Düdüklü Tencerede Pratik Yemekler :)

Hangi Marka Düdüklü Tencere Kullanıyorsunuz?

• Fissler

• Tefal

• Karaca

• Kormaz

• Termo

• Schafer

• Diğer

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nohutun cinsinden olabilir.
inşallah nohuttandır düdüklü kötüyse çok üzülürüm yeni aldım ilk defa kullanıyorum, daha önce, kullanmaya çok korkuyordum :KK43: yarında kuru fasulye pişiricem bugünden ıslattım 20 dk demişler pişirme süresine siz kaç dk da pişiriyorsunuz acaba?

inşallah nohuttandır düdüklü kötüyse çok üzülürüm yeni aldım ilk defa kullanıyorum, daha önce, kullanmaya çok korkuyordum :KK43: yarında kuru fasulye pişiricem bugünden ıslattım 20 dk demişler pişirme süresine siz kaç dk da pişiriyorsunuz acaba?
Canim nohut ve fasulyeyi 20-25dkda pisiriyorum aksamdan islayip. Kaynadiktan sonra kapiyorum düdüğü 20dk sonra mis.

Evet daha ilk denemen olmuş. Zamanla alışırsın düzenine.ben tefal kullanıyorum. Biraz tırstığım için başında bekliyorum falan.ses ćıkarmaya başlayınca kapatıyorum. Bir sure sonra açıyorum.saçma sapan yani.bilmiyorum dakikasini yani canım.

Karaca clipso düdüklüm. .
Kuruları genelde yaparım. .
Patates haşlarım. .
Mercimek Çorbası yaparım. .
15 dk pişiyo. .

Tefal Clipso kullanıyorum memnunum. Fissler'i hiç duymamıştım doğrusu burada gördüm :)

Tefal Clipso, hiç memnun değilim; hep dışarı buhar veriyor her yer leke, iz oluyor. Pişirmesinde, süresinde sıkıntı yok.

Meyveleri koyuyorum üstüne şeker ekliyorum. Ama şuan ölçüsünü yazamam çünkü göz kararı yapıyorum.. Bir sonrakine dikkat edip yazarım.

Ben de tefal den çok çok memnunum.

Servise götürdünüz mü?

Servise götürmeden önce Tefal'in reklamlarını izleyeyim dedim, onlarda da öyle dışarı buhar veriyor. Hatta lastiğini de değiştirdim, belki üretimde sıkıntısı vardır diye, yok yok yok. Bir daha almam. Gözüm Fissler markasında.

bendede tefal clipso control plus var o kadar da memnun değilim. ben mi beceremiyorum anlamıyorum. millet 5-10 dk lardan bahsediyo. benim ki normal yemek gibi sürüyor. nerede hata yapıyorum acaba. bazen buhar coşuyor yemeğin suyu falan dışarı çıkıyor.temizliği de zor..
modeli eklicem.5 sene önce 380 liraya almıştım. bilsem fissler alırdım.

clipsocontrol_330.jpg

bendede tefal clipso control plus var o kadar da memnun değilim. ben mi beceremiyorum anlamıyorum. millet 5-10 dk lardan bahsediyo. benim ki normal yemek gibi sürüyor. nerede hata yapıyorum acaba. bazen buhar coşuyor yemeğin suyu falan dışarı çıkıyor.temizliği de zor..

Benimki nutricook ... Sebze için ayrı, et için ayrı ayrı programı var ben çok memnunum. Ama işte sizinkini bilemiyorum...

Canim nohut ve fasulyeyi 20-25dkda pisiriyorum aksamdan islayip. Kaynadiktan sonra kapiyorum düdüğü 20dk sonra mis.
bende 1 gün öncesinden ıslattım ama 40 dk da dipdiriydi nohutlar hala :KK43: etler pişmişti ama, nohuttan da olabilir umarım sıkıntı nohuttur :KK43:

Evet daha ilk denemen olmuş. Zamanla alışırsın düzenine.ben tefal kullanıyorum. Biraz tırstığım için başında bekliyorum falan.ses ćıkarmaya başlayınca kapatıyorum. Bir sure sonra açıyorum.saçma sapan yani.bilmiyorum dakikasini yani canım.
Evet ben hala korkuyorum, bi de ocağın büyük gözüne konulması gerektiğini okudum bir yerden ben ortanca gözde pişiriyorum ondan olabilir mi acaba ? Mercimek çorbasını 5 dk da pişirebiliyorum bu arada.

Kaçıncı kademede pişirdiniz?
Baklagil ayarı var onda pişiriyorum.

Benimki nutricook ... Sebze için ayrı, et için ayrı ayrı programı var ben çok memnunum. Ama işte sizinkini bilemiyorum...
Canım benimki de nutricook nohutu baklagil ayarında pişirdim 40 dk da pişmedi :KK43: bugün de kuru fasulye pişiricem dünden ıslattım kaç dk da pişirsem bilemedim :KK43: Sen kaç dk da pişiriyorsun?

bende 1 gün öncesinden ıslattım ama 40 dk da dipdiriydi nohutlar hala :KK43: etler pişmişti ama, nohuttan da olabilir umarım sıkıntı nohuttur :KK43:

Evet ben hala korkuyorum, bi de ocağın büyük gözüne konulması gerektiğini okudum bir yerden ben ortanca gözde pişiriyorum ondan olabilir mi acaba ? Mercimek çorbasını 5 dk da pişirebiliyorum bu arada.

Baklagil ayarı var onda pişiriyorum.

Canım benimki de nutricook nohutu baklagil ayarında pişirdim 40 dk da pişmedi :KK43: bugün de kuru fasulye pişiricem dünden ıslattım kaç dk da pişirsem bilemedim :KK43: Sen kaç dk da pişiriyorsun?

Ama sizinki ile benimkinin şekli aynı değil benimki yeşil olan...

Benimki de öyle :KK43:(

4 kademesi var benimkisinin.. Sizinki daha farklı sanki 2li gibi duruyor.
sanırım siz fotoğrafı ekleyen arkadaşla beni karıştırdınız :) o fotoğraf bana ait değil benimki de 4 programlı. siz memnun musunuz düdüklünüzden? Ben hayatımda ilk defa düdüklü kullanıyorum nohutu geç pişirdi, gerçi mercimek çorbasını 5 dk da pişirdi ama yeşil mercimeğide 30 dk da pişiriyor :KK43: baklagiller mi iyi değil anlamadım :KK43:

X