Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yan odayı tutar diye bekledim yapmadı :)Kayñın da ne sabır, ne cok sevgi varmış eltine karşı. İlk dans olayında ortada kalmisya hiç mi utanmadı.
Balayına çıkarken olay çıkarmadı mi bu elti?
evet asıl onemli olanda o hayatımız boyunca birbirimizi görücez ve o kac yasında kadın bunları yapıyoCanim 9yil uzun bi sure. Demekki cocugu olmuyo. O da saricak bise bulamamis bakmiski yeni gelin geliyo. Onla ugrasiyim demis. Ayrica gidip kvye sitem etmesi beni kiskandilar vs demesi ne kadar bos beles insan oldugunu gosteriyo. Boyle cahilliklere hic gelemiyorum. Artik bi aile olundugunun farkinda degil. Omrunuzun beraber geciceginin farkinda degil ve kv uzerinden laf gonderiyor. Sizi bilemem de bana cok ters ve hayat bu degil ya, gercekten. Burdaki yorumlarin aksine biraz ciddi bi yorum oldu farkindayin. Bende guldum okurken ama o eltiyede bu kafa yapisindan dolayi uzuldum.
gercekten oyle onada esim karıssın benim ilgi alanım eltiEltiye kızmış ama kaynıda damattan daha çok damada benziyor..
Onu da eltisi giydirmistir kesin.Eltiye kızmış ama kaynıda damattan daha çok damada benziyor..
gercekten oyle onada esim karıssın benim ilgi alanım elti