hahahaha delinin zoruna bak. senin faranjit ola ola kazandigin parayi ailene haram ediyor.
ama suclu o degil ki. bu adama "hoşşt köpek" demeyen sensin. hala daha sen terketmemissin de terkedilmissin. şaka gibisin.
* bu arada ailesine parayi biriktirsin diye veren kişiyle ben de evlenmek istemezdim çünkü bu kadar mi safsin da anlamiyorsun kendi para yonetimini nasil yapacağından? bugün bekar parasini yonetemeyen yarin evliliğimizde de parasini yonetemez. Boyle seyler benim icin onemlidir. kendi kiz arkadasim da hep annesine verirdi - ben cok harciyorum diye. annesi de hesapta ustune para koyup tl faize koyuyormus ama kardesi evlenirken, araba ev alirken hep tirtiklandi o para. arkadasima neredeyse 7-8 sene "al parani kendi hesabina, TLde birakma altin doviz al salak misin" diye dirdir yaptim. en son ailesinin istemeyecegi biriyle beraber olunca aklina girdim "bak istemedikleri evlilik yaparsan burnun surtsun diye vermezler parani" falan diye fitledim. öyle öyle cekti ki onca yıllık emegi tlde çöp olmus. araba alacak param birikmistir saniyordu, motosiklet alacak parasi bile birikmemis, tlde erimis gitmis zavalli para.
yani benim icin benden once biriktirdigi para hic onemli degil, taktigi altin hic onemli degil (ki es adayim da takmayacak), evi arabasi var mi bu da önemli degil. ama saf mi , kendi parasini guzelce yonetebilecek zekasi var mi cok onemli bir konu. evi arabasi birikmisi olmayanla - kazandığı parayı gezip tozarak güzel bir hayat yasayarak kullanmış bir adamla seve seve evlenirim. ama calistigini ailesine vermis - para yonetimi bilmeyen bir adamla evlenemem