Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar düşündüm evde kendim delerim ben yaa..alt dudağımın hemen dibinden dlmek istiyorum...orası kalın ya daha mı fazla acır sizce...evde deldirenler yardımlarınızı bekliyorum..hangi bölgeyi deldiniz??? neyle deldiniz??? sprey vs.kullandınız mı?? hadi bi el atın banadelikafadulden
hahahahha ben delmiştim kendi dudağımı:) valla bende biraz mazoşistlik olduğu için acısada hoşuma gitmişti ama sana tavsiye etmem=) git piercingcide deldir ne gerek var, ben hiçbirşeyle uyuşturmamıştım sadece anjoukat aldım eczaneden ve deldim ama o kadar kötü bi iz kaldıki çıkartınca sana anlatamam bu yüzden gereksiz :)
Arkadaşlar...
Dudağının üstünü deldirenler var m? Böle ben gibi. Ay o kadar hoş duruyor ki..ufak bide parlak taş takınca ama acır mı??? ve sağlıklı bişeymi? iz kalıyor mu kapanırmı çıkarsak??
ay manyakmısın notmalde hissetmesen bile dudakta atan çok öenmli damarlar var. yerleriinin bulunup öyle delinmesi gerek şekerim =)
kızlar düşündüm evde kendim delerim ben yaa..alt dudağımın hemen dibinden dlmek istiyorum...orası kalın ya daha mı fazla acır sizce...evde deldirenler yardımlarınızı bekliyorum..hangi bölgeyi deldiniz??? neyle deldiniz??? sprey vs.kullandınız mı?? hadi bi el atın banadelikafadulden