Düğün ayrılık

adam sana blöf yapmış, umarım geri adım atmazsın. geri adım atmazsan o sana geri döner, orda da geri adım atma. deli misin şimdiden bunu yapan evlenince sana hayatı zehir eder. bi ömür boyu hem de bak bi iki gün değil bi ömür. sen onun sevgilisi değil bankasısın. ayy allahım bekarken birktirdiğim parayı benim anama babama haram edecek!!! hoşt köpek der tekmeyi basarım. senin ayrılman gerekirken adam senden ayrılmış. sende buna üzlüyorsun. bak bide ailemle tanıştırdım napcam. yarın nişanlanırsan sen bu seferde nişanlandık napcam dersin. bu hayat senin yahu.

simdiden boyle yapiyorsa senin maas kartini felan alir sana da kurus koklatmaz.boyle adi bir adamda ne buldunda uzuluyon.seni bir gram umurdamiyor gozunde parali iscisin onun isteklerini yerine getirmek icin varsin hayatta

konu sahibi el atmisken benmde borclari odesin boyle gelin her aileye nasip olmaz ahshshsj.seni soyarlar kizim haberin olsun.deger goren kadin halleri degil.

Kadın erkek rolleri değisti artık bu nedir ya erkeklerde gurur onu kalmamış. Evlenmeden bu kadar gurursuz adamla evlenseeniz neler olur bence bir düşünün.

Senin paranı nasıl senin ailene haram edebilir adamdaki para hırsına bak böyle insanlar tam tekme tokat dövülmelik yemin ederim. Bir saniyenizi daha heba etmeden engelleyin ve bu paragöz insanı bir daha hayatınıza almayın. Bir de lütfen ailenize verdiğiniz parayı bir daha hayatınıza giren kişiye söylemeyin

İnşallah ayrıldınız bu nisanliya değil ailesine bile bakarsınız onun kafasıyla.Ne münasebet ondan önce biriktirdiğiz parayla araba alıp onu ortak etmek ne münasebet bedelli parası ödemek çok aradinizmi bu kişiyi bu kadarmi evlenmeye mecbursunuz . Sakın diyorum daha iyisi çıkar karşınıza sizi maddi olarak bir basamak olarak görüyor izin vermeyin ayrıca denk değilsiniz ayrılın.Hayatinizin hatası olur bu evlilik bu kişi.Evlilikte bile senin benim oluyor valla evlilik iyi evlilik değilse herkes bir yorganın peşine düşüyor bosanirken misal eee normal hicbirseye kolay sahip olunmuyor artık sevgi diye evlilik diye kimsenin mali danışmanı olmayın.Kimseye paranızı yedirmeyin pişman olursunuz.Sakin dönmeyin bu kişiye Zerre izan varsa sizde yoksa iyi yer paranızı görürsünüz malı mülkü yapar sonrada size bay bay .İyide siz baya tercih edilmeyen birimisiniz afedersiniz çünkü buna uzulmenin başka izahı yok .

O parayı haram ediyorum ailene dedi.
Pardon da ona ne ya sizin üzerinizde nasıl böyle bir hak idda edebilir? Sizin kendi çalışmış hak ettiğiniz paranın hesabını soruyor farkında mısınız öfkeleniyor falan. Yaşadıklarınız yaşayacaklarınızın teminatıdır. Şükredin yaşadıklarınız fragman korku filmine geçmeden bitmiş bu iş .

sen kimsin köpek benim paramı benim aileme harm ediyorsun yamuk deseydin

Ay sadece zamane erkekleri mi bazilarini tenzih ederim ama kızlarda garip görmeden aşk yaşamalar eziyeti sevgi sanmalar her hakarete Yarabbi Şükür deyip durmalar

Terk edildim diye üzülmeyin sizin bu sevgiliden bir sürü var her kadın programında var böyle kadından para isteyen sürüsüne bereket yani gene olur böyle biri isterseniz bunlar bulur sizi hiç zor değil yani

