Adam sevmese niye evlensin kendinizi daha fazla kandırmayın ve yolunuza bakın derim.
Ben sevdiğine inanıyorum zaten çevremdekiler inanmıyorlar. Benim öyle bir düşüncem yok. Amacım da o zaten bunun için çabalıyorum. Teşekkür ederim mesajınız için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam sevmese niye evlensin kendinizi daha fazla kandırmayın ve yolunuza bakın derim.
Bu siteye üye olma nedenim sevdiğim kişiydi. İlk konumda onunla alakalıydı. İsteyenler okuyabilir. Üstünden 2.5 sene geçti ve yine konum o. Ben 2.5 senedir bir şekilde tekrar oluruz diye, daha doğrusu çok sevdiğim için kendimi buna inandırarak onu bekledim. Arada bir iki mesajlık konuşmalar geçti ama hiç bir zaman onu rahatsız eden biri haline gelmedim.
Seven kişiye sevdiğinin susması bile bir umuttur derler. Gerçekten öyle oldu. Ne kimseyle görüşebildim ne de konuşabildim. Zaten tempolu geçen bir okul hayatım olduğu için, derslerime yoğunlaştım, alanımla ilgili projelere işlere katılmaya başladım. Ama bunların hepsi olurken bile aklımda o vardı hep bekledim. Ne kadar çevreme " çok yoğunum ilişki yaşayamam" desem de içimde hep onu bekleyişlerim vardı. Uzaktan seviyordum ama bu bile yetiyordu.
Bir kaç gün önce whatsapp profil resmini değiştirdi. Girdim ve baktım. Düğün davetiyesi. İki hafta sonra evleniyor. Ona kızmıyorum tabii ki. Yapması gerekeni yapmış hayatına devam etmiş. Çevremdeki herkes bana mantıkla evlenmek için geldiğini sevmediğini söylemişti 2.5 sene önce, sitedekiler dahil. Ben inanmamıştım. Sanırım haklıydım. Çünkü niyeti gerçekten evlenmek olsa bu kadar beklemezdi. Daha önce evlenirdi.
Öğrendiğim günden beri yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum, ruh gibiyim. Tepkilerim bile azaldı. Sanki dışarıdan kendimi izliyorum. Onunla birlikte kurduğum her hayalde yanında başkasının olacağı fikri kalbimi paramparça ediyor. insanlarla konuşurken kendimi dışardan izliyor gibiyim, sanki konuşan ben değilim.
Tek değişmeyen şey ona olan sevgim. İki hafta sonra onu tamamen kaybetmiş olacağım. Bu düşünceyi kabullenemiyorum. Bu saatten sonra kendimi iyileştirmeye çalışmaktan başka çarem de yok.
İnşallah hep mutlu olurlar iki cihanda da bunu diliyorum. Onun mutsuz olmasını istemem ama kendime yardım edemiyorum. İki hafta sonra evli bir adamı seveceğim fikri bile kendimden rahatsız olmama neden oluyor. Ama yine de bitiremiyorum. Gözlerimde hep yaş var. Allahım daha büyük acılar vermesin ama bu yaşımda böyle bir imtihan yaşamayı hiç beklemiyordum.
Arkadaşlarım belki biri tanıştırdı fikirleri uydu evlenmeye karar verdiler ( benden öncede böyle birşey denemiş anlaşamayınca sözü atmışlar) uzun süreli yada sevgiye dayalı bir evlilik değildir diyorlar ama bunun bir önemi yok. Sonuç olarak evleniyorlar.
Sizinle sadece hislerimi paylaşmak istedim. Kendime iyi gelmeye çalışıyorum ama olmuyor. Bunda da vardır elbet bi hayır diyorum ama yine de canım yanmaya devam ediyor. Sabreden muradına ererdi hani diyorum. Susuyorum sonra isyana girer diye. Sadece bana dua edin bu imtihansa benim için eğer hakkımla geçeyim. Canım çok yanıyor daha ne kadar dayanabilirim gerçekten bilmiyorum çünkü.
Okuyan herkese teşekkür ederim..
