Piercing, Hızma Dudakta hangi bölge?

Dudakta hangi bölge?

• Ankete Katılan
    46
bende deldirmek istiyorum dudağımı ama abaza yaklaşımlardan çekiniyorum çünkü hala belirli bir medeniyet seviyesine ulaşamadığımız için göbek dudak vs gibi yerlerde ki hızmalara farklı gözle bakılıyo

O tarz insanlar da çok tabi ama istiyorsan yaptırmalısın bence
Yerine göre takarsın çok rahatsız olacağın yerlerde takmazsın
Çıkarıldığında belirgin bir izi de kalmıyor

bu çok ilginç olmuş

Harika görünüyor çok beğendim

Son düzenleme:

çok uzun süredir aklımda ama bi türlü cesaret edemedim bi de burnumda var ikisi kötü durur mu acaba:26: iz kalmasında korkuyorum ayrıca burnumdakini çıkarıdığımda izi var mesela bunlar gibi sebeplerden erteliyorum ne zamandr

bi de şu var dudak şeklime gider mi acaba :97:

Nerede yasiyorsun?
Cok rahatsiz oluyorsan ufak bir sey takarsin ya da disari ciktigin zaman sadece topunu cikarirsin, bari kalir. Tamamen iyilestikten sonra istedigin zaman takip cikarabilirsin.

Ben burun ve dudak piercingini birlikte cok begeniyorum. Ama dudaginin kenarina yaptiracaksan burnundakinin tam tersi tarafina yaptir.

Iz konusunda kesin bir sey diyemeyiz. Cilt tipine ve kullanim süresine göre degisiyor. Mesela LadyEvil bir süre takti ve cikardiginda izi tamamen yok oldu. Ben yaklasik 3 sene kullandigim icin izi kaldi ama dudagimin tam altinda oldugu icin görünmüyor. Izi ben de cok sorun ediyorum o yüzden kenarina yaptirmaktan cekiniyorum.

Senin dudaklarin cok güzel, gitmez mi hic.. Ama yine de dudak sekline uygun yeri belirle. Mesela benim dudagimin tam kösesine yakisiyor. Altina pek yakismiyor.

çok teşekkür ederim canım burnumda ki sağ tarafta bunu sola yaptırmam lazım ozaman aslında üst kenara istiyorum ama alttakilere bakınca onlarda çok hoşuma gitti hangisi daha çok yakışır acaba:97: bu arada ankarada yaşıyorum ne kadar büyük şehir olsak da etraf hiç kadın görmemiş gibi gezen erkeklerle dolu

Ben gördüm dudaklarini, hepsi gider bence. Ama alt kenara yapilanlar biraz daha genc isi geliyor bana, yani ilerde kullanabilir misin bilemem. Madonna her yasa gidiyor.
Tahmin edebiliyorum, Bursa da öyle...

Sakal gibi Durmuş

Hangisi? :44:

Bu da benim cok sevdigim ama kullanamadigim piercingim.

Dudaklarimdan dolayi görünmüyor. Görünmesi icin iste bu kadar uzun bar takiyorum.

slania tek kelimeyle harika gözüküyo dudakların da çok güzel gaza geldim yaa =)

ikinci piercingi çok kullandım dudak altı kenarında ben de.
2yıl kadar piercing kullandım daha sonra çıkardım,dudaklarım dolgun olduğu için hakikaten hoş duruyordu.
şuan sadece burnumda hızmam var ve kulaklarımdaki delikLERim :)
dudağımda iz kaldı hatta delik haala açık.
çok severek taktım ama artık aramıyorum

Son düzenleme:

pişman oldugunuz bişy oldu mu dudak altı kenarı piercingini yaptrnca ?

dolgun ve biçimli dudaklara sahip olanlar dudak altı ortasına yaptırmalı gözlere şenlik oluyor ama dudak altı kenarı da şahane bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…