• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün öncesi sorunlar.

k peder bi ev aldı sağ olsun biz düğüne 20 milyar harcadık ama k peder 5 bin tl maaşı var evi kira kendi lojmanda oturur karısı çalışır.Ve ilk oğluydu evlenen.. Bende bunları bilince kıl kaptım yani..

o 20 milyarı da ödeyeceğini söylüyor emekli olunca.
iyi yapıyon o zaman canım
size bulaşmasınlar evladının rızkına yeter
sağlıkla al kucağına inş.

iyi yapıyon o zaman canım
size bulaşmasınlar evladının rızkına yeter
sağlıkla al kucağına inş.

inşallah ve onca laf sokmama rağmen kadın geldi ayakkabısından kotuna tişörtüne kdar aldı.Bana ve eşime..Demek ki çok ta kötü biri değilim :D

Sen yine özgür iradenle mehir koymuşsun eşimin babası ona bile karışmıştı. Iyy... İşin içine para girince insanların gerçek yüzleri nasıl da ortaya çıkıyor. Eşin hiç rahatsız olmadı mı bu durumdan peki?
yok ailem diyo başka birşey demiyo ya artık ne ettiler ne içirdiler eşime bilmiyorum adam ailem dediğinde titriyo sevsin ailesini tabikide ama hakkını yedirmesin bizim düğün takılarıyla kv hem oğlunu hem kızını nişanlandırdı bizim düğünden 2 gün sonra benim nişan masrafları bende çıktı kaynım benim mehrimle kendi nişanını yaptı kız tarafına 1 kuruş harcatmadı rabbim bırakır mı bunları onlara

yok ailem diyo başka birşey demiyo ya artık ne ettiler ne içirdiler eşime bilmiyorum adam ailem dediğinde titriyo sevsin ailesini tabikide ama hakkını yedirmesin bizim düğün takılarıyla kv hem oğlunu hem kızını nişanlandırdı bizim düğünden 2 gün sonra benim nişan masrafları bende çıktı kaynım benim mehrimle kendi nişanını yaptı kız tarafına 1 kuruş harcatmadı rabbim bırakır mı bunları onlara

Allah yardımcın olsun o aileyle. Eşin de durmadan para gönderiyormuş. Çok yazık... Nasıl gerçek yüzlerini görmüyor... benim eşimde aynı öyleydi, kontor al para yolla, ayakkabı ali pijama al, bayramda tatlı yapcam ceviz al gönder, bilet al, al da al... Ama ipleri aldım elime, ailesinin gerçek yüzünü Allahtan gördü. İnşallah senin eşin de görür. Senin ahının olduğu takılar elbette bir şekilde onlardan çıkar.

inşallah ve onca laf sokmama rağmen kadın geldi ayakkabısından kotuna tişörtüne kdar aldı.Bana ve eşime..Demek ki çok ta kötü biri değilim :KK70:
Heheheh bükemediğin bileği öpcen demiş
oğluna geçen yol senden geçiyor belli ne etsin
deli bu kız demiştir
kız eşlerimizi öpüp baş üstüne koyalım
bazı adamlar bu kadar laf ettirmezle ailesine

konu sahibi bu kadar şey okudu
valla biz neler çektik canım diikatli davran

Yani nişanlın sorunu iteliyo canım. Bi insan kararlıysa ailesi ile kavga etmeden de çözebilir meseleyi. şimdi bişey söylemeyen ileride sizi onlara karşı koruyabilir mi bilmiyorum Belliki istekleri bitmicek Açgözlü bi aile. Kendini korumayı öğren tatsızlık çıkarsa da çıksın." Oğlan evlendiriyorum " demeyi biliyolarsa şanına uygun davransınlar

A aa... ağzım açık kaldı... Sen sen ol geri kalan takılarına sahip çık. 1 tanesini bile bozdurma ne eşine ver ne de kimseye... Hak işte, eşinin ailesinin hiç bir payı yok... Yukarda demişsin, annen demiş ya bunlar çingene soyundan mı geliyorlar diye.. Seni kendime öyle yakın hissettim ki... Para pul altın kazanılıp alınır ama inan ben düğün videomu izleyemiyorum. Eşimin annesini kendini ortalığa attı şarkı söyle falan, benim akrabalarım hep tuhaf tuhaf baktı, rezil etti ortamı... Hele oynamaları, ne asalet ne kibarlık, deli gibi böyle tuhaf tuhaf...
ayyy düğünden 3 gün sonra ailemin taktıklarını eşim sattı 3 bin yaklaşık gitti kredi taksiti ödedi ...bende sadece zincirim kaldı birde akıtma sonra zinciride istediler yeni geline takacaklarmış kıyameti kopardım eşim onun mehri ben karışmam dedi ailesi neler yaptı neler eşime arkamdan ne laflar söylendi ama vermedim....sonra zaten borç için sattık ... düğündede çok kötü şeyler yaptılar ailemin halaya kalkmalarına izin vermediler kız kardeşime ki evli 3 çocuk annesi kavga etmişler kuzenimi ağlattılar orkestrayı tehdit etmişler ailem kalkarsa müziği kessinler diye pasta vermemişler benim akrabalarıma daha neler neler

