Ayyy yemin ederim ilk fotoyu siz sandım ee yuh artık resmen eltiniz gelin kaynınız damat.. Aman aman uzak durun bu ikiliden. Vallahi pess...Tamamdır karar verdim burdan paylasıyorum eltimle kaynımm elticiğimin tacıı ben ve eşim. Herkesin merakını gideriyim :)
İlk ve ikinci elti
En sondaki konu sahibi
Bence o şeye taç da denilemez, çok garip geldi bana. Sanki biri uzaktan fırlatmış da alnına yapışmış gibi.neeeeyyy
tovbe bi yasima daha girdim..o kadar taci anca gelin takar diye dusunmustum
valla rezillik..
Taç degil taşlı güpür masa örtülerine dikilenlerdenBence o şeye taç da denilemez, çok garip geldi bana. Sanki biri uzaktan fırlatmış da alnına yapışmış gibi.
Çok rahatsız edici duruyor.
Evet ben de ona benzettimTaç degil taşlı güpür masa örtülerine dikilenlerden
Genelde tesettür gelinlere yapılıyor o güpür nasıl takmıs bende metak ettim. Bu eltinin hiç mi kardeşi kuzeni yok bu kadar mı sevilmiyor ki böyle rezil edip alay ettiler yazıkEvet ben de ona benzettim
Konu sahibinin tacı çok hoş olmuş, elf kızı gibi. Ama eltininki nedir? Bunu neden taktı, daha da kötüsü bunu nasıl 9 yıl önceki kendi düğününde de taktı? Çok merak ediyorum...
Diğer konudan yanlış hatırlamıyorsam bu beyaz elbise-daha doğrusu resmsn bildiğimiz gelinlik- giyme olayinda onu uyaran birileri olmuştu ama olay çıkarmıştı bu yüzden. Korkudan kimse laf edemiyor herhalde.Genelde tesettür gelinlere yapılıyor o güpür nasıl takmıs bende metak ettim. Bu eltinin hiç mi kardeşi kuzeni yok bu kadar mı sevilmiyor ki böyle rezil edip alay ettiler yazık
41. Sayfada var fotoğraf paylaştıNe olur bana da at millet anlayınca çok merak ettim bu arada benim elde benden önce dans pistinde atlamisti ilk dans ta tabi herkes onu kınadı oda ayri
Korku degil yani insan bunu kendine basıl yakıştırır beyin kafası anlamadım. Ben o dügünde olsam gider kulağına oglunun sünneti ile kaynının düğününü mü karıştırdın der, para takıp fotograf çektirirdim o utançta ona yeterdiDiğer konudan yanlış hatırlamıyorsam bu beyaz elbise-daha doğrusu resmsn bildiğimiz gelinlik- giyme olayinda onu uyaran birileri olmuştu ama olay çıkarmıştı bu yüzden. Korkudan kimse laf edemiyor herhalde.
Korku degil yani insan bunu kendine basıl yakıştırır beyin kafası anlamadım. Ben o dügünde olsam gider kulağına oglunun sünneti ile kaynının düğününü mü karıştırdın der, para takıp fotograf çektirirdim o utançta ona yeterdi
Hak etmiyor mu ama durduğum yerde sinir oldum.
Gorgusuzlere bakin yaaa...
Ayy benim dugunummus gibi sinirlendim..
Bu nedir yaaa basbaya gelinlik bu ne abiyesi..
Siz bu kadinla hala gorusuyor konusuyormusunuz birde..
Ben dugun salonuna bile sokmazdim
En ozel gunum diye yirtiniyormus birde..
Carttt diye agzini ayirirverirdim..
Kayniniz kalksa ilk dansinizi sizinle birlikte yapacak birde... mal yaaa
Ayy icmden canavar cikti
Offf cok sey oldum..