Düdüklü Tencerede Pratik Yemekler :)

Hangi Marka Düdüklü Tencere Kullanıyorsunuz?

• Fissler

• Tefal

• Karaca

• Kormaz

• Termo

• Schafer

• Diğer

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
valla secenekleri çoğaltmak istiyorum.yaptıklarınızı kac dakikada yapıyorsunuz mesela?ne tatlısı yapıyorsunuz?

Meyveleri koyuyorum üstüne şeker ekliyorum. Ama şuan ölçüsünü yazamam çünkü göz kararı yapıyorum.. Bir sonrakine dikkat edip yazarım.

Tefal Clipso kullanıyorum memnunum. Fissler'i hiç duymamıştım doğrusu burada gördüm :)

Ben de tefal den çok çok memnunum.

Tefal Clipso, hiç memnun değilim; hep dışarı buhar veriyor her yer leke, iz oluyor. Pişirmesinde, süresinde sıkıntı yok.

Servise götürdünüz mü?

Servise götürmeden önce Tefal'in reklamlarını izleyeyim dedim, onlarda da öyle dışarı buhar veriyor. Hatta lastiğini de değiştirdim, belki üretimde sıkıntısı vardır diye, yok yok yok. Bir daha almam. Gözüm Fissler markasında.

Bir de onu deneyin bakalım belki çok daha memnun kalırsınız.

Hanımlar düdüklüde ayva tatlısı yaptınız mı? İlk kez deneyeceğim. Yapan yoksa kafama göre gideceğim mecbur :)

nasıl yapıyorsun canım onu?tarif veriri misin
Canım kusura bakma mesajın arada kaynamış daha yeni gördüm. Tavuğun ön butundan 3-5 tane düdüklüye atıp 2.cı kademede 5 dakika pisiriyorum, küçük küpler halinde dogradigim patatesleri ve arpa yada tel sehriyeyi ekleyip patates pisene kadar normal kapakta yada düdüklü kapağında 1ci kademede 4 dakika pisiriyorum..butların deri ve kemiklerini çıkarıyorum.... bol limon ve karabiberle servis ediyorum
Tuz damak zevkine göre ayarla
Yağ extra eklemiyorum derinin yağından dolayı

Ön but hiç güleceğim yoktu.
Salçasız mı oluyor bu.

Türkçesi öyle diil mi
Evet ben salçasız yapıyorum
Ama tavuklu pirinç corbasi yaparsam salça ve kurunaneli sos yapiyorum

Türkçesi mi olur... Tavuklar tüm dünyada iki ayaklı değil mi...
Teşekkür ederiz tarif için denerim ben bunu. Ben şehriye ve patates katmıyordum.

Türkçesi mi olur... Tavuklar tüm dünyada iki ayaklı değil mi...
Teşekkür ederiz tarif için denerim ben bunu. Ben şehriye ve patates katmıyordum.
Ya ben almancasindan çevirmeye çalıştım türkçe de öyle oluyor sandım ne bilim
Ama ayak sayısı doğru bak iki tane
Şimdiden afiyet olsun

Sadece but diyoruz. Arkada bacak yok ya. Ön but demeye gerek yok. Sen başka yerinden mi bahsediyorsun acaba.
Şimdi inceledim de kalçalı but ve normal but olarak ayrılıyor benim ön but dediğim normal but arka but dediğim de kalcasıyla beraber olanmis

Şimdi inceledim de kalçalı but ve normal but olarak ayrılıyor benim ön but dediğim normal but arka but dediğim de kalcasıyla beraber olanmis
Hımm anladım canım. Baget diyorlar Türkiye'de ondan o zaman. Seni de uğraştırdım. Bi an ön but diye okuyunca komik geldi.

Hımm anladım canım. Baget diyorlar Türkiye'de ondan o zaman. Seni de uğraştırdım. Bi an ön but diye okuyunca komik geldi.
Yok canım ya ne uğraştırmasi sayende öğrenmiş oldum :))
Sen hangi düdüklüyü kullanıyorsun
Neler yapıyorsun düdüklünle

Ben söylemiştim önceki sayfada. Fissler kullanıyorum. Nerdeyse her yemeği düdüklüde pişiririm. Pilav makarna denemedim. Onları da genelde mikrodalga da yapıyorum

Ben söylemiştim önceki sayfada. Fissler kullanıyorum. Nerdeyse her yemeği düdüklüde pişiririm. Pilav makarna denemedim. Onları da genelde mikrodalga da yapıyorum
Bende de fissler var :))
Ben de pilav yapıyorum ama makarna denemedim:)
Mikroda nasıl yapıyorsun?

kızlar konuyu takibe almıştım ancak günlerdir hiç bildirim gelmemiş

bu tarife bayıldım bu hangi yörenin çorbası, çok teşekkürler, denicem

bnm 1 tane düdüklüm var diyelim ki siz 3 yemek yapcaksınız hepsini aynı düdüklüde mi yapıyosunuz yıkayıp yıkayıp yoksa başka düdüklünüz de mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…