deli bu kız demiştir

ama ben haklıyım biliyor o da oo anlatsam roman olur. bizim 2 yılımız oluyor evleneli.8 yıldır tanışıyoruz.Alsın dedim evini de kiraya çıkarım ben..Ama adam dedi.Giriş kattan alacaktı evi ben üst katlardan istedim.O zamn siz yapın ddedi düğünü. ama adam şimdi emekli olacak istanbul dan 2 daire ve diğer oğluna da daire alacak.Size de araba alırım diyor. adam da para bol ama az az veriyor gıdım gıdım.

Ben dürüst olduğum için böyle eşim . Onlar bu kadar açık sözlü değil alttan alttan yapmaya çalışıyor ama olmuyor haksızlar çünki.

yani düğün yapmak onun için söz yapmak gibi hafif kalırdı.

neyse ki ev var elde. şu an değeri bizim düğün masrafının 30 katı

ayyy düğünden 3 gün sonra ailemin taktıklarını eşim sattı 3 bin yaklaşık gitti kredi taksiti ödedi ...bende sadece zincirim kaldı birde akıtma sonra zinciride istediler yeni geline takacaklarmış kıyameti kopardım eşim onun mehri ben karışmam dedi ailesi neler yaptı neler eşime arkamdan ne laflar söylendi ama vermedim....sonra zaten borç için sattık ... düğündede çok kötü şeyler yaptılar ailemin halaya kalkmalarına izin vermediler kız kardeşime ki evli 3 çocuk annesi kavga etmişler kuzenimi ağlattılar orkestrayı tehdit etmişler ailem kalkarsa müziği kessinler diye pasta vermemişler benim akrabalarıma daha neler neler

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Diyecek söz bulamıyorum Allah yardımcın olsun.

deli bu kız demiştir
Benim eşimde ettirmez şahsen.ama tebrik ediyorum özgüveninden dolayı ben o kadar açık sözlü değilimdir

Allah sabır versin... sorusturdunuz mu ailesini hiç soruşturun derim bi. Biz gelin verdik oraya vermez olaydik hherkes bir değildir belki ama bizim tecrubemizde pek yi değil :110: kız doğumdan çıktı , kayinvalidesi almış kızın cuzdanindan para harcıyor falan. Doğumdan sonra geldi kızın başına memelerini sıkıyor devamli süt var mı süt var mı diye. Çok acayip insanlar

Benim eşimde ettirmez şahsen.ama tebrik ediyorum özgüveninden dolayı ben o kadar açık sözlü değilimdir

bende kendi aileme ettirmem ama haksızlar sa sesim çıkmaz.. Sene de 2 defa evlerine gideriz. Bayramlar da 2 gün kalırız.Onda da ağlarım annemi özledim diye.Gelin bura da yaşayın bile diyemezler yani. Bir tek aldığı ev var onu da isterse geri alsın.

:KK67:eşini dövesim geldi sinir oldum
sen bunun bi dersini ver bi ara:eek:
Rabbim versin dersini ya stresten dış gebelik oldu iç kanama geçirdim zar zor hastaneye yetiştirdi çektiğim acıları gördü ne stres yapıyon olan sana oluyo dedi rahat yani

İnan nası gözüm korktu. Herkesin basını geliyormus demekki. Cok sagolın gec kaldım mı bilmiyorum ama daha dikkatli dvranıcam artık

Daha dikkatli davran. Nişanlınla aranı güzel tut. Bu bizim yatırımımız olacak kurduğumuz yuvaya katkımız olacak vs diye gaza getir. Eşin senden taraf olursa zaten herşey yolunda gidiyor. Kimsenin karışmasına izin verme. Düğün öncesi hiç şu kadar altın al bilezik al demedim eşime, elindeki parayı bileziğe yatırttım, başta masraf olmasın diye set istemedim ama annesinin yaptığı bir ayıp yüzünden işi inada bindirdim düğün arefesi set te aldırdım. O günler geçti gitti. İyi ki altın aldırmışsın, bak nasıl değerlendi ben olsam parayı çar çur ederdim şimdi diye bana teşekkür ediyor. Tatlı dille, nişanlını yağlaya ballaya hallet işini :)

Kesinlikle geline takılan altınlar alınmaz demek ki paraları yok bu açığı böyle kapatmaya çalışıyorlar sanada gelenek diye yutturacaklar !

Tabi nişanlından annemin babamın paraları yok diyemlyor ,
gerçekleri saklıyorlar , senin onlara tavır alman gayet normal ,
seni aptal yerine koymalarını kim olsa alınır ,
bu konuyu annene ve babana açtın mı? Onlar ne diyor ? Çok merak ettim

ve sen hala evlisin öyle mi:KK57::KK57::KK57::KK57:

Back