QueenGenepil Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2014 5.475 17.107 17 Şubat 2020 Konu Sahibi glyucelkc #701 BayanPekmez .!.: 2015 konusunu nerden çekip cikardin bacım ya başka işin gücün mu yok. Kadın zaten zorda kaldim yazmış hala yaziyorsun. Kapanmis gitmis iste Genişletmek için tıkla... Gerçekten böyle bir konu var mı diye baktım sonra da kadının durumuna üzüldüm. Haklisin. Bu konuyu kapatmanın bir yolu var mı?
BayanPekmez .!.: 2015 konusunu nerden çekip cikardin bacım ya başka işin gücün mu yok. Kadın zaten zorda kaldim yazmış hala yaziyorsun. Kapanmis gitmis iste Genişletmek için tıkla... Gerçekten böyle bir konu var mı diye baktım sonra da kadının durumuna üzüldüm. Haklisin. Bu konuyu kapatmanın bir yolu var mı?
C Calcifer Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ekim 2014 59.307 330.719 17 Şubat 2020 Konu Sahibi glyucelkc #702 olive12 .!.: Gerçekten böyle bir konu var mı diye baktım sonra da kadının durumuna üzüldüm. Haklisin. Bu konuyu kapatmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hortlatmamak ve baktığımız konuların tarihine bakmak
olive12 .!.: Gerçekten böyle bir konu var mı diye baktım sonra da kadının durumuna üzüldüm. Haklisin. Bu konuyu kapatmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hortlatmamak ve baktığımız konuların tarihine bakmak