- 28 Mart 2013
- 12.811
- 17.272
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eltine selam soyleTamamdır karar verdim burdan paylasıyorum eltimle kaynımm elticiğimin tacıı ben ve eşim. Herkesin merakını gideriyim :)
anlamiycak bisey yok oda manyak :)Yemin ederim eltini gelin sandım hadi kadib manyak
Kocasi niye damatlik giymiş onu anlamadım
Ben olsam duğun masraflarını ikiye böler faturasını ikinci geline yollardımGenel olarak dengesiz bence cunku benim ona hicbi kötülüğüm olmadı:)
O kadar yalnız mıdır bilmemde hiç normal değil... Gülüyoruz, eğleniyoruz da ne bileyim ciddi problemleri olabilir. Sadece "kıskançlık" gibi gelmedi.Konu sahibi gelene kadar merak edenlere anlatayım;
Konu sahibi saçlarını su dalgası yapmış çok güzel bir gelin olmuş, eltisi de su dalgası yapmış.
Eltisi at nalı kadar alında başlayıp biten bir gelin tacı takmış ve elbisesi aynı gelinliğin az tarlatanlı hali.
Yani gerçekten ikiz gibi olmuşlar, eşini de parlak beyaz bir ceket ve siyah pantolon ile tam damat şekline sokmuş.
Cidden komik yahu.
Ama üzüldüm de, demek hayatta o kadar yalnız bir insan ki bir kişi de dememiş "kızım bu yaptığın komik, yapma" diye.
Tamamdır karar verdim burdan paylasıyorum eltimle kaynımm elticiğimin tacıı ben ve eşim. Herkesin merakını gideriyim :)
Heeheeee bendim o bak gelin hanım aklın yolu birEltiyi ne yalan söyleyeyim ben de merak ettim, üşenmezseniz bana da bi foto gönderirseniz sevinirim ama asıl yazmak istediğim o değil.
Sizi tebrik ediyorum. Olgunluğunuz, zavallı meczubun biri için canınızı sıkıp üzüntü sahibi olmak yerine konuyu tiye alıp böyle neşeli anlatmanız buradaki pek çok üyeye de örnek olmalı.
Elti dediginiz insan siz ne kadar deger biçerseniz o kadar eder. Gereğinden fazla önem atfedip eltisinin yaptıkları, söyledikleri yüzünden ağlayan, sinir krizleri geçiren üyeleri görünce gerçekten üzülüyorum. Sizin tavrınız kesinlikle örnek olmalı, ciddiye almayıp çocuk eyler gibi geçip gitmişsiniz.
Gören de görmüştür emin olun 5 yaşındaki çocuk gibi ben de gelinlik giycem diye tutturduğunu. Ha tabi siz de bu imajı biraz pekiştirin derim ben. Bi üyenin yorumunda dediği gibi " eltime cok üzülüyorum. çok büyük bunalımda. aklı gidip geliyo bazen. kendi dügünü zannetti o gün de aklı pek basında degildi garibimin." şeklinde verin veristirin arkasından
Tamamdır karar verdim burdan paylasıyorum eltimle kaynımm elticiğimin tacıı ben ve eşim. Herkesin merakını gideriyim :)
Ne kadar kıskandıysa artık sizi :) geline özenmiş beyazlara bürünmüş...Tamamdır karar verdim burdan paylasıyorum eltimle kaynımm elticiğimin tacıı ben ve eşim. Herkesin merakını gideriyim :)
İlk ve ikinci eltiabbowww...ilk foto elti ve kaynin diger iki foto sen ve esin dimi..
amanin..
eltinin duvagi eksik kalmis