alemsiniz yaAllah'tan eşini kapıp gerdeğe de ortak olmamış:)
geçmiş olsun ben olsam sıkı paralardım .
Diğer konulara baktım da sen Eltinle forumda bildiğin fenomen olmuşsun...
aminn cok tesekkür ederim:)Off valla okudukca darlandim ne kadar kiskanc ve gerize... bir eltiniz var. Isiniz zor olacak bu kadinla. Allah simdiden kolaylik versin. Siz hep mesafeli durun aman seviyesine inmeyin. Bu arada allah mutlu mesut etsin bir yastikta kocayin insallah.
şaka olsa keşke dimi:) ben artık öyle bi bağışıklık kazanmışımki yaptıkları normal gelicek nerdeyse :)Böyleleri gerçekten yaşıyor mu ya? Şaka gibi, inanasım gelmiyor.
bu hassasiyetiniz o kadar hoşuma gitti ki helal olsun sizemalesef kınamın olduğu aksam dağlıcadan şehit haberleri gelmeye basladı ve sehitlerden birinin cocukluğumu gecirdigim cok yakın arkadasım olma ihtimalini duyunca kınayı iptal ettim.
Seninki forumda üye mi acaba?gercekten eltim olmasa forumdaki yaşantıma bir hiç olarakmı devam edicektim canım eltim sağolsun var olsun
alemsiniz ya
teşekkür ederim hassasiyetten cok o benim birlikte bisikletten düştüğüm, paramızı birleştirip bonibon almaya calıstığımız cok sevdiğim kardesim gibi gördüğüm arkadasımdı. düğünümde bile oynarken aklıma geldikce suc isliyomus gibi hissettim kendimi. eltime gelince hep diyorum bağışıklık kazandım cool cool takılıyorum :)bu hassasiyetiniz o kadar hoşuma gitti ki helal olsun size
eltiniz için de sesli olarak şu cümleyi sarfettim az önce: "ay ben o kadını paralarıııım"
yemin ederim içimdeki Şahika çıkardı ortaya
asaletinizi korumanızı takdir ediyorum, siz böyle cool devam ettikçe kendileri isteri krizleri içinde boğulmaya mahkum olucak aynen devam
her elti bunları yapıyo olamaz üye olsa kendini tanır atlardı konuya bence...
Seninki forumda üye mi acaba?
cok tesekkür ederim :)Asıl alem olan eltiniz bence.mutluluklar dilerim.