Geri dönmeye kalkarsa inanma sakın bu adamın amacı seni sömürmek

Durumu iyi olmayabilir, bileziğin gramı adeti gücünün yettiğince yapılır. Eşya almak, ev tutmak iki tarafın da gücü yettiğince yapılır, bu ayrı bir mevzu.
Amaaa bedellinin parasını ödemeye gücü yetmiyorsa gidecek paşa paşa 6 ay yapacak askerliğini. İnsan olan utanır bunun parasını sizden istemeye. Ne münasebet yaa...
Sizin biriktirdiğiniz parada gözü olan, babanız sizin için biriktirdiği halde babanıza göndermenize karışan, bundan sonra göndermeyeceksin diyen adamdan arkanıza bakmadan kaçın. Bu adam sizi değil, sizin ona sağlayacağınız konforu seviyor belli ki. Kaybettiğiniz şey sadece geçmiş 2-3 yılınız olur. İnanın tüm hayatınızı heba ettiğinize değmez. Kurnaz bir de size kendinizi kötü hissettirmeye, sanki siz maddiyaçıymışsınız gibi göstermeye çalışıyor. Düşmeyin bu tuzağa. Hayatınızdan çıktığı için dua edin.

Şumdiden para hesabı yapan geçmiş paranı soran adamdan birşey olmaz benim ablam ablam güzel bir kurumda çalışiyor epey birikmisligi vardı babama araba aldı geri kalanı ile de çeyiz esyalrini hesabında 0 para il evlendi eniştem hic sormadi bile paran varmı yokmu

Ben evlenmeden once kuzenime 10.000€ borc verdim. Kuzenim ben evlendikten sonra geri odeyebildi. Esimde evlenmeden once biriktirdigin parada hakkim yok, o paraya asla dokunmam dedi. Bu sekilde dusunen birine denk gelirsin insallah.

Ben sana evlendigin takdirde olacakları söyledim. Banka kartını hesaplar tek elde toplansın bahanesiyle isteyecek, sen de huzursuzluk çıkmasın diye vereceksin. Kocamdan kendi maaşın alin terin için harçlık dilenmeye başlayacaksın. Yeri gelecek cebinde dolmuş paran olmayacak. Bir sey beğensen parası kocana yüksek gelirse alamayacaksın. Bütün birikimi kendi kazanciymis gibi kendi üstüne yapacak. Evin ihtiyaçlarını yarim yamalak halledecek. Mutsuz ve umutsuz olacaksın, ailen dahil kimseye derdini anlatamayacaksin. Cocuk olacak, çocuğum babasız kalmasın diye bosanamayacaksin. Bir tane hayatın bomboş geçip gidecek.

sen ailene para yolluyorsun. O parayı haram ediyorum ailene dedi
Ben buna niye çok güldüm
Ruh hastası senin paranı senin ailene haram ediyor
Aklıma aşağıdaki abla geldi

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-07-11-31-41-993_com.android.chrome-edit.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 6
Senin parayı hiç etmek için sormuş durmuş, sen de devamlı para para para demişsin.
İkiniz de iş anlaşması gibi ilişki yürütmüşsünüz. Paranı elinden alıp yiyip çekilecekmiş. Sen kendin neden biriktirmiyorsun babaya vermek çok manasız. Allah gecinden versin baban vefat etse kendi parana mirasçı olursun, onu da geçtim kardeşlerinle aran bozulur. İnsanlar miras paylaşırken bile düşmanlaşıyor değil kendi paranı yedirmek.
Bu konudan bağımsız, eşler evleniyorsa kendi paralarını evlilikleri için ortak yaşama harcar anne babalarına vermelerini doğru bulmam. Keza anne babalar da çocuklarını okuttuk diye onların paralarına işlerine çökemezler onu da doğru bulmuyorum.

Siz bu herifle barışırsınız , hala daha o onu dedi bu bunu dedi deyip duruyorsunuz, sizin ağzının bantlı mıydı, fikrim alınmadı ne demek, annenizde garip kusura bakmayın ama, gencecik öğretmen kızına layık gördüğü sevimsize bak, sanırsın kaçırılmayacak kısmette üstüne adama altın takacak bir de ,şaka gibi gerçekten.

ve hala üzülüyorsunuz ayrıldık falan diye öyle mi?
yarın öbürgün pişman olup ağlaya ağlaya gelir sakın barışmayın sakınnnn

ona neymiş sizin bekarlık paranızdan ve onun hiç birikmişi var mı?
eğer yoksa herşeyi sizin paraya göre düzenliyor haspam!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…