Piercing, Hızma Dudakta hangi bölge?

Dudakta hangi bölge?

• Ankete Katılan
    46

Slania

♪♫
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
5.765
282
Dudak piercingi seven ve kullanan arkadaslar; en cok hangi bölgeyi begeniyor ve tercih ediyorsunuz?
Benim cene dedikleri yerde yani tam ortada var bir tane. Ayrica dudak üstü kenarinda ve dudak alti kenarinda begeniyorum.
Birden fazla sIkki isaretleyebilirsiniz...

Dudak alti ortasi (Labret piercing)

Dudak alti kenari

Dudak üstü kenari (Madonna piercing)

Dudak üstü ortasi (Medusa piercing)

Dudak altı kenarı
Görünüş olarak daha estetik durduğunu düşündüğüm için oraya yaptırmıştım
Dudak altı kenarı favorimdir
Ama dudak yapısına göre diğer yerlerde de çok şık durabiliyor

Ben de medusa haric hepsini cok begeniyorum ama yakisana o da yakisiyor.
Bu ikisinde begendim mesela;

Alt dudak kenarina yapilan piercingi de ayrica cok begeniyorum. Dudaklari güzel olan kizlara cok yakisiyor.

Normalde erkeklere yakistirmam ama Eluveitie grubunun kurucusu Chrigel Glanzmann'a cok yakistiriyorum.

slania'm dudak altı kenarda olan piercing çok güzel duruyor bence orayı düşünmelisin çok beğendim

dudak altı kenarı

ya bu piercingle;.

Eki Görüntüle 340398

ya da bunla güzel bence;

(bu arada bütün modeller çok güzelmiş. dudak üstünün ortasında bu kadar güzel durmasına şaşırdım)

Son düzenleme:
Benim dudak altı ortası ve dudak altı kenarlarında iki tarafta da olacak şekilde 3 adet piercingim var.
Tabi ki de hiçbirini takmıyorum artık ama delikler kapanamadı hala. Varoldukları yerlerden sıkılıp başka taraflarını delmiştim.
Ama şimdi bakıyorum da medusa denen piercing çok hoşmuş. Dudak üstü ortasına yapsaymışım keşke.
Bence en muazzam duran medusa. Orayı da delebilirim çok harika.

Benimki tam olarak burdaydı

Eki Görüntüle 340567

Bir kere çıkarmak zorunda kaldım kapandı malesef
İyileşmesini bekledikten sonra tekrar deldirecektim şehir dışına gittiğim için vakit bulamadım bir türlü
Tekrar deldireceğim

benim de bir tane alt orta, bir tane de sol alt var. senelerdir takmadim ikisi de hala acik. en son 5 sene once denemistim esim bile hatta orada piercing oldugunu bilmiyordu deneyelim dedik gecenlerde hic zorlanmadan girdi demek hic kapanmayacak

haklisin en guzel orada duruyor ama bizim zamanimizda pek kimsede yoktu hep alt taraftakiler revactaydi (cok mu yasli durdum ne)

ha bir de kalın dudaklılarda, dudak ortası piercingin çok seksi olduğuna dair bir çok yorum okudum, duydum. beğeniliyor çok.

çok kalın piercingler var, topları yok, onları bir kaç kişide gördüm ama resim mesim bulamıyorum. küçük halka küpelere benziyorlar.
onları biliyorsan mesela onlar çok hoş duruyor

Bir cocumuz ayni fikirdeyiz.. Ben de kenarda cok begeniyorum.
Medusa güzel ama fazla marjinal, yaptiran pek yok. Bir de üstten dudagin seklini bozacakmis gibi geliyor bana.. Dudagi kavisli ve o kismi oyuk olanlara cok yakisiyor.

LadyYoOkie benim dudaklarim cok kalin ve ortada piercingim var ama dudagimin tam dibinden yaptirdigim icin görünmüyor. Neyseki izi de görünmüyor. O bölgeden hevesimi aldim simdi baska bir yere yaptirmak istiyorum. Senin bahsettigin piercing normal piercing degil de hani su deligi de cok kalin olanlardan mi?

Leydim ben tam dudagin kösesinde begeniyorum bunun gibi;

Bu da cok güzel. Iz kalma gibi bir derdi olmasa hic düsünmem yaptiririm.

Peki sizce dudagin kenarinda oldugu zaman dudaktan uzakta mi güzel duruyor yoksa yakinda mi? (Halka takmayi düsünmüyorum)

en güzel dudağa yakın ve çok kenarda olmayan bence:97:

Eki Görüntüle 342193

Aa evet en ideali bu sanirim..
Ben Madonna piercingi de cok begeniyorum ama izi belli olur diye cekiniyorum. Hep takacagimi bilsem neyse, begenmeyip cikarirsam izi kaldigi icin pisman olabilirim.

bence halkalar cok hos duruyor.
yada madonna

Yillar önce halka piercing takabilmek icin deligi tam dudagimin bitimine yaptirdim ve su an cok pismanim.. Disime degdigi icin sizlatiyor, ayrica dudagim kapattigi icin görünmüyor. Halkayi kac kere taktigimi sorarsaniz, toplasam ancak 5 eder. Su an piercingi kullanamiyorum ve hasretim piercinge. Yeni yaptirmayi düsünüyorum, yeri kararlastiracagim...

Peki sizce dudagin kenarinda oldugu zaman dudaktan uzakta mi güzel duruyor yoksa yakinda mi? (Halka takmayi düsünmüyorum)

Çok uzakta beğenmiyorum ben çok dipte de aynı şekilde
Daha önce eklediğin resmi göstermiştim benimki tam olarak burda demiştim,
Aynen orda olması ideal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…