Dügün takılarımı nasil geri alabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
350 bin tl gibi bi rakamdi ev. Kendilerinin 200 bin den fazla bi birikimleri varmış o zaman iyi para tabi. Bizim altınlar 25 bin tutmuştu, üzerine 100 bin kredi çekmislerdi.
Ben birikimlerinin olduğunu ev alirlarken öğrendim. O kadar üzülüyordum ki kv de ye. Her görüşmemizde Allahim seni bize layık gördü çok şükür. Yavrum elimizde avucumuzda yok bidey yapamıyoruz kusurumuzu bakma olur mu derdi. Ben salak.. Üzülüyordum ya mahcup olduklarını düşünüp bi de teselli ediyordum. Hey büyük Rabbım aklıma geldikçe..
Ya abisinin taktığı bileziği bile eşim aldi ya kredi kartıyla. Şimdi en büyük suç kimde? Tabi ki eşimde nokta.

Evet çok doğru. O yuzden sakın kalmaya çalışıyorum. Mevzu bosanmadan sonraki süreç iki cocugumla, o sebeple öncelikle kendimi güçlendirmem lazım tekrar çalışarak.
Altınlar 2017 yılında 25 bin tl tutmustu evi 350 bin tl ye almislardi. Çektikleri kredi dediğiniz gibi çok düşük faizliydi. Ve normalde ellerindeki birikimle bizim altinlara dokunmadan ev alabiliyorlardi kendilerine ama akrabalarıyla yakın olmak istedikleri için ( Atasehir) daha pahalıya aldilar evi.

Aileyle konuşurken bari ses kaydı alın da en azından elinizde kanıt dursun . Ya da abisine mesaj falan atın teyit ettirin ne kadar altın verdiğinizi.
Kv de wp i aktif kullanan biri
En azından cicekli böcekli mesajlar konusunda:)
Mesaj aticam muhtemelen kv ye çünkü eşim bi bahane ile h sonu onlara gitmeyecek
Gitse bile söylemeyecek

Aldatılmış hissediyorum ben de emin olun ki bana bu parasal konularda çok defa yalan söyledi. Hatta bizden altınları aldıktan 1 seni sonra eşime konuyu acmistim çok geç olmadan bizim de ev almamız lazım ne zaman isteyeceksin diye. Gidip gizlice kredi çekmiş bizim ailesine verdiğimiz altınların karşılığı kadar. Ki verseler diyorum ya ilan eder cümle aleme asla bana söylememeli yapmaz. Sonra bi araştırdım itdeledim ki kredi çekmiş, ailem ödedi altın parasını diyor. O olaydan sonra zaten iyice nefret ettim hepsinden.
Zorluk çıkarmasa bugün bosanalim dese inanın koşa koşa giderim mahkemeye çünkü gram güvenmiyorum
Güvenmediğim insanla evli olmak da çok ters geliyor

Sorsanız ölüyor çocuklarına ama hersey hep lafta. İcraat olarak ne yaptın çocukların için demezler mi adama?
Valla gayet de bakabiliyor yüzüme ama ben mümkün mertebe muhatap olmuyorum kendisiyle bi süredir. İnsanda biraz gurur olacak merhamet olacak ama malesef

Hukuki yolla alma imkaniniz var mi acaba? Bir avukattan danismanlik alsaniz? Bu aile o kadar cirkef ki altinlari vermedikleri gibi ayilip bayilma, karalama seanslarina maruz kalacaksiniz. Kayinvalide gittigi her kapida sizi kotuleyecek, kulaginiza gelen laflar caninizi sıkacak. Herseyden once hukuki yollari araştırın ve ihtiyatli olun. Boyle bir meseleyi gundeme getirmenin sonucu bosanma davasi olabilir. Sizin işiniz ve geliriniz yok, ailenizin tavri belli, bosanmayi blöf olarak bile ortaya atabilir. Iç dökmek belki sizi rahatlatir ama ya sonrasi? Bunu esiniz ozelinde söylemiyorum ama bazi insanlar sirf can yakmak icin karsisindakinin caresizligini bilip o yarayı deşer.

Neden ondan bekliyorsunuz siz gidin avukata basvurun
Tabii kosullarinizi bilmiyorum hemen boşan demek kolay çünkü ben bekarim :)
Ama bosanma gibi bir isteginiz varsa once bir avukat bulun sonra bunlari da bir bir anlatin evlilikte yalan olmamali kaldi ki sizden habersiz kredi cekiliyor eee cilesini siz de cekiyorsunuz ne hakki var

Evet ki daha önce kv nin beni tüm sülalesine kötüleyip üstüme salmışlar bile var. Çeşitli mesajlar vs ile eniştesi bile bana laf söyleme cürretinde bulundu. Yorumlardan birinde bi cüzdan mevzusu anlattim denk geldiyseniz, ona istinaden kendisini evden kovduğumu söylemiş tanidigi herkese. Birini duymasam diğeri canımı sıktı suçsuz yere ķötü gelin damgasi vurdu bana. Bu mevzuyu onlara açtığımda yine benzer olaylar yaşanacak biliyorum. O sebeple mesaj atmayı planlıyorum. Olumsuz dönüş yapması halinde ki yapacak, irtibatı tamamen kesip en azından zirvaliklarina maruz kalmamayi ümit ediyorum. Hukuk yoluna gidersem tartışmasız boşanma gerçekleşir. Esim çamurlasmayip efendi gibi ayrılsa inanın altınlar da başımın gözümün sadakası olsun deyip seve seve bosanirim ama hem dediğiniz gibi bir işim yok hem de aile anlamında da ne yazık ki bir desteğim olmayacak. Bunlar beni düşündürüyor. Cocuk olunca gerçekten zorlaşıyor hersey..

Ben senin bekarken kazandığın parayı 'Neden ev almaları için annene verdin? diye kiyameti koparsam anneme yaptığım yardımı konuşalım tabi ki. Sen ikisinin aynı şey olduğunu mu düşünüyorsun yoksa?' deseydiniz.

Şöyle ki 6 yaşında ikizlerim var ve onlarla ilgilenecek bor desteğim olmadığı için çalışamıyorum. İkincisi ailem arkamda durmuyor nen daha önce boşanma konusunu gündeme getirdim hatta avukatla görüşüp dilekçe de verdim ama ailem aklımı kacirdigimi ve iki çocukla nasıl böyle bi karar alabildiğim yönünde dünyanın eleştirisini yaptılar. Maddi olarak onlar da ancak kendilerini gecindirebiliyor o anlamda anlayabiliyorum ama işte kendimi anlatamıyorum kimseye. Yoksa bunca yalan bu kadar keriz yerine konma.. kim sürdürmek isterki böyle biriyle..

Eyvah eyvah, ben ne okudum ya
Bu kadın hak yemekten korkmuyor açıkça hırsız başka bir şey değil.
Kayınpeder yaşıyor mu? O nasıl biri.

Dedim. Biliyor musunuz evet aynı şey dedi. İkisi de ihtiyaç için verildi dedi. Bütçelerine göre ev almayıp daha pahalisini tercih etmeleri bi ihtiyaç mı yani dedim ama nafile. Söz konusu ailesiyse söylediğim herseye sağır oluyor sanki adam.

Eyvah eyvah, ben ne okudum ya
Bu kadın hak yemekten korkmuyor açıkça hırsız başka bir şey değil.
Kayınpeder yaşıyor mu? O nasıl biri.
Tencere kapak. Ondan farklı değil. Evet yaptığı hırsızlık. Sorup istersin mesela ki böyle bisey sorulmaz bile
Bana ait biseyi daha ortada olmayan hayali gelinine verme düşüncesi inanılmaz çirkin. Bir de bunu izinsiz yapması.. Eşime bunun hırsızlık olduğunu söylemiştim oldu olacak bi de karakola verelim hapse tiktiralim kadıncağızi demisti! Yani ne diyebilirim ki..

Valla Allah yardımcınız olsun demeye geldim, umarım alırsınız altınalrınızı. Az değil 2016 190 gr 24 bin ederken şuan 375 bin ediyor

Adalet bu kadar taraflı olmamalı ya. Gün gelir ayağına dolanır diye korkmak gerekirken, bu para ve afedersiniz sömürme hırsı çok üzücü.

Tam şimşir sopalık bunlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…