Piercing, Hızma Dudakta hangi bölge?

Dudakta hangi bölge?

• Ankete Katılan
    46
slania tek kelimeyle harika gözüküyo dudakların da çok güzel gaza geldim yaa =)

Tesekkür ederim canim.

Peki pisman misin?
Ben de ilerde pisman olurum diye cekiniyorum, cünkü dudak kenarindaki delik direk görünüyor.
Kulagindaki delikler kac tane? Benim toplam 8 tane var, bazilari küpe taktigimda sürekli sisiyor. Sürekli takacagim ama takamiyorum bu yüzden.

size de çok yakışmış

Tesekkür ederim.. Ben de karar veremedim hala.

Son düzenleme:
bende 3 hafta önce dudağımın sol üstünü deldirdim ve inanılmaz güzel duruyor hiçte sıkıntı çekmedim

dudak altı kenarı (benimki orda cünkü :) ) ve madonna piercing. dudak altına her piercing oluyo halka top minik taşlı ama madonna piercing modelinde en güzel minik taşlı piercing diğerleri kaba duruyo dudak üstünde.

Son düzenleme:
Dudak üstü kenarı ve dudak altı ortası.
Diğerleri de hoş tabi. Ama daha sıradan. Herkesin alt dudağının yanı delik.

kızlar benmde dudak altı kenarında 2 tane ( hemde aynı taraf :) ) burnumda brde madonna piercingm vardı hepsı kapandı bır ara kaşa merak salmıstm bu yazda göbek ama smdı madonna deldırmek ıstıorum ama korkuyorum (((((((

Bence piercingsiz daha hoşsun :) güzelliğine gölge düşürme..... tabi bu benim nacizane görüşüm ...

Ah dudağımın sağ altında vardı minicik takıyodum cokta cici duruyodu ama malesef nisanlım beğenmediği hatta ve hatta tiksindiği için kapatmak zorunda kaldım (

kızlar benim dudaklarım ince ama dudak piercingi istiyorum burnumda da hızmam var sizce dudak altı kenarında mı üst kenarında mı daha güzel durur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…