- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.230
Valla gecen sene temmuzda evlendim benim esimin tarafininda durumu yoktu babasi 40.000 tl ye yerini satti 35.000 verdi bize ki takida dahildi ama biz durumu olmadigi icin evin esyalarini 1 sene once aldik oturma odasi yatakodasi yemek masasi alduk 19.000 tl aylik taksiti 2ye bolduk odedik dugunden once dugun salonunu erken tuttuk 7.500 tl verdik kir dugunu yaptik kina salonu organizasyon dahil 3.500 tl verdik gelinlik kina elbisesi nikah kiyafeti ozel dikildi bende kaldi bindalli ozel dikildi kiralikti toplam 4.000 tl verdik 1 sene oncesinde kapora verdim Fiyati sabitledim o gelen 35.000 dugun salonu bilezik ve 5i 1 yerdeye gitti set istemedim ev almak istiyoduk cunku seti bozdurunca zarar edicektik cok sukur evimizi aldik onumuzdeki ay tasiniyoruz Allahim size de nasip etsin keske evlenmeye karar verdiginizde baslasaydiniz biseylere biz bu yuzden 1.5 sene nisanli kaldik herkes uzatmayin nisanlilik uzun surmez dedi kimseyi dinlemedik haa bu arada istedigin kadar planli programli harca o parayi yinede son dakika bisey cikicak mesala ben esimin ve kendi maasimdan toplam her ay 1 gram aliyodum dugunden 1 gun once bozdurduk evdeki hesap carsiya uymadi