Düğün İçin Başka Şehirden Gelen Kaynımın Eltimin Benim Evimde Kalması.. !!

Benim düğünümde kayınvalidemler annemin komşusunda kaldı. Diğerleri akrabalara paylaştırıldı. Yeni gelin evinde kalınmaz. Bunu nişanlının düşünmesi lazım

Evlilik kumar derler ama birazda kisi kendi akli fikrini kullanacak, diger konunada baktim. Daha 22 yasindasin tatlim bu adamla bir omur gecirebilecegini dusunuyor musun?
Daha dusuncelerini soylediginde adam parliyor bagiris cagiris bir ton laf. Oturup iki kelimenin belini kirabilecegini saniyor musun?
Kendinize yazik etmeyin hayatta hicbir sey icin gec sayilmaz. Hele 22 yas icin hic sayilmaz.

eltiler kıskançtır büyük kısmı;
ben olsam düşünürdüm ya eşyama zarar verirse,sağda solda ıvır zıvır muska büyü bırakırsa,
ama daha kötüsü ben kullanmadan benim evimi kullanacak benim yatağıma yatacak ki tuvalet banyo mutlaka kullanacak. belki yerleştirdiğin kıyafetleri bile.mutfakta da bişeyler yiyip içecek sonuçta ortalığı batıracak dağıtacak ve düğün günü attaaa.
gelinlikle geleceğim tiksine tiksine onların pisliğini temizleyeceğim. dağınıklığını toparlayacağım.
canım eğer sen hakkından gelemiyorsan annene durumu açıkla uygun dille anlatsın. uğursuzdur vs.

Düğün gecesi nerede kalacak bu insanlar peki ???
Yine sizin evde değil herhalde ?

bari çeyizleri serseydin evinizde kalmazlar evimde çeyiz serili. başka zaman kalin ben bile oturmadim de... ne işi var daha gelin bile girmedi ilk eltinizi mi sokuycan evinize. sakin izin verme!!!

Hak verdim sana evlendiğin ilk gün elalemin evinde ne işi var

anlayışsızlık

başka çözüm bulsunlar

Kocan bi otele parayi verecek abisine de abicim sizin icin cok guzel otel ayarladim bizim evde biz yokken ne nerde bilemezsiniz rahat edemezsiniz burda size rahat edeceginiz bi yer ayarladim diyecek. Daha da olmadi artik su borusunu mu patlatirsinuz evde elektrigi mi kesersiniz..ne bicim insanlar var ya.

aynı olay benim de başıma geldi .Kaynanam ile kocam yani o zamanki nişanlım biz evlenene kadar 3 gün yeni gelin evinde kaldılar.Ben de çok sinirlenmiştim ama ailem benim sinirimi dizginledi.Mantıklı düşününce de onları bozmadım.Sağolsun kayınlar ve görümcelerin hiçbiri kadını almamıştı çünkü.Bir de ben tekme vurmayayım dedim.İyi de yapmışım.Nişanlılık evlilikten bile zor bazen.

çıldırıyorum su an inan ki sinirlerim çok gerildi.. napacamı bilmiyorum.. nişanlımın evi dururken kolu komşuda mı kalınırmış lafa bakarmısn ya
hiç çıldırma sakince al kaynananı anlat olmaz öyle komşular dururken akrabalar dururken gelin evi açılmaz de güzelce anlat şekerim şimdi çıldırman kimse için iyi olmaz

Sen haklısın. Normal bir yatılı kalması değil bu.
Gelin evine yatılı misafir girmez. Öyle olsaydı siz kalırdınız daha normal olurdu.
Nişanlına kesin bir dille söyle.

buraya yazmadan önce abarrtımı düşünüyodm ama ne kDAR haklı oldumu gördüm ..
Canım beni ilgilendirmez banane ne yapıyorlarsa yapsınlar şeklinde konuşma sakın nişanlınla. Ben o eve gelin olarak girmeden önce başkasının kalması beni üzer de. Kendi ailenden falan örnek ver benim abim ablam teyzem Vs. Kalmak istese de izin vermezdim de.

İlla diretirse de kendi akrabalarından birileri de gitsin kalsın! Ben de yer bulamadım otele göndermiyorum o zaman hep birlikte kalsınlar de! Ev batacak madem onlar da huzurla kalmasın!

İyide yani kayınvaliden nerde kalacaksa kızı oğlu orda kalsın. Anlamadım ki düğün sahiplerini yer kalmayacak kadar kimler gelecek.
Bence siz yakın gördüğünüz akrabanız, arkadaşınız birisinden rica edin onları misafir olarak ağırlasınlar. Komşumuzun düğününde annem gelinin amcalarını ve eşlerini 2 gün misafir etmişti. Nişanlınıza değil de kayınvalidenize söyleyin "anne, abim, yengem, ablam orda kalsın çok rahat ederler" deyin.

otel apart gibi yerler ayarlanabilir yada tanıdıklarınıza rice edersiniz eltinlerde çok anlayışsızmış gerçekten nişanlınlada tatlı dille konuş annenlerle falan umarım sorun çözülür ben 8 yıllık evliyim 19 yaşında evlendim çocuk yaşşta ama benim eşim olgun bir insan benim söylememe bile fırsat vermedi yemeklerini lokantada yediler misafirler dğün oldu ve gittiler kalma söz konnusu olsaydı otel ayarlardı sağolsun

Düğün kendisinin ama geleceklere yer hazırlamak gelinin işi değil. Bunu kaynana kayınpederin halletmesi gerekirdi. Halledemezlerse de onların sorunu. Konu Sahibi bunu kasdediyor

Sanirim diger yorumumu okumadin. Bencede hakli ama uslup yanlis

Bunu yazmistim

çıldırıyorum su an inan ki sinirlerim çok gerildi.. napacamı bilmiyorum.. nişanlımın evi dururken kolu komşuda mı kalınırmış lafa bakarmısn ya
O ev artık nişanlının evi değil ikinizin evi. Erkekler anlamaz tabii yeni gelin evine nasıl heves eder. Onlar için yatak odası, tuvalet, mutfaktan ibaret. Çok kırılacağını ve seni buna zorlarsa hiç unutamayacağını söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…