Rica ederim ama sosyal hayatın veya okul hayatının yolunda gitmesi takıntı olmadığı anlamına gelmez. 2.5 yıl içsel olarak bittiğine hiç inanmamışsın , hep bir umut aslında başka birini hayatına koymuş olsaydın çoktan yoluna bakmıştın. Şöyle bir sonuçta çıkıyor aşırı bağımlı bir tipsin o insandan duygusal anlamada kopamadığın için ! Şunu da merak ediyorum babanla aran nasıl ? İlk sevgilin mi ?
Yardım aldım zaten yani bu konuyu tek başıma halledemediğime inandığım an gittim. Ama danışmanlık aldığım danışmanım da bunun zaman içerisinde geçeceğine inandırdı. Çünkü gerçekten sağlıksız bi durumum yok kalp ağrım dışında hayatımda. Öneriniz için yine de teşekkür ederim.
içimi yaktın..
aynı şeyleri yaşadığım kişi şuan zerre kadar umrumda değil çok sıkıldım ondan. ama evlenmedi henüz. evlenirse canım belki yanar ama hayatımda biri varken umrumda olmaz. yalnızlıktan sarıyorm heralde.
şuan projelere okuluna odaklanabildiğin için çok ama çok şanslısın. kendine yatırım yapmaya devam et bu şekilde.
bi süre sonra inanılmaz sıkılıyosun istesen de acı çekemiyosun.
bu arada bence günlük tut. ilerde gülümsetiyo çok güzel şeyler yazarsın bu hisle:)
ben öyle şeyler yazmışım ki şuan okuyup okuyup vay be diyorum:) şuan yazamam mesela:)
aşk güzel acı güzel. bu kadar derin acı duyman çok derin bi aşk yaşadığını gösterir. şanslısın, şanslıyız.
ölüp gidicez. yarın öbür gün birini seviceksin. bi kızın olucak farz edelim. kızın aşık olup ümitsizliğe düştüğünde ya da aşktan korktuğunda anlatıcak büyük bi hazinen var.
güzel yanını gör, canını yakma.
aşk güzel, acısı baş üstüne. ama sakın kendini salıp eğitimini işini bırakma.
sen okuluna eğilmişsin çok şanslısın şuan ne kadar imrendiğimi ifade edemiyorum ben yapamadım. ve hala istediğim yere gelemedim.
keşke ben de hırsımı okulla projelerle atabilsem kafamı onlarla dağıtabilseydim. aptala döndüm çok acınasıydı. noldu? ondan sıkıldım, acıdan sıkıldım, okulum yattı. pehhh.
değer miydi? asla..
okula devam. yüksek lisans doktora cart curt hepsini yardır. zamanla kendinle gurur duyucaksın.
(İnşallah hep mutlu olurlar iki cihanda da bunu diliyorum. Onun mutsuz olmasını istemem ama kendime yardımedemiyorum. İki hafta sonra evli bir adamı seveceğim fikri bile kendimdenrahatsız olmama neden oluyor.)
Bu paragraf bile senin ne kadar karakterli kişilikli biri olduğunu gösteriyor..
Burda bu tarz olaylarda binbir beddua okurken senin böle söylemen cok hoşuma gitti ve bian senin için dua ettim rabbim bambaşka biriyle karşılıklı kocaman bir aşk nasib etsin ve bu aşkta hep yüzün gülsün belki yuvanda belki çocuklarınla kim bilir.. rabbim yaşatsın tüm bu güzellikleri o temiz kalbine..
Yapmayın daha sağlıksız ne olacak hayatınızda? 2 buçuk yıl. 2 koskoca yıl hayatınıza kimseyi almamışsınız, bir anının peşinden koşmuşsunuz. Hala 2 hafta sonra evli bir adamı sevmekten bahsediyorsunuz. Sağlıksız olarak nitelendirmek için daha ne yapmış olmanız gerekiyordu?
