Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben anneme vermiştim bir kısmını (Eşim annene ver dediği için).Bir kısmını da üzerine para ekleyip bilezik almıştım.Kızlar düğünde takılan altınlarınız hala duruyor mu yoksa eşinize araba alması için vs verdiniz mi ben geçenlerde 3 bilezik verdim araba alması için akrabaların diline düştüm sen enayi misin verilir mi gitsin annesinden babasından alsın dediler ama zaten babası verdi çoğunu
Elalemin dili bağlnsa keşke. Bizde ev alırken bozdurduk. Küpe alyans ve taşlı bı yüzüğüm kaldı. Altın geri gelir, birikimi olursa yine alır. Elalem çok biliyor herşeyiKızlar düğünde takılan altınlarınız hala duruyor mu yoksa eşinize araba alması için vs verdiniz mi ben geçenlerde 3 bilezik verdim araba alması için akrabaların diline düştüm sen enayi misin verilir mi gitsin annesinden babasından alsın dediler ama zaten babası verdi çoğunu
bırakın milletiYok ya eşimin üstüne araba sadece milletin bana sen enayi misin demesi sinirlerimi bozdu
Kızlar düğünde takılan altınlarınız hala duruyor mu yoksa eşinize araba alması için vs verdiniz mi ben geçenlerde 3 bilezik verdim araba alması için akrabaların diline düştüm sen enayi misin verilir mi gitsin annesinden babasından alsın dediler ama zaten babası verdi çoğunu
Sizin araba için bozdurduğunuz altınları akrabalar neden biliyor?Kızlar düğünde takılan altınlarınız hala duruyor mu yoksa eşinize araba alması için vs verdiniz mi ben geçenlerde 3 bilezik verdim araba alması için akrabaların diline düştüm sen enayi misin verilir mi gitsin annesinden babasından alsın dediler ama zaten babası verdi çoğunu