- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
vallahi acayippp şanslısın ya:) diyorum ya ben aptallaşmıştım. okul hayatım mahfolmuştu.Nasıl güzel bir yorum! Çok teşekkür ederim.
Okuduklarım çok mutlu etti benii. Umarım dediğiniz gibi olur herşey.
Tüm çektiklerim ileri de kızıma destek olmak için :)
İnşallah bugünler geçecek.
Ales'e girdim zaten okulum biter bitmez yüksek lisansa başlayacağım kısmetse.
Tekrar tekrar çok çok teşekkürler yorumunuza :)
kariyerine kendini verip onunla teselli bulabilecek güçte olman inan bana çok büyük bi şans:)
valla bence öyle:) benim çok güzel bi hikayem var mesela:) annem bana ilk aşk acısını anlattığında yakınlaştık annemle. o gün bağımız güçlendi yakın hissettim bambaşka bi hukukumuz oldu onunla.
bu çok özel bişey ve herkese nasip olmuyor böyle bişey.
yaşanmışlığın olmayabilir ama bir insana kafayı takmak bile zor. demek ki içinden bişeylere hitap edebilmiş. güzel şey..
geçen gün benden sonra çıktığı kıza baktım:) arkadaşı nişanlanmış arkadaşlarını da stalklamıştım

resmine bakarken canın yanar belki ama vay beeeee de gül:) çok şey değişiyo dalgaya alınca:)
ondan sonra başkasını bile sevdim:) tekrar sevemem diye düşünme sakın. seviliyo. onun için de acı çektim

bu senin gönülden sevebildiğini gösterir. acı olmasa ne anladım? ne yani olsa da olur olmasa da diyecek kadar önemsizse bu adam gerçekten sevmiş miyiz? tabii ki bir iki ayda geçmeyecek. geçer mi hiç? zaman dediğin su gibi. iki ay nedir?
ben 3 senede atlattım onu. hastalıklı bi süreçti senin gibi güçlü olamadım. geri döndüğünde bana okulumdan dem vurup canımı yaktı. vay eşşek senin yüzünden düşmedim mi bu hale diyemedim:)
kimse hayatını ertelemeye değmez. belki de allah potansiyelini ortaya çıkarıp hak ettiğin yerde olabilmen için, onu hayatından çıkarmıştır senin? ümit etme artık diye evlendi barklandı bak. ayağının altından çekildi fena mı?
gelir mi gelmez mi diye beklemekten iyidir emin ol.