Ama ben de cok merak ediyorum yaaa. O büyük gün gelmis ve hersey yasanmis demek.
Misirimi alip geliyorum. Gercekten böylesine rastlamak zor.
Benim de kuzenim makyajini gelin makjaji yaptirmisti. Ben inanamamistim basta yanimda söylerken kuaförde. Görümcem bile basit bir makyaj yaptirirken o niye benle yaristi anlamam cok sinir bozucu bir durum. Parasini da biz ödedik zaten.
Fotograf piliiiiz
yok yok bu gelin makyajı gibi bişe değil..kadın gelin olmuş resmen
kadını tebrik edesim geldi bu kadar aleni kıskançlık cesaret işi..
Ne takiyorsunki seni bas basaya kiskanuyor hemde catliyor bence gül ve keyfini cikar sonucta kendisi rezil oldu.benim görü cemde nisanimda bordo elise giyindim.önceden hususi sordu hangi renk goyecen ayni renkden almiysyim diye ne oldu gitti bordo aldi elbisesini ve herkes arkdasindan konustu sen hic takma takmadikca dahada kuduruylar.inadina eşinle iyi ol catlasinkv onu cok seviyo oğlundan bile cok seviyo olabilir hic bi hareketine bisey demez :) ama kaynım daha onceki konularda yanımdada uyardı bikac kez. düğündeki ilk dans olayındada biraz sinirli bakınca eltim cekildi zaten. sacmaladığınında herkes farkında ama ses cıkaran ve cıkarmayanlar olarak ayrılıyolar:)
9 sene de olamaistir kimse 9 yil beklemezhahaha hemen cocuk düsünmüyoruz ama 9 sene cocuk yapmayan kadın ben hamile kalırsam yapabilir :)
Size özel mesaj gönderilmiyomuş denedim olmadı ama siz özelden yazarsanız resimleri gönderirim :)Ben de görsem iyiydi bu arada
Kv onu cok seviyo ne yapsa destekcisiresmen bu kadın gelinlik giymiş ya
kuyruklu elbise falan değil bu
bundan daha sadesiyle evleneni gördüm ben
rezillik ya kimse bir şey demedi mi cidden ben şöyle bir şey giyip bir düğüne gitmeye kalksam annem beni arabadan indirir göndermezkaynananız falan demedi mi kızım bu ne hal ne yapıyorsun millet ne der diye kuzenler gülmekte çok haklı yalnız ben olsam ben gülerim
Bana da gönderir misin?burdan eklemiyim ama kendi evime gidince yada facebooktan bulabilirsem simdi ikimizin olduğu fotoğrafı size ve diğer isteyen arkadasa özelden gönderebilirim :)
bence sen internette ki gelinlik modellerinden size yakın olanınkine bak hem senin hem görümcenin buraya at insanlar anlar nasıl giyindiği hem fotoğrafını göndermemiş olursunKv onu cok seviyo ne yapsa destekcisiannem arabadan indirir göndermez demişsiniz gercekten oyle cok güldüm
Yapinlar yapmasinlar resmen bence millete kendini rezil edip gülü c duruma düsürmüs.Fena bir elti :) acaba düğün mü yapmamışlar ona yoksa ailenin gözdesi olmaya devam mı etmek istiyor?