Düğün İçin Başka Şehirden Gelen Kaynımın Eltimin Benim Evimde Kalması.. !!

ayy ben sizin yerinize daha çok çıldırdım arayın kvdenizi ben evimde kimsenin kalmasını istemiyorum otelde kalsınlar otel masraflarını ben ayarlarım deyin geçin karşıya eğer net tavrınızı koymazsanız eşiniz böyle her şeyi size sormadan yapma eğilimde bulunacaktır size neden sormuyormuşta dış kapının mandalı gibi sadece haber ediyor sanki bi onun evi.ay çok sinirlendim.

Burdan taa gökyüzüne kadar haklısın! Senin gelin olarak kalmadığın evde kimse kalamaz. 100'er TL versinler otel ayarlasınlar. Anahtarını al ve kesinlikle kabul etme. Nişanlına söyle o da etmesin, kendi halletsin ailesiyle snei katmasın.
Oldu olacak gelin yatağında yatsınlar hatta.

ay çok saçma okurken sinirlendim sakın müsade etme böyle
birşeye öle düşüncesizlik mi olur yeni gelin gireceği eve
nerde görülmüş kalınıcağı tavrını koy sakın sakın..naişanlına söle
yengesine sorsun bi bakalım böle bişeyi o kabul edermi yengenin yerinde ben
olsam önce ben kabul etmezdim düşünürdüm baştan tavrını koymazsan daha sonra
çok üzülürsün cnm kavga da etsen gerekirse de et yani söle olmaz diye.hiç mi akrabaları yok ayrıca kalabilceği gerekirse ben annemin evinde ağırlayım de.

direk eltinle iletişime de geçebilirsin
ah yengecim annem sizi evine almıyormuş sanırım gelin evinde de gelin olmadan kalınmaz ayıp millet annemi çok ayıplar oğlunu evine almıyor diye tam da düğün üzeri .sizin adınıza üzülüyorum kusura bakmayın.benim düğünüm sebep oldu buna ama ....
sonrası allah kerim

doğru değil senin evinde kalınması
nişanlına bunu tatlı dille anlat
bunu onların düşünmesi büyük saygısızlık

bu kaynanaların gelinlerinin heveslerini kursaklarında bırakma meraklarını hiç anlamıyorum. ağırlığını koy canım sakın ha sakın bu duruma izin verme. bir sürü akraba evi var elbet birinde kalır. imkansız ama diyelim on evin onu da insan doldu o zaman gider otelde kalırlar. bu durum kaynananın gıcıklığından başka bişey değil

Gitsin otelde kalsınlar yahu yer mi yok?
Kaç düğün gördük hiçbirinde evlenecek çiftin evinde kalınmadı.
Kalınsa olay çıkardı muhtemelen
Öyle saçma şey mi olur?

bende kesinlikle izin vermezdim.

Memlekette otelmi kalmadi da sizin evde kalcaklar.

Nisanliniz anlamiyorsa kendi annenize ve babaniza söyleyin onlarda esinizin ailesiyle konussun. Olmadi kaynananiza gidip siz söyleyin.

Ben dert etmezdim ama herkesin düşüncesi farklı.
Başka akraba falan yok mu?

ağabeyim evlendi. başka şehirdeydi.oraya yerleşmişti.
biz, akrabalar otelde yer ayırttık. düğün sonrası otele geçtik. ertesi günde paşa paşa uçağa binip istanbula döndük. olması gereken budur

kesinlikle kalmalarına müsade etme...bu şekilde düşünülmesi bile çok çok saçma!!!

ohaaa asla izin vermezdim.

yok devenin nali !!!!
sizin eve gelene kadr bin tane secenek var yahu.
bence nisanliniz dusuncesizligine soylemis,anne -babasi bilse musade etmez (ins)

Hiç çekinme tatlim, otelde kalmalarini söyle. Onlar erkek tarafi. Boyle seyleri kendileri dusunmeli. Madem dusunmuyorlar sen Bi otelden yer ayirt, gidip kalsinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…