- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
- Konu Sahibi blueMoon2712
-
iyi yapıyon o zaman canımk peder bi ev aldı sağ olsun biz düğüne 20 milyar harcadık ama k peder 5 bin tl maaşı var evi kira kendi lojmanda oturur karısı çalışır.Ve ilk oğluydu evlenen.. Bende bunları bilince kıl kaptım yani..
o 20 milyarı da ödeyeceğini söylüyor emekli olunca.
iyi yapıyon o zaman canım
size bulaşmasınlar evladının rızkına yeter
sağlıkla al kucağına inş.
yok ailem diyo başka birşey demiyo ya artık ne ettiler ne içirdiler eşime bilmiyorum adam ailem dediğinde titriyo sevsin ailesini tabikide ama hakkını yedirmesin bizim düğün takılarıyla kv hem oğlunu hem kızını nişanlandırdı bizim düğünden 2 gün sonra benim nişan masrafları bende çıktı kaynım benim mehrimle kendi nişanını yaptı kız tarafına 1 kuruş harcatmadı rabbim bırakır mı bunları onlaraSen yine özgür iradenle mehir koymuşsun eşimin babası ona bile karışmıştı. Iyy... İşin içine para girince insanların gerçek yüzleri nasıl da ortaya çıkıyor. Eşin hiç rahatsız olmadı mı bu durumdan peki?
yok ailem diyo başka birşey demiyo ya artık ne ettiler ne içirdiler eşime bilmiyorum adam ailem dediğinde titriyo sevsin ailesini tabikide ama hakkını yedirmesin bizim düğün takılarıyla kv hem oğlunu hem kızını nişanlandırdı bizim düğünden 2 gün sonra benim nişan masrafları bende çıktı kaynım benim mehrimle kendi nişanını yaptı kız tarafına 1 kuruş harcatmadı rabbim bırakır mı bunları onlara
Heheheh bükemediğin bileği öpcen demişinşallah ve onca laf sokmama rağmen kadın geldi ayakkabısından kotuna tişörtüne kdar aldı.Bana ve eşime..Demek ki çok ta kötü biri değilim
DağlıBursada yok böyle bi adet kandiriyolar sizi haberiniz olsun.. bursa nin adetlerinin yer yer değişme sebebi de göçmen şehri olmasindandir gorduklerinizin çoğu balkan adetidir :) ne tarafından nisanliniz bursanın?
İnan nası gözüm korktu. Herkesin basını geliyormus demekki. Cok sagolın gec kaldım mı bilmiyorum ama daha dikkatli dvranıcam artıkkonu sahibi bu kadar şey okudu
valla biz neler çektik canım diikatli davran
ayyy düğünden 3 gün sonra ailemin taktıklarını eşim sattı 3 bin yaklaşık gitti kredi taksiti ödedi ...bende sadece zincirim kaldı birde akıtma sonra zinciride istediler yeni geline takacaklarmış kıyameti kopardım eşim onun mehri ben karışmam dedi ailesi neler yaptı neler eşime arkamdan ne laflar söylendi ama vermedim....sonra zaten borç için sattık ... düğündede çok kötü şeyler yaptılar ailemin halaya kalkmalarına izin vermediler kız kardeşime ki evli 3 çocuk annesi kavga etmişler kuzenimi ağlattılar orkestrayı tehdit etmişler ailem kalkarsa müziği kessinler diye pasta vermemişler benim akrabalarıma daha neler nelerA aa... ağzım açık kaldı... Sen sen ol geri kalan takılarına sahip çık. 1 tanesini bile bozdurma ne eşine ver ne de kimseye... Hak işte, eşinin ailesinin hiç bir payı yok... Yukarda demişsin, annen demiş ya bunlar çingene soyundan mı geliyorlar diye.. Seni kendime öyle yakın hissettim ki... Para pul altın kazanılıp alınır ama inan ben düğün videomu izleyemiyorum. Eşimin annesini kendini ortalığa attı şarkı söyle falan, benim akrabalarım hep tuhaf tuhaf baktı, rezil etti ortamı... Hele oynamaları, ne asalet ne kibarlık, deli gibi böyle tuhaf tuhaf...
Heheheh bükemediğin bileği öpcen demiş
oğluna geçen yol senden geçiyor belli ne etsin
deli bu kız demiştir
kız eşlerimizi öpüp baş üstüne koyalım
bazı adamlar bu kadar laf ettirmezle ailesine
ayyy düğünden 3 gün sonra ailemin taktıklarını eşim sattı 3 bin yaklaşık gitti kredi taksiti ödedi ...bende sadece zincirim kaldı birde akıtma sonra zinciride istediler yeni geline takacaklarmış kıyameti kopardım eşim onun mehri ben karışmam dedi ailesi neler yaptı neler eşime arkamdan ne laflar söylendi ama vermedim....sonra zaten borç için sattık ... düğündede çok kötü şeyler yaptılar ailemin halaya kalkmalarına izin vermediler kız kardeşime ki evli 3 çocuk annesi kavga etmişler kuzenimi ağlattılar orkestrayı tehdit etmişler ailem kalkarsa müziği kessinler diye pasta vermemişler benim akrabalarıma daha neler neler
Benim eşimde ettirmez şahsen.ama tebrik ediyorum özgüveninden dolayı ben o kadar açık sözlü değilimdirHeheheh bükemediğin bileği öpcen demiş
oğluna geçen yol senden geçiyor belli ne etsin
deli bu kız demiştir
kız eşlerimizi öpüp baş üstüne koyalım
bazı adamlar bu kadar laf ettirmezle ailesine
Allah sabır versin... sorusturdunuz mu ailesini hiç soruşturun derim bi. Biz gelin verdik oraya vermez olaydik hherkes bir değildir belki ama bizim tecrubemizde pek yi değil
Benim eşimde ettirmez şahsen.ama tebrik ediyorum özgüveninden dolayı ben o kadar açık sözlü değilimdir
Rabbim versin dersini ya stresten dış gebelik oldu iç kanama geçirdim zar zor hastaneye yetiştirdi çektiğim acıları gördü ne stres yapıyon olan sana oluyo dedi rahat yanieşini dövesim geldi sinir oldum
sen bunun bi dersini ver bi ara
İnan nası gözüm korktu. Herkesin basını geliyormus demekki. Cok sagolın gec kaldım mı bilmiyorum ama daha dikkatli dvranıcam artık
canım benim nasıl sorunlar var sen sakin ve dikkatli olİnan nası gözüm korktu. Herkesin basını geliyormus demekki. Cok sagolın gec kaldım mı bilmiyorum ama daha dikkatli dvranıcam artık
ve sen hala evlisin öyle miyok ailem diyo başka birşey demiyo ya artık ne ettiler ne içirdiler eşime bilmiyorum adam ailem dediğinde titriyo sevsin ailesini tabikide ama hakkını yedirmesin bizim düğün takılarıyla kv hem oğlunu hem kızını nişanlandırdı bizim düğünden 2 gün sonra benim nişan masrafları bende çıktı kaynım benim mehrimle kendi nişanını yaptı kız tarafına 1 kuruş harcatmadı rabbim bırakır mı bunları onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?