Zor bu konu.Benim konuma da bak.Zamanla daha iyi olacaksin.Ama cok zordu ilk zamanlar.Simdi" mutlu olamazdik " diye kendimi inandirmata calisiyorum.Aslinda kiyamadigim sey belki mutlu olurduk dusuncesi
.Insan sevince olumsuzu daha az dusunuyor.Allah bize onla mutlu olamayacagiizi gostersin ve unuttursun insallahDaha iyilerini nasip etsin duasiyla..
Yasin gencse kimler kimler olur.Ben napayim.?:)
canim benim az degil sen bu adamsan ayri kalsanda dogal olarak 2.5 yildir zihninde yanundaymis ssnki senle yasiyor gibiydi . bu gunlerde gececektir .yapman gereken olayi daha fazla dramatiklestirmemn .bir hafta anneni aramayinca bir cok sey yasamis oluyor annen. yada baska biri uzaktaydin konusmadin kim bilir o adam neler neler yasiyordu . bugunlerde gecer Rabbim karsina oyle birini cikarirki iyiki olmus dersin. yada durup dusunup ya zaten olsada biz yapamazmisiz dersin. yada dersinki iyiki baska biriyle baslamadim o bahane oldu ama belkievlenecegin adami bulirsun uzulmeBu siteye üye olma nedenim sevdiğim kişiydi. İlk konumda onunla alakalıydı. İsteyenler okuyabilir. Üstünden 2.5 sene geçti ve yine konum o. Ben 2.5 senedir bir şekilde tekrar oluruz diye, daha doğrusu çok sevdiğim için kendimi buna inandırarak onu bekledim. Arada bir iki mesajlık konuşmalar geçti ama hiç bir zaman onu rahatsız eden biri haline gelmedim.
Seven kişiye sevdiğinin susması bile bir umuttur derler. Gerçekten öyle oldu. Ne kimseyle görüşebildim ne de konuşabildim. Zaten tempolu geçen bir okul hayatım olduğu için, derslerime yoğunlaştım, alanımla ilgili projelere işlere katılmaya başladım. Ama bunların hepsi olurken bile aklımda o vardı hep bekledim. Ne kadar çevreme " çok yoğunum ilişki yaşayamam" desem de içimde hep onu bekleyişlerim vardı. Uzaktan seviyordum ama bu bile yetiyordu.
Bir kaç gün önce whatsapp profil resmini değiştirdi. Girdim ve baktım. Düğün davetiyesi. İki hafta sonra evleniyor. Ona kızmıyorum tabii ki. Yapması gerekeni yapmış hayatına devam etmiş. Çevremdeki herkes bana mantıkla evlenmek için geldiğini sevmediğini söylemişti 2.5 sene önce, sitedekiler dahil. Ben inanmamıştım. Sanırım haklıydım. Çünkü niyeti gerçekten evlenmek olsa bu kadar beklemezdi. Daha önce evlenirdi.
Öğrendiğim günden beri yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum, ruh gibiyim. Tepkilerim bile azaldı. Sanki dışarıdan kendimi izliyorum. Onunla birlikte kurduğum her hayalde yanında başkasının olacağı fikri kalbimi paramparça ediyor. insanlarla konuşurken kendimi dışardan izliyor gibiyim, sanki konuşan ben değilim.
Tek değişmeyen şey ona olan sevgim. İki hafta sonra onu tamamen kaybetmiş olacağım. Bu düşünceyi kabullenemiyorum. Bu saatten sonra kendimi iyileştirmeye çalışmaktan başka çarem de yok.
İnşallah hep mutlu olurlar iki cihanda da bunu diliyorum. Onun mutsuz olmasını istemem ama kendime yardım edemiyorum. İki hafta sonra evli bir adamı seveceğim fikri bile kendimden rahatsız olmama neden oluyor. Ama yine de bitiremiyorum. Gözlerimde hep yaş var. Allahım daha büyük acılar vermesin ama bu yaşımda böyle bir imtihan yaşamayı hiç beklemiyordum.
Arkadaşlarım belki biri tanıştırdı fikirleri uydu evlenmeye karar verdiler ( benden öncede böyle birşey denemiş anlaşamayınca sözü atmışlar) uzun süreli yada sevgiye dayalı bir evlilik değildir diyorlar ama bunun bir önemi yok. Sonuç olarak evleniyorlar.
