Düdüklü Tencerede Pratik Yemekler :)

Hangi Marka Düdüklü Tencere Kullanıyorsunuz?

• Fissler

• Tefal

• Karaca

• Kormaz

• Termo

• Schafer

• Diğer

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Söylesem belki inanmazsın ama benim 7 tane düdüklüm var

Ben de tupperware delisiyim pilav kabini hiç denemedim ama makarna kabı vardı bende beğenmedim geri verdim.... nasıl kullaniyordun makarna kabini?

Su tuz makarna koyup mikroya veriyorum. Pişince yazdan hazırladığım patlıcanlı biberli acı sostan döküyorum. Ben seviyorum. Bana hediye geldi ama gidip alınacak kadar gerekli bişey değil.

Evet canım pişiyor yıkıyorum tekrar koyuyorum tekrar pişiyor yıkıyorum tekrar koyuyorum

Ama fisslerin küçük kapları da var istersen aynı anda içinde 3 yemek pişermiş ama ben denemedim. Öylece duruyor kenarda.

Benim de ihtiyacim olan bir konuymus harika! 6 aydir korkumuzu yenip duduklusu kaynayan bir ev olduk ama cok az seye cesaret ettik. Butun yaz 7 dk da taze fasulye, 6 dk da kocan misir, barbunya ileSk yasadik. Kisin sadece 1 defa pirasa yaptik 10 dk da suresi iyi geldi hep denemeyle. Esim olmadan asla mutfaga girmiyorum ama ben malzemeleri hazirliyorum ocak yanacagi zaman o geliyor:) fissler in su tepwsinde trafik lambasi gibi olanindan modelini bilemedim simdi kilavuza bakmam lazim : ) ama bize bu model sartmis cunku esim sag olsun altini kismak gereken yerde kismamisti bir defa cabuk pissin diye kirmiziya gecince panik oldu hepten kapattiydi altini, o gunden sonra pisme usulune ses etmiyor pasa pasa:)))

Nohutu neden tuzlu suda tutuyorsun gece?ilk defa duyuyorum. Çok tuzlu olmuyor mu ,tuz koymuyorsun o zaman yemeğe? Çok güzel bir topik olmuş canım. Benim düdüklü tencerem tefal.fakat çok memnun değilim. Sanırım lastiğini değiştirmem gerekecek.sen fissleri kaça aldın?kaç litre?

Ay çok heveslendirdiniz hepiniz beni:))) fisslerin hangi modelini alayım?bana acil tavsiye vericeksin mecbur kac litre alayım?

Ay çok heveslendirdiniz hepiniz beni:))) fisslerin hangi modelini alayım?bana acil tavsiye vericeksin mecbur kac litre alayım?
Selam canım aramıza hosgeldin:)
Fisslerin Vitavit Edition modelini aldım en son tavsiye ederim... bütcene uygun degilse vitaquick de alabilirsin. kaç litrelik olduğuna gelince, kaç kişisiniz?

O zaman 4,5 lt yeterli...
Misafirin yemekli çok geliyorsa 6 lt daha uygun ama
Tefalim yeter misafire.ama ondan da tırstım biraz.patlıcak gb ürküttü beni.günlük kullanım için 4,5 yeter dediğin gb.onu bir araştırayım.çok teşekkürler canım:*

Tefalin hangi modelini kullanıyorsun ve neden tırstın?
10 sene olmuştur alalı.adını hatırlamıyorum. Kapağının fotoğrafını çektım.2 sene kadar önce et mi ,kemik mi ne haşlayacaktım.nasıl olduysa suyunu çok koymuşum.mutfakta da işim vardı allahtan. Baktım sarsılmaya başladı tencere.hemen kapattım altını.sonra fark ettim suyunu çok koyduğumu.o günden beridir düdüklünün başında bekliyorum. Hatta kaynayınca korkudan kapatıyorum altını. Sonra bir daha açıyorum. Kapatıyorum.başında askere döndüm sanki buharını dışarı veremiyor.arkadaşım lastiğini değiştir dedi.anlamadığim için bu işten hiç aklima gelmemişti daha önce.ilk fırsatta değıştırıcem.fisslere de baktım.baya pahalıymış.eşim asla kabul etmez yenilemeyi.bilmiyorum nolcak.

Eklentiler

• 20151227_145226.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 121
Tefal clipso bu.. belki buhar deliği tikanmistir kapağı iyice temizlesen..... lastik de 10 senelik ise değiştirmen lazım evet....
Fisslerin uygun fiyatlı modelini alabilirsin araştır derim ben bazen kampanyalar oluyor çok uyguna geliyo

Evet evet clipso.tamam canım. Dediklerini yapıcam.hala devam ederse sorun yenilicem mecbur.

Ben 1 seferde cok yapip dondurucuya atmak icin 6 lt aldim fissler i, cok memnunum:)

Baget haslamayi dusunuyorum ilk kez, 12 dk diye okudum cogu yerde, celikte susuz yapiyordum yani cok az suyla 1,5 saatte nefis oluyordu ama artik duduklu varken o kadar ugrasmak istemiyorum.kimileri duduklude de susuz yapiyormus ama 3.zayfa haberi olmak istemiyorum acikcasi )

Tavuk, kavurma konusunda puf noktalarinizi paylasirsaniz sevinirim.

Kızlar nohutu kaç dk da pisiriyorsunuz. Gecen gun yaptım etini salcasini yagini hepsini katarak 40 dk ya ayarladım. Etler pismisti ama nohutlar baya diriydi

Geceden islatilmis 20 dk islatilmamis 40 dk diye okudum gecen gun bir yerde aMa hangi marka yazmiyordu.
1 gün öncesinden ıslatmıştım ama yine de 40 dakikada pişmedi. Kemikli ette vardı onlar pişmişti lakin nohutlar diri diriydi düdüklümü yeni aldım tefal nutricuuk acaba düdüklümü iyi değil bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…