başkaları istiyor diye mutsuz bir hayat yaşayıp ölürsün.
Kendini suçlamayı acilen bırakmalısın. Bak yaşadıklarından ders al. Senin de yanlışın var üslup olarak, karşıdakinin de. Gelecek ilişkinde sen daha düzgün davranırsın, bu ilişkinden öğrendiğin üzere de anneci olmayan, parasını saklayan adamlarla beraber omadığını anlamış olursun. Her türlü geliştin aslında. Çok iyi bir deneyim oldu. Bunu düşün. Çok uzun yıllar tek bir adamla beraber bir ilişki içindeymiş üstelik çok da küçük yaştan beri bu yüzden göremiyorsun ama inan ki bu ayrılık en çok sana iyi gelecek. Sen şimdi hep iyi şeyleri düşünüyorsun, kötü anılarınızı sa düşün. Bu adam sana bir kahve bile ısmarlamamış allah aşkına ya! Milletin sevgilileri neler neler yapıyor. Sen uzun yıl tek bu erkekle beraber olduğun için gözlerin kapamış resmen.
Sana tavsiyem kesinlikle göz ardı etmeden dediğimi yap, sana çok iyi geleceğine eminim. Manipüle edildiğini anlayıp şu anki haline şükredeceksin. Şimdi gir internete ve hemen online sipariş oluştur ve şu kitabı al "SENİ YORAN HER ŞEYİ BIRAK" hemen okumaya başla bana çok teşekkür edeceksin.