Sizinle sadece hislerimi paylaşmak istedim. Kendime iyi gelmeye çalışıyorum ama olmuyor. Bunda da vardır elbet bi hayır diyorum ama yine de canım yanmaya devam ediyor. Sabreden muradına ererdi hani diyorum. Susuyorum sonra isyana girer diye. Sadece bana dua edin bu imtihansa benim için eğer hakkımla geçeyim. Canım çok yanıyor daha ne kadar dayanabilirim gerçekten bilmiyorum çünkü.
Okuyan herkese teşekkür ederim..
canim benim az degil sen bu adamsan ayri kalsanda dogal olarak 2.5 yildir zihninde yanundaymis ssnki senle yasiyor gibiydi . bu gunlerde gececektir .yapman gereken olayi daha fazla dramatiklestirmemn .bir hafta anneni aramayinca bir cok sey yasamis oluyor annen. yada baska biri uzaktaydin konusmadin kim bilir o adam neler neler yasiyordu . bugunlerde gecer Rabbim karsina oyle birini cikarirki iyiki olmus dersin. yada durup dusunup ya zaten olsada biz yapamazmisiz dersin. yada dersinki iyiki baska biriyle baslamadim o bahane oldu ama belkievlenecegin adami bulirsun uzulme
aminn emin ol bugunlerde gececek .hatirla gecmiste nelere aglafigini uzuldugunu hepsi geldi gittilerİkimizin hayatına çok değişmiştir buna eminim. Hatta ara sıra düşünürdüm gelse tekrar anlaşabilir miyiz çok zaman geçti belki değiştik belki eski etki olmayacak aramızda diye.
İnşallah dediğiniz gibi olur. Herkes için hayırlısını versin Rabbim.
Eğer başkasına ait en ufak bir ilgim olsa o kişiyi hayatıma alırdım. Onunla karşılaşana kadar da yalnızdım uzun süredir. İki hafta sonra evli olacak bir adama karşı duygularım olduğu için rahatsız hissettiğimden bahsettim. Haklısını her bakımdan kendimi geliştirip kalbim için birşey yapmamak da kendime bir zarar ama bazen mantıkla hareket etmek zor oluyor. Ve bir süre sonra bu yalnızlığa alışıp hayatınıza böyle devam ediyorsunuz. Yorumunuz için teşekkür ederim. :)
canım ya okurken inan ki yaşadığın üzüntüyü resmen hissettim.
gerçekten acı ama yine de şükür edeceğin çok şey var bunları da unutma.
benim asıl sormak istediğim, bu geçen 2,5 yıllık zaman zarfında olması için yeniden başlamak için , onun kalbine girmek için çaba göstermedin mi? ya da gösterdin de olmadı mı? yoksa gurur mu yaptın, yani bu kadar severken keşke gurur yapmayın onu kazanmaya çalışsaydın diye düşünüyorum. tabiki artık olmuş bitmiş ama bu benim aklıma takıldı
Zaten deneyeceğim. Çok haklısınız.Terapiye ne zaman gittiniz de zamanla geçer dedi merak ettim. Bence yeniden gitmelisiniz. İnsan bazen sorunlarını kendisi çözemiyor. Tecrübeyle sabit.
100 yıl yaşayacaksınız diyelim. Hayatınızın %2.5u bir anıyı sevmekle geçmiş. Yaşamak çok değerli, siz değerlisiniz artık kendiniz için iyi bir şeyler yapın. Aşk hayatınıza devam etmek için tüm engelleri aşmaya çalışın.
2 hafta sonra düğünü olanlar dikkat edin zira bu Ada'm sizin kocanız olabilir
Fazla bağlandığım doğrudur. Ama ben kimi düşünsem içim almadı.
Babamla ilişkim gayet bağlıyızdır. Yani babamdan korkmam ama saygı duyarım. Çok güzel vakit geçiririz çocukluğum da sayesinde çok güzel geçti. Babasız büyüdüğü için çok düşkündür bize.
Ve ilk sevgilim de değil. Lise aşkım olmuştu![]()