Kızlar merhaba ben yeni evlendim ve evlerden ırak şeytan gibi bi eltiye sahibim. Eşim bekarken araları iyiymiş bu sebeple herşeye burnunu sokmaya çalıştı başlarda. Mesela kınamda dış çekime kız kardeşimi getirdim sadece. Bana yardımcı olsun diye. Benim elti bunu duydu kendini yırttı nasıl olurda gelinin kız kardeşi gider de kocam gitmez diye
ufak kardeşimi kuaföre götürdüler diye kendini yırttı, benim kızımı götürmediniz onu götürdünüz diye
eşimin arabası yok dış çekime gitmek için onların arabasını almıştı. Çekimin ortasında 50 kere aradılar arabayı getir diye. Çok zor durumda kalmıştık.Kınada kocasını alıp ilk dansa girdi, Düğün günü kendilerine özel dış çekim ayarladılar, düğünümde kocasını piste yollayıp, sanatcıya müzik açtırıp olmayan evlilik yıl dönümlerini kutladı.Bizim balayına gittiğimiz gün kocasını aldı tatile gitti.Daha sayamadığım bir sürü şey yaptı. Balayından döndük kayınvalidemlere gittik el öpmeye, o da ordaydı yüzümüze bakmadı haspam
Neymiş soğuk yapıyomuşuz, Dua etsin saçını başını yolmadım. Kaynanam niye böylesin diye sordu. Bu başladı zırlamaya, neymiş ben onu kıskanıyomuşum düğünde buna soğuk yapmışım. Onu çekemiyomuşum falan. Tabi bende karşılık verdim baya bi tartıştık. Kocamda arkamda durdu sağolsun. Tabi bu iyice kudurdu sağda solda benim onu kıskandığımı falan anlatıyor aklı sıra kaynanamı kayınbabamı doldurmaya çalışıyor. İnstagramda ergen gibi göndermeli durumlar paylaşıyor. Ben görmemezlikten geliyorum karşılık vermeli miyim böyle bi insanla nasıl başedebilirim sizce?