Düğün öncesi sorunlar.

Bnde su an o asamdayım iste onu kendimden tarafta tutmaya calısıyorum. Agzımı acmıyorum ama gör bunları seni nası ortada bıraktıklarını gör diyorum.

nasılbaşardın ipleri almayı imdi eşim beni boşamakla tehdit ediyo beni bunla korkutamazsın dedim ama paracı olduğumu söylemeye başladı gönderme dediğim için

amamn canım iyiki o var yani
allah aratmasın
böylelerindende uzak tutsun bbizi

nasılbaşardın ipleri almayı imdi eşim beni boşamakla tehdit ediyo beni bunla korkutamazsın dedim ama paracı olduğumu söylemeye başladı gönderme dediğim için

asıl paracı ailesi.Eşin trilyoner de senin mi haberin yok

amamn canım iyiki o var yani
allah aratmasın
böylelerindende uzak tutsun bbizi

oyle tabi . Kardeşinin sevgilisi vardı babası her gün 50 tl harçlık yolluyordu oğluna bu megersem kıza yediriyormuş..Bir de üstüne kredi çekmiş ..Yani Allah bir yerden çıkartıyor..Bize bulaşmadan

Onların mı parası yok ? Su kadar söylim 19 bin liralık altın altılar cat diye tek seferde. Kendi aileme actım tabi onlar da sus bekle diyolar kendi kücüklükleri diyolarlar. Asla para konsunda kmseyle tartısmazlar bizimkiler

bi gün bi gidersin eli böğründe kalır
ben olsan napardım bilmiyorum ama böyle bi duruma
katlanamazdım canım
çocuk olduğunda daha da zorlar bu yaşantı seni allah kolalık versin

Ben nişanlıyken bu para borç harç yüzünden nişanı atıyordum düğüne 2 ay kala. Eğer tüm gelir giderden haberim olacaksa, ailesine 5 lira bile göndermeyecekse onunla evleneceğimi söyledim. Sonra düğün gününden öncesinde ailesi yine rezillik çıkardı. Ben yine yüzüğü çıkardım verdim. Kendi ailemin evinde görmediğim şeyleri yaşamak zorunda değilim sonuçta. Sonra eşim söz verdi, kapımızı kapatıcaz herkes kendi yoluna bakacak diye o şekilde evlendim. Ha şimdi ailesine para yollama teklifinde değil bu fikirde bulunsun cevabını çok sert alır. Eşin seni ayrılmakla tehdit etmiş, bende eşimi ayrılmakla tehdit ettim, benimki tehdit değildi gerçi, sadece teklif sundum. Evlilik bu yarın ne olacağını bilemeyiz ama evlilik kadar ayrılmak da normal güzel canımı kimse için sıkamam ben.

oyle tabi . Kardeşinin sevgilisi vardı babası her gün 50 tl harçlık yolluyordu oğluna bu megersem kıza yediriyormuş..Bir de üstüne kredi çekmiş ..Yani Allah bir yerden çıkartıyor..Bize bulaşmadan
allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz derler
bende derim bi oğlun daha var allah öyle bi gelin versin ki
beni mumla ara derim

ileride evladının rızkınıda tek tek yedirecek bir kocan var..keşke hakkatten kocalık yapabileydi.
biliyorum ama ne yapacağımı şaşırdım sağlığım daha önemli artık ne hali varsa görsün eşimide ailesinide Allah a havale ettim yüzüne kaç kez dedim sanada ailenede ne bu dünyada ne de öteki dünyada hakkımı helal etmiyorum hiç tınlamıyo ne hakkın varki diyo

e zaten seni boşanmakla tehtit ediyormuş eninde sonunda boşar da hatta tüm çevreye seni kötü gösterirler ailecek paragöz diye..oysa alakası yok..çocuğun yoksa sende dön bu yoldan..git adam gibi biriyle evlen.

keşke bende en baştan konuşsaydım

İşte böyle hep ezilen gelin hikayesi bi yere kadar

Ahh canım yaaa neden o kadar taviz verdin bence ilk başta o kadar samımıyet çok iyi değil çnkü artık yüz alıp bişeyler istemeye başlıyorlar. Ben de yeni evliyim yatak odası ve mutfak gereclerı harıc a dan z ye herseyı kv ler yaptı tabi bu insandan insanada değişiyor . Bence bu kadar içli dışlı olmasaydın yüz alamazlardı nişanlının savunmasını bekleme ve sürekli ona şu alınacak bunun için para ayıralım gibi şeyler söyle annemlerınde durumu kötü o kadr sey yaptılar onlarada vermemiz gerekiyor de ama tartısarak degıl

ayyy valla dalarım ben eşinee
kız bırak git şunu ne katlanıyorsun
küfür edecemde banlanmak kötü olur

keşke bende en baştan konuşsaydım

Bende yeni evlenecek genç kızlarımıza uyarıda bulunmak için burada yazdım. Ama sakın geç kaldığını düşünme, çalışıyor musun kendi ayakların üzerinde duruyor musun bilmiyorum ama eşine ve ailesine dikkat et derim, bebek işini ertele derim... Dünyaya bir kere geliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…