Düdüklü Tencerede Pratik Yemekler :)

Hangi Marka Düdüklü Tencere Kullanıyorsunuz?

• Fissler

• Tefal

• Karaca

• Kormaz

• Termo

• Schafer

• Diğer

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar kuru fasulye,(ıslanmamış ise 45 dk)
yesıl fasulye,(20dk)
patates yemeği,(15 dk)
nohut
bunları mutlaka düdüklüde yapıyorum.
çok pratik. çok memmunum.
markası karaca, setin içinde vardı. tencerelerde karaca...

Nerelisin canım sen:)
Ben malatyaliyim bayılırım tarhanaya
Senin tarifini benim maraşlı bi arkadaşım yapıyordu
Ben sade yaparım ama böyle de çok lezzetli oluyo
Eline sağlık

Ayyy çok sevindim canııım
Amasya'lıyım aslen. Malatya'lı bi arkadaşım da bana sürekli kuru maraş tarhanası getirirdi öğrenciyken. Kuru kuru bile yerdik çıtır çıtır :) Sade de çok severim, ımmh nohutlu filan.
Evde halen var canım, koş gel ikram edeyim sana

Hoşgeldin canım
Evet acil zamanlarda blendırdan geçiriyorum ama sanki uzun pişip kendi dağılınca daha özlü olmuş gibi geliyor.
Küp küp doğrama fikrini tuttum, bir sonraki çorbamda kesin deniycem :)

Teşekkürler tarif için canım
lingen in de söylediği gibi diğer arkadaşlar için de emsal oluyor bu güzel tarif güncemiz

Yeni evli bi hatun olarak uzmanlaşmak istediğim bir konu.
Merakla takipteyim hanımlar

Hoşgeldin canım
Ben de kısmen yeni yeni tecrübe ediyorum denilebilir ama 1-2 denemeden sonra hem cesaret geliyor hem de yeni fikirler.
Sen de tecrübelerini paylaşırsan birlikte bişiler öğreniriz

Kızlar düdüklüm ayyıldız marka klipsolulardan.
Zamanında takım olarak almıştım.
Pancar haşlamam gerek ne kadar tutmalıyım sizce?

Hmmmm
Ayyıldız hiç kullanmadım ama fikir verebilecek bi arkadaş yoksa bence deneyerek bulmalısın canım. Pancar diye şeker pancarının köküne mi diyorsun? Yoksa yeşil pancara mı diyorsun? Ona göre fikir üretebiliriz.

Hoşgeldin canım,
Bi ara ben de Karaca'yı bir hayli araştırmıştım ama kararsız kalmıştım.
Maşallah sen çözmüşsün neredeyse düdüklünü :)
Varsa pratik tariflerini de yazabilir misin? Biz acemilere yardımcı olur

Ne demek diğer tariflerimi de paylaşacağım zamanla üstelik fotoğraflı

Ayy, çok teşekkürler.
Aslında ben de ilk günden bu yana fotoğraflı tarifler paylaşmak istiyorum ama bi türlü kısmet olmadı. Hesapta olmayan işler çıktı. Çok seviriniz canım

düdüklüden sonra çalışan kadının eli ayağı kettle ve airfryer olsa gerek:))

Hoşgeldin canım
Airfryer benim de ilgimi çekiyor zaman zaman. Ama ben şimdilik bekar ve yalnız yaşayan biri olunca ufak bi tava işimi görüyor
Yağsız kızartma yapmak gibi bir marifeti vardı bu cihazın galiba dimi :)
Kızartarak neler yapıyorsun?

aslında bende yeni evli sayılırım ve bekarken makarna bile bilmezdim...:) düdüklüde önceden hiç denemedim aslında...

yapmak istediğim ne varsa soğan domates biber üçlüsünden sonra ıspanak olur patates vb yukarda yazdıklarım işte...kapat ağzını kademesıde kıtapcıkta yazıyor zaten.. dkyı takıp ediyorum.bu kadar.yok yandı yok az pişti yok ev yemek koktu derdı yok...
zaten kaç dk pişermen gerektiği yazıyor ama ben 5 dk falan fazla pişiriyorum..
düdüklümden çok memmunum. ayrıca phılıps bir kaşık yağda airfryerdanda memmunum...yıne ev kızartma vb kokmuyor...

Hoşbuldum canım sağol.
Şu kırmızı alana diyorum

düdüklüden sonra çalışan kadının eli ayağı kettle ve airfryer olsa gerek:))
Ya ben de philips airfryer xl almayı düşünüyorum ama çok kararsizim senin yorumun biraz olumlu tarafı ağır bastırdı:)
Ama şu ara alamam tencere takımımı yeniledim indüksiyonlu Ocak yüzünden
Sırada airfryer olur sanırım
Ay canimmm çok teşekkür ederim söylemen yetersağolsun kv geçen hafta trden gelirken getirdi bana da

ben de bayağı kararsız kaldım... ev amerıkan mutfak.. koku çok önemli halıyle..
kızartma hiç tüketmezdim her hafta yapıyorum simdi...söyle ,doğra kızartmanı bı kabın içinde ıstedıgın mıktarda yağda karıştır.
dk ayarla işine bak koku yok yandı derdi yok.
sigara böreği tavuk kofte karnabahar biber patlican kabak havuc hepsi oluyor. Bende cok kararsiz kaldim.fiyati yuksek ise yarar mi falan derken suan cok pratik.lezzetsiz bulan var ama bize hic oyle gelnedi. Haa haxir donmus pizzayida atiyoruz icine bide patlicani butun butun atinca ayni közde patlican oluyor..hic pisman olmadim. Benimki xl degil ona ragmen buyuk. lingen de okusun:)

Ayyy kesin alcammmm
Son bi soru çok ses yapiyo mu

Yani dedim ya amerikan mutfak ona ragmen hic rahatsiz etmedi beni sesi.tefalden bir farki var. Zil caliyo bitince.bide bulasik makinesinde yikaniyor iyi yanlari... ben genelde patatesi 20 dk.koyuyorum o arada cay demleniyo kahvalti haxirlaniyo dk 10 gosterince biber atiyorum uzerine.yoksa fazla pisiyor biber ornek verdim.pisire pisire alisiyosun..kizartma iskenceden cikti.etrafa yag sicrat yok yandi mi bak..kokuyu cikart iskenceydi.hatta hic kizartma yapmazdim makine yokken.usenirdim. benimki manuel sanirim yurtdisinda dijital ekranli varmis.farketmez gerci islev onemli

Benim almak istediğim xl dijital ekranlı evet
Karrsizdim valla çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu yorumların....

Shafer kullanan bi arkadas ariorum cnm yardimci olabilirmi
Hakkaten ya benim duduklude bi sorun var yada fasulyede

arkadaşım düdüklüde 20 dk haşlayabilirsin sonra iyi ısınmış fırına 200 -250 derece borcamla sürebilirsiniz.bide soslanmış eti folyoya susuz sarabilir iyi ısınmış fırında 30 -40 dk pişirip folyonun üstünü açıp kızartabilirsiniz.

Bu konu tam benlikmiş düdüklü benim sağ kolumdur .şu an işim var ilk fırsatta sizlere ufak ufak tarifler